VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija

Nauka i tehnologija Najvažnija otkrića modernog doba, kao i uopštene teme posvećene nauci

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Marsovci Ubice
staro
  (#21 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:39
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Marsovci Ubice - 22.12.2006, 01:46

Kako nema snimaka? O cemu ti pricas, a sta su svi oni snimci koje gledamo redovno po dokumentarcima?

電子男の子

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 23:28
Godine: 32
Odgovor: Marsovci Ubice - 22.12.2006, 16:12

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
Kako nema snimaka? O cemu ti pricas, a sta su svi oni snimci koje gledamo redovno po dokumentarcima?
Ma navodno su u nasinom arhivu izgubili ORIGINALNI snimak.. a koliko sam ja chuo pronadjen je naknadno ... Saznacemo vishe pa ce veam kazzemo..

Naravno ljubiteljima zavera svaka glupost ide na ruku...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#23 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:39
Godine: 26
Odgovor: Marsovci Ubice - 22.12.2006, 23:05

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Naravno ljubiteljima zavera svaka glupost ide na ruku...
Naravno, to ti je ko ono Moon Hoak Fox - Did we lend on the moon?
Kad su navodili "dokaze" da ameri nisu bili na mesecu. A meni je drug to doneo sav zapaljen, da mi dokaze da sam obmanut. I rekao je cak da ljudi i nemogu da budu u svemiru, jer cim se izadje iz nashe atmosfere, UV zraci i vakum su toliko jaki da nijedan skafander to nemoze izdrzati, i da covek ne bi izdrzao u tim uslovima ni 2 sekunde.

電子男の子

staro
  (#24 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Godine: 15
Odgovor: Marsovci Ubice - 23.12.2006, 18:21

Citat:
Bakterije će nam doći glave. Bežmo
Zasto ste toliki pesimisti

Iz tih bakterija mozemo samo saznati nesto novo, o nekom novom zivotu, ne verujem da nam mogu naneti stetu

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#25 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 23:28
Godine: 32
Odgovor: Marsovci Ubice - 23.12.2006, 19:00

Citat:
eboye kaže: Pogledaj poruku
Naravno, to ti je ko ono Moon Hoak Fox - Did we lend on the moon?
Kad su navodili "dokaze" da ameri nisu bili na mesecu. A meni je drug to doneo sav zapaljen, da mi dokaze da sam obmanut. I rekao je cak da ljudi i nemogu da budu u svemiru, jer cim se izadje iz nashe atmosfere, UV zraci i vakum su toliko jaki da nijedan skafander to nemoze izdrzati, i da covek ne bi izdrzao u tim uslovima ni 2 sekunde.
Ma i ovde sam prichao o tim stvarima... Nema nikakvih pouzdanih dokaza da ameri nisu bili tamo i kojima bi se mogli opovrgnuti i nadjachati dokazi za suprotne tvrdnje..

Gospod dodushe kaze da se gluposti deshavaju i takvim organizacijama kao shto je Nasa, pa je u tom pogledu moguce da im neke bakterije i pobegnu... Medjutim, nadam se da bi takva stvar ipak bila daleko bolje chuvana nego film koji je, iako vazzan, u principu samo magacinski inventar..

Citat:
Carl Shatgun said:

Zasto ste toliki pesimisti

Iz tih bakterija mozemo samo saznati nesto novo, o nekom novom zivotu, ne verujem da nam mogu naneti stetu
Pa jest al to su rekli i oni u Alienu pa jes vid'o shta je bilo?!

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 24.12.2006 u 21:36.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija > Marsovci Ubice
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Mamuti, mastodonti i nilski konji ubice. HLEBmaster Životinjsko carstvo 0 25.01.2007 14:32