|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Nauka i tehnologija Najvažnija otkrića modernog doba, kao i uopštene teme posvećene nauci |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koja oblast nauke vas najvise privlaci? |
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 01:07
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Koja oblast nauke vas najvise privlaci? -
13.05.2006, 23:23
Sto se tice ludaka ja nosim baklju! Toliko!
Sad to drugo? Znas to mi je sve, nekako, ukrstene reci, ta pre svega tehnika, cemu ovo sluzi a uz to i neradi. Ne kako nego zasto: Je pala berza, se desio Hitler, ubijen Djindjic. Ti mi napravi nesto, a daj meni da vidim kako da ga iskoristimo (citaj prodamo). Pre zvega mozganje, ali ne na zadatu temu i nikako sa jednom nepoznatom, sto vise to bolje. To se zove: filozofija! A danas je filozofija zastupljenija nego ikada, posebno psihologija e tu te pecam! |
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
|
11.07.2006, 14:01
Uglavnom me zanimaju tehnichke nauke, prvenstveno informatika, a dalje, shto se ono kazhe, na nauchno-popularnom nivou, zanima me apsolutno sve vezano za te iste, tehnichke nauke... Patim za kablovskom, i za Discovery-em... Gledao sam neki dan neku emisiju, o izgradnji ATLAS-a, onaj akcelerator chestica, na kome radi ceo svet... Mega zanimljivo... Evo linka http://atlas.ch/
Kao shto neko napisa gore, obozhavam knjige Artura Klarka, i sve knjige gde je malo vishe pazhnje posvetjeno pitanju "kako to radi", vishe nego "shta radi"... Znachi, ja obozhavam da saznajem, kako neshto radi... Volim da chachkam sve, a najvishe bih voleo da imam neki pristum NASA-inom, ili ESA-inom serveru sa tehnichkom dokumentacijom... mljac ma, dajte mi sve mogutje tehnichke dokumentacije, vezane za mehaniku na kolima, rad raketnih motora, akceleratore chestica, astronomiju ![]() Takodje, na nekom opshtem nivou, me zanima i medEcina, ne znam zashto, ali bash volim da znam i tu kako shta funkcionishe prvenstveno mozak i nervni sistem...Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 19:03
Godine: 15
|
11.07.2006, 14:12
Mene najvise zanimaju fizika i astronomija.
Sto se tice NASA-e, postoji jedan zanimjliv sajt na kome se mogu dobiti informacije o trenutnim svemirskim misijama, polozaju svih satelita koji kruze u zemljinoj orbiti, i jos mnogo toga... Evo sajta: http://www.nasa.gov/home/index.html?skipIntro=1
|
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10