VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija

Nauka i tehnologija Najvažnija otkrića modernog doba, kao i uopštene teme posvećene nauci

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li biste voleli da imate projektor?
staro
  (#1 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
Godine: 25
Da li biste voleli da imate projektor? - 16.08.2006, 01:10

Citat:
Kompanija Toshiba je na njihovoj poslednjoj konferenciji predstavila svoj novi sobni projektor TDP-TW100U. Po ceni od $1.699 DLP projektor će odraditi sve vaše prezentacije uz rezoluciju 1024x768 sa 2.700 ANSI lumena kao i dobrim 2.000:1 opsegom kontrasta.
Zahvaljujući 802.11b/g WiFi smanjena je potreba za velikim brojem kablova.

Poseduje USB port koji vam omogućava kompletnu prezentaciju sa USB thumb drive-om.

Izvor: Engadget

Joj ala bi meni legao jedan projektor za kucnu upotrebu. I onda se skupi drustvance i spreme se kokice i pocinje bioskop.
A moze i udvoje.

Za dobru zezu bi bilo dovoljno da se skupi malo drustvance, sednu u kola, ponesu projektor i lap top i odu malo dalje od civilizacije i naprave sebi zabavu. Bar kod nas ima tih zabacenih mesta van civilizacije.

Tema sama kaze, dali biste voleli da imate projektor i sta bi ste uradili sa njim?

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor?
staro
  (#2 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor? - 16.08.2006, 08:25

Ummmmm... Pa.... Ovaj... Voleo bih, shto da ne... Shto ti vetj reche, skupi se drushtvance, spreme se kokice, piwo, i udri po nekom dobrom filmu...

A beg od civilizacije... Uh... To je do yaya... Ali to u dvoje

Korisna su stvar ti projektori, samo malo josh uvek papreni... Al' kupitje i Sloba jedan, kad-tad

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#3 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 06:12
Godine: 32
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor? - 13.11.2006, 19:41

Ima, ima, ima....
Ko hoce da pogleda dobar filmic uz bolje pichence ( ) i jos bolje drustvance neka dodje

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#4 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor? - 13.11.2006, 19:57

pa naravno...e mislim da tek onda ne bih izlazila iz kuće...a tek kokice u kućnoj radinosti...a i cijela ekipa bi se preselila kod mene...evo mi ideje kako da spiskam pare od lota

nattydread is coming to dinner

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor? - 13.11.2006, 20:40

Projektor? Pa josh uz mocno ozvuchenje?! Do dzadzaaaaaaaaaaaa!!!

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#6 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor? - 13.11.2006, 21:48

-exstra
a + sto bi koristio u biznisa i samo ti kaze: Izvinite, a gde treba da potpisem ?

staro
  (#7 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor? - 14.11.2006, 00:00

Nemam neku veliku zelju da ga imam, ali kada bi mi neko poklonio () ne bih odbila Ako ikada budem imala toliko para da mogu sebi da priustim taj luksuz - sto da ne

staro
  (#8 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Godine: 26
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor? - 14.11.2006, 03:39

ih, ja ga ne bi gasio (da se ne greje), radio bi u njemu, ne bi mi ni trebao monitor, zamislite da vam je slika preko celog zida, a ne preko celog monitora

mislim da sam dovoljno rekao

電子男の子

staro
  (#9 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor? - 15.11.2006, 19:41

Samo je problem shto reflektor ima ogranichen vek trajanja, a skup je...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#10 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor? - 15.11.2006, 20:21

E pa ja imam komada dva i nijedan ne radi. Jedan bi komotno mogao u muzej, na njemu je filmove gledao moj tata dok je bio klinac... tada u gradu nije bilo ovoliko automobila, pa su često pravili bioskop u ulici. Nana Desa prostre čaršav sa njenog prozora niz zgradu, deda od preko puta upali kinoprojektor iz našeg stana, a ovi se dole poređaju na stolice i fešta! A drugi bi isto mogao u muzej, da ga nije bata rastavio da vidi šta u njemu ima, ali taj i ja pamtim. Na njemu sam gledala razne filmiće koje su moji nabavljali (ne sećam se da li su to oni od 8, 12, 16 ili koliko beše milimetara) tatino i mamino venčanje, nas kad smo bili mali, i ko god se na tim filmovima našao od porodice. Nije bilo tona, ali to mi tad nije ni bilo bitno. Skoro smo sve to što se moglo spasiti, jer je dosta toga požutelo, prebacili na VHS, DVD i ostalo pa preko toga dodali i muziku, pa se sad uvek rasplacem kad gledam... Ono... mama izlazi u venčanici lepa kao lutka, dve devojčice joj drže venčanicu pozadi, ćale sa frizom like Mick Jagger, a preko toga svega urla Leo Martin "Odiseja, odisejaaaaaaaaaaaaa" ... izbegavam da gledam često, baš se nešto sva razšrafim...

A ovaj novi... da, volela bih da ga imam. Verovatno ćemo ga svi imati jednog dana, kao što svi imamo veš mašine, ali to za mene neće imati ovakvu vrednost kao ovi koje pomenuh

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid