|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Nauka i tehnologija Najvažnija otkrića modernog doba, kao i uopštene teme posvećene nauci |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li biste voleli da imate projektor? |
|
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor? |
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Da li biste voleli da imate projektor? -
16.08.2006, 08:25
Ummmmm... Pa.... Ovaj... Voleo bih, shto da ne... Shto ti vetj reche, skupi se drushtvance, spreme se kokice, piwo, i udri po nekom dobrom filmu...
A beg od civilizacije... Uh... To je do yaya... Ali to u dvoje ![]() Korisna su stvar ti projektori, samo malo josh uvek papreni... Al' kupitje i Sloba jedan, kad-tad ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 06:12
Godine: 32
|
13.11.2006, 19:41
Ima, ima, ima....
![]() Ko hoce da pogleda dobar filmic uz bolje pichence ( ) i jos bolje drustvance neka dodje ![]() Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
|
13.11.2006, 19:57
pa naravno...e mislim da tek onda ne bih izlazila iz kuće...a tek kokice u kućnoj radinosti...a i cijela ekipa bi se preselila kod mene...evo mi ideje kako da spiskam pare od lota
![]()
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
|
13.11.2006, 20:40
Projektor? Pa josh uz mocno ozvuchenje?! Do dzadzaaaaaaaaaaaa!!!
Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
|
13.11.2006, 21:48
-exstra
a + sto bi koristio u biznisa i samo ti kaze: Izvinite, a gde treba da potpisem ? |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
|
14.11.2006, 00:00
Nemam neku veliku zelju da ga imam, ali kada bi mi neko poklonio (
) ne bih odbila Ako ikada budem imala toliko para da mogu sebi da priustim taj luksuz - sto da ne |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Godine: 26
|
14.11.2006, 03:39
ih, ja ga ne bi gasio (da se ne greje), radio bi u njemu, ne bi mi ni trebao monitor, zamislite da vam je slika preko celog zida, a ne preko celog monitora
mislim da sam dovoljno rekao ![]() |
|
|
|
|
|
Ser Žile
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
|
15.11.2006, 19:41
Samo je problem shto reflektor ima ogranichen vek trajanja, a skup je...
Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
|
15.11.2006, 20:21
E pa ja imam komada dva
i nijedan ne radi. Jedan bi komotno mogao u muzej, na njemu je filmove gledao moj tata dok je bio klinac... tada u gradu nije bilo ovoliko automobila, pa su često pravili bioskop u ulici. Nana Desa prostre čaršav sa njenog prozora niz zgradu, deda od preko puta upali kinoprojektor iz našeg stana, a ovi se dole poređaju na stolice i fešta! A drugi bi isto mogao u muzej, da ga nije bata rastavio da vidi šta u njemu ima, ali taj i ja pamtim. Na njemu sam gledala razne filmiće koje su moji nabavljali (ne sećam se da li su to oni od 8, 12, 16 ili koliko beše milimetara) tatino i mamino venčanje, nas kad smo bili mali, i ko god se na tim filmovima našao od porodice. Nije bilo tona, ali to mi tad nije ni bilo bitno. Skoro smo sve to što se moglo spasiti, jer je dosta toga požutelo, prebacili na VHS, DVD i ostalo pa preko toga dodali i muziku, pa se sad uvek rasplacem kad gledam... Ono... mama izlazi u venčanici lepa kao lutka, dve devojčice joj drže venčanicu pozadi, ćale sa frizom like Mick Jagger, a preko toga svega urla Leo Martin "Odiseja, odisejaaaaaaaaaaaaa" ... izbegavam da gledam često, baš se nešto sva razšrafim...A ovaj novi... da, volela bih da ga imam. Verovatno ćemo ga svi imati jednog dana, kao što svi imamo veš mašine, ali to za mene neće imati ovakvu vrednost kao ovi koje pomenuh ![]()
|
|
|
|