VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Nauka i tehnologija

Nauka i tehnologija Najvažnija otkrića modernog doba, kao i uopštene teme posvećene nauci

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Posle 3000-te
staro
  (#11 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: juče 23:13
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Posle 3000-te - 06.12.2006, 01:15

Zvivi bili, pa videli...

Ako covek uskoro ne pocne da razvija svoje fizicke i mentalne sposobnosti u pravom smeru, docice do nekog vrha civilizacije gde ce svasta biti. Kotimo se kao virus, ne postujemo prirodu, ubijamo se diskretno i indirektno uzivajuci iskljucivo u sadasnjosti, bez vizije i plemenitog cilja. Aplauzi na sve strane, a glad seva, a ne znanje se gaji! Ne izdizemo se, vec sabijamo druge.... Bojimo se jedni drugih. Nismo prestali da ratujemo.
Covecanstvo je stiglo tamo gde je krenulo. Setimo se prvih SF-ova. Pogledajte danasnji SF! Jedno globalizovano drustvo. "Mi" kao Zemljani, a ne znamo za druge civilizacije.
Siguran sam da ce ova planeta naci put za svoj opstanak, ali ne znam dali smo mi tu ukljuceni. S' obzirom da se u sadasnjosti "zlo" ignorise radi onoga sto vredi, nije tesko pretpostaviti da kada ono preovlada toliko da izignorisemo dobro, mora doci do unistenja.

Umesto da uredimo planetu da bude "ki basta, bre", pravimo od nje terminatora.

Voleo bih da zivim 1000 godina. Da svi zive duze, nebi bilo toliko mladih koji se jos nisu "opekli", te zele sve odmah i sada i ponavljaju greske svojih predaka i to u mnogo brutalnijem obliku. Voleo bih da prvo mentalno, pa onda fizicki sazrevamo.

Ako uzimamo za sebe, a ne stvaramo.... 'di ce covecanstvo otici?

----------------

Bolja varijanta je, da se priroda tako postara, da stvori kontratezu danasnjem poretku. To bi moglo da nas vrati u neki balans.
Neverovatno je da upravo oni koji su ekonomski stabilniji i "razvijeniji" ne mogu da se zaustave u svojoj pohlepi. Upravo je to objasnjenje ne zrelosti uma nad telesnim.

Buducnost vidim kao coveka, koji moze da naseli ili uredi novu planetu gde ce se prosiriti ili kao coveka koji ce nauciti da se ne siri.

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
game_enginer
Početnik
game_enginer će uskoro postati poznat člangame_enginer će uskoro postati poznat člangame_enginer će uskoro postati poznat član

Član od: 22.03.2006.
Poslednji login: 20.08.2007 02:14
Godine: 26
Odgovor: Posle 3000-te - 29.05.2007, 21:04

pogledajte film "Idiocracy"

naime bez prirodnih neprijatelja, i u tolikom broju.... inteligencija ce polako izumirati (visoko inteligentne osobe imaju mnogo manje dece dok nisko inteligentne imaju previse).

Postajacemo sve nemarniji i tako ce i doci do velikog odrona smeca... 2550-te ja mislim

doduse u filmu nije jos 3000-ta... ali .... stecicete jasnu sliku daleke buducnosti i pritom se puno smejati

black holes are where god divided by zero

staro
  (#13 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Posle 3000-te - 20.06.2007, 03:10

polozitju P3!
tako mi bar reche profesor.....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#14 (permalink))
kuta
Početnik
kuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat član

Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: 29.05.2008 18:33
Godine: 29
Odgovor: Posle 3000-te - 01.07.2007, 09:36

Posle 3000-te?Bojim se samo tama.kako smo krenuli tesko da ce postojati i 2500-ta!

DOGODINE U PRISTINI!!!!!

staro
  (#15 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 18:14
Godine: 34
Odgovor: Posle 3000-te - 01.07.2007, 10:28

исто тако беше фама и за период после 2000-те. кад оно- ништа страшно
чињеница је да нас неће бити

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#16 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 47
Odgovor: Posle 3000-te - 14.07.2007, 02:18

Ma koja 3000-ta. Zapitajte se sta ce se desiti 2050. Sve ce morati da bude drugacije iz prostog razloga sto nece biti vise nafte... Ne pomazu vise ni kilometarske burgije, sve smo iscrpli, ostale su jos samo "barice". Znate sta rade Ameri, vade naftu iz Iraka nose je u USA i sipaju nazad u njihove busotine (najveci prirodni rezervoari). Nadaju se dobroj ceni kad je nigde vise ne bude bilo.
A posle 3000-te godine ce doci 3001

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen