|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Smak |
|
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 14.08.2008 22:54
Pol: Muško
Godine: 34
|
Odgovor: Smak -
13.02.2008, 00:11
Citat:
![]() ја сам их такође слушао два пута уживо, једном на ташмајдану средином деведесетих, други пут... не могу да се сетим, исто у београду, тих година. с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 13:07
Godine: 24
|
19.02.2008, 01:37
Mnogo volim SMAK i posebno su me prijatno iznenadili sa svojim 'poslednjim' projektom iz 1999. godine, albumom 'EGREGOR'. Kakav mocan hard-rock-bluez zvuk!!! Ako vam dodje pod ruku, obavezno preslusati.
![]() moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
nostromo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 23:58
|
04.03.2008, 11:18
Prvi put sam gledao Smak kao klinac kada su u Beogradu u hali Pionir poslužili kao sjajno predjelo čuvenom Dip Parplu.
Pamtim taj koncert (moj prvi veliki) po naoko ležernom, ali sjajnom i nadahnutom, Točkovom sviranju gitare, svetlosnim i pirotehničkim efektima koji su pratili početak nastupa Dip Parpla, dobroj svirci Engleza, uništavanju gitare na kraju koncerta od strane njenog vlasnika Ričija Blekmora i neizvođenju meni tada drage pesme Čajld in Tajm.... Točak je toliko suvereno svrao (jedno vreme ljujaću se dok je sedeo u stolici) da je isprovocirao jednog momka pored mene i izmamio komentar: -Jbt, ovaj samo što gitaru ne stavi i u dupe! I dan danas ih vrlo često slušam a posebno, već više puta pominjane pesme, Bluz u parku i Šumadijski bluz... |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|