VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Muzika

Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Fotke sa muzičkih dešavanja
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Pol: Žensko
Godine: 33
Fotke sa muzičkih dešavanja - 29.05.2006, 00:18

Evo teme na kojoj ćemo lepiti svoje fotke sa muzičkih zbivanja koja smo posetili Za početak, moj doprinos od last night

Dva Škota, Graeme Reedie (ovaj riđi) i Craig Morrison, koji čine Silikonce, sinoć su razbili na Kalemegdanskoj tvrđavi. Ljudi su se razišli nešto pre 7 ujutru posle setova odličnog hausa. Delirijum je nastao nešto pred razlaz kada se iz zvučnika zaorila Money talks, money talks, dirty cash I want you dirty cash I need you, oh

Bilo je puno!

Djuskalo se i sa nogama u gipsu, pa na gips kesa i šizenjeeee

Svi su bili raspoloženi i u elementu

Neki su ulazili u zvučnike

Bilo je i cicojki

Bilo i Portorikanaca

Onih što vole da se pleze fotografu

EvE ga fotograf, spopali je

I vaša SQUAW koja se na kraju morala popeti na stejdž

A onda je svanulo

Iiiiiiiii, i pored toga što je unutra ostalo još ljudi, došao je kraj ovom fenomenalnom nastupu

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Fotke sa muzičkih dešavanja
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 04:10
Odgovor: Fotke sa muzičkih dešavanja - 29.05.2006, 03:46

Akademija, januar 2oo6. reggae zurka.. bilo je fuuul dobro

ne bi ja bila ja, da se nisam odshetala na binu i uslikala se sa lichno Carem
posto je slika konfidenshl, ide slika gde je samo on

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Fotke sa muzičkih dešavanja - 08.06.2006, 02:43

Gospođa Lisica je pre nekih par sati u Sava Centru pokazala po ko zna koji put ko je i šta je beogradskoj publici. Meni je tehnika totalno zakazala, telefon mi je umro (battery - ne low, nego dead) čim sam ušla u salu, a imala sam nameru da pozovem neke od vas bar da čujete atmosferu, to imam običaj da radim Fotoaparat takođe, sa balkona se ništa nije lepo videlo na aparatu, a snimih dva poduža tonfilma pa sam spržila karticu, tako da imam samo par slika
Šta vam je - to vam je, al' bitno je da je zabeleženo

Sam početak. Nije bilo praznog sedišta, a bile su pune i stepenice i sve okolo.

A onda je izašla ona...

Dlanovi me još bole

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Fotke sa muzičkih dešavanja - 10.06.2006, 16:19

Sinoć KIČME KIČME DISCIPLINA!!!! Nisu mi dali da unesem fotoaparat ni na moje opasno treptanje&šarmiranje (mora da ne umem ), tako da sam ga morala odložim u obližnji kafe. Al' slikala sam telefonom a posto su slike loše i nema ih puno, evo samo jedne, tek da se pamti

Koncert bio odličan, buka iznad proseka ali definitivno mu zameram na novoj pevačici, 'oću da se vrati debela čokoladica

Bravo Zube Zeleni!

p.s. zaboravih da dodam da su još neki odavde bili sa mnom na koncertu, samo nešto nisu dobro čuli muziku

Poruku je izmenio SQUAW, 10.06.2006 u 16:27.

staro
  (#5 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 00:53
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Fotke sa muzičkih dešavanja - 10.06.2006, 16:25

-Bio sam u basti SKC-a, dok je bilo pomenute gospodje - prva liga

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Fotke sa muzičkih dešavanja - 15.06.2006, 04:32

13. jun, Sistersi, Taš. Opet telefon Uz fotke i mala reportaža. Više je nego očigledno da su Sistersi odradili tezgu. Koncert je trajao oko 80 minuta, na opšte nezadovoljstvo prisutnih. Repertoar, paaa tu i tamo, nisam čula sve što sam htela da čujem, ali bitno je da sam ih čula iako su se tonski nameštali čitavu prvu polovinu koncerta pa je tek od druge sve zvučalo kako treba. (Zato mi je žao što ih nisam čula onda kada je trebalo, a kada sam ih propustila devedeset prve, jer tada su bili ono što jesu, ovo je za prave fanove bilo više nego razočarenje ) I onda kad se masa malko zagrejala, sve je stalo. Falili su ženski vokali neviđeno, a gitarski delovi su bili sasvim solidni. Za te pare, dosta. Nek sam ja čula Dominion u live varijanti pa da 'mrem! Bilo je nekih koji nisu čuli telefon ( ), pa im nisam mogla prenesem atmosferu, ali neki su bili sa mnom tamo putem moje mreže i slušali Dominion, This Corrosion (uuuuu kako je ovde falio ženski vokal, bruka!) i još svašta nešto... Na repertoaru su se našle i Ribbons, Something fast, Giving Ground... "More" nisu svirali

Od dima se ništa videlo nije, ali imedžin njih tu negde, na sred bine verovatno su tim dimom pokušavali da pokriju sve nedostatke kojih je bilo MASA, tako da onaj ko nije bio blizu, ništa nije mogao ni da vidi sem oblaka dima. Neću da dozvolim da se izbedačim, jer zamalo i da ne odem na koncert zbog čudnog spleta okolnosti, ali ovo je realno i bilo za bedak. Bez emocija i bez srca. Možda zato što su imali taj peh sa kamionom i tu saobraćajnu nesreću, a možda i ne. Eldridge će ga znati.

Mislim da su ipak trebali to da naprave u nekom zatvorenom prostoru, bilo bi jače. Bez obzira na sve, drago mi je da sam bila. I drago mi je da nisam bila u crnom jer je bilo previše "crnih" foliranata. Eeeee deco deco...

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Fotke sa muzičkih dešavanja - 21.06.2006, 23:59

Na dan letnje dugodnevnice, 21. juna obeležava se "Praznik muzike" (Fęte de la Musique) koji je nastao na inicijativu francuskog ministra kulture Žaka Langa i prvi put je obeležen 1982. godine.
Ideja je bila s jedne strane da se podrže i promovišu muzičari amateri a sa druge da se različiti muzički događaji kroz besplatne koncerte približe široj publici.
Zanimljivo i da je to prema francuskom zakonu jedini dan kada nema zabrane da se pravi buka i tokom cele noći.
Ako pravite žurku sa mnogo ljudi i glasnom muzikom, komšije će uzalud zvati policiju.
Ovaj praznik je 1985. godine, koja je bila proglašena za evropsku godinu muzike, osvojio Evropu a zatim i veliki deo sveta.
Tako je „Praznik muzike“ vremenom postao i „Svetski dan muzike“ (World Music Day).

U današnjem šunjanju gradom na platou ispred francuskog kulturnog centra nabasam na ovo besplatno dešavanje i prijatno se iznenadim. Stanem i odslušam momke, tj Fehti Tabet-a, muzičara iz Alžira koji živi i radi u Parizu i koji na zanimljiv način spaja etničku i savremenu muziku Snimih i dva-tri ton filmića Nisam odslušala Marčela i dj ekipu Testera Crew, morala sam da produžim dalje, ali Feti Tabe je bio više nego dovoljan Izuzetno zanimljiva mjuza

O „Prazniku muzike“ možete naći zanimljiv tekst Kristijana Dipavijona na sajtu ambasade francuske u Beogradu. Pogledajte ovde.

staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum