|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ekatarina Velika |
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 07.09.2008.
Poslednji login: 07.09.2008 20:36
Pol: Žensko
|
07.09.2008, 19:54
EKV - 7 dana
Sedam dana sam, i gore i dole potrazi me i sedam dana sam, nadji i stavi pokazi me Nek' boli dok boli rukama stegni kožu svoju poda mnom zategni strah noktima pucaj u znoju Još ovaj put dok traži i zove zakloniću još neki put dok zrači i moli pokloniću Drži mene, voli mene uzmi moj, šakom vlažni grli vrat i sačuvaj vreme i sebe za mene bio bih tvoj brat ti si moj brat Slomi se, o skloni se slomi se, skloni se slomi se, o skloni se od sebe od sebe od sebe.. Slomi se, o skloni se slomi se, skloni se slomi se, o skloni se o mene, o mene EKV - Tonemo Prosli smo prve dane cudenja prosli smo prve dane gledanja ja nisam tu ja nisam tamo ni tu Dok pijem sok iz tvojih ociju dok lizem so sa tvojih prstiju ja nisam tu ja nisam tamo ni tu Tonemo, tonemo tonemo, tonemo Prosli smo prve dane laganja prosli smo prve dane kajanja ja nisam tu ja nisam tamo ni tu Ne, dani nisu dugo cekali dani su bezali, i puzali i lebdeli ja nisam tu ja nisam tamo ni tu Tonemo, tonemo tonemo, tonemo Magi YouTube - Magi Milan Mladenovic (EKV)_TV Poster_1992. deo 1. YouTube - Milan Mladenovic (EKV)_TV Poster_1992. deo 1. |
|
|
|
|
|