VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Arhiva > Spomenar

Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Beovizija 2008.
staro
  (#21 (permalink))
Pinky993
Iskusni forumdžija
Pinky993 će uskoro postati poznat članPinky993 će uskoro postati poznat član

Član od: 28.02.2008.
Poslednji login: 25.07.2008 19:25
Pol: Žensko
Godine: 15
Odgovor: Beovizija 2008. - 10.03.2008, 14:32

Jedino mi se svidja pesma Jelene Tomasevic,a mislim da je Negativ mogao to mnogo bolje...

Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 23:54
Odgovor: Beovizija 2008. - 10.03.2008, 21:57

Ono što sam sinoć videla, dok sam gledala,je veoma jadno... Ne znam zašto mislimo da će nam tugaljivi zvuk paliti apsolutno svaki put... Vreme je za promene, za nešto novo, brže, uzbudljivije... Ono sinoć... Kao takmičenje amatera ...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Povratak na vrh stranice
staro
  (#23 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
Odgovor: Beovizija 2008. - 11.03.2008, 00:09

Sve pesme su ili tra-la-la ili jako namestene i vestacke.

Treba Cveta da pobedi. Jelena Tomasevic mi je sva na silu, one Queens su takodje na silu, ovi bendovi sto su nastupali su simpaticni ali daleko od zaista dobrog, kao da su se ustrucavali.

goldie

Povratak na vrh stranice
staro
  (#24 (permalink))
luka996
Novi član
luka996 je na dobrom putu

Član od: 10.03.2008.
Poslednji login: 14.07.2008 15:53
Pol: Muško
Odgovor: Beovizija 2008. - 11.03.2008, 00:15

Napred jelena!!! A i betty boop su dobre!!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#25 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 23:53
Godine: 20
Odgovor: Beovizija 2008. - 11.03.2008, 00:27

ja sam bas u tripu da pobede Beauty Queens, jedina je pesma zbog koje sam se najezila i koja mi je usla u glavu..
spojile su zaista dobre vokale, lepe su sve do jedne, zgodnjikave.. a i pesma je extra.. sto ne bi pobedile.. napred, napred

krek, krek.. ne gudra..

Povratak na vrh stranice
staro
  (#26 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 23:54
Godine: 34
Odgovor: Beovizija 2008. - 11.03.2008, 00:28

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Treba Cveta da pobedi.

Trebalo biiii ...

Jelena Tomašević ima '' fantastične glasovne mogućnosti '', ali nije moj favorit...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#27 (permalink))
The Gunslinger
Iskusni forumdžija
The Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamant

Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 01.08.2008 14:02
Pol: Muško
Godine: 16
Odgovor: Beovizija 2008. - 11.03.2008, 01:05

I pobedi Jeca! Potpuno predvidljivo, svi su to očekivali. Ali pretpostavljam da je to nekakva kosmička pravda, zbog onog što se desilo one godine kad je NoName otišao na evroviziju...

Guns don't kill people.

I do!

Povratak na vrh stranice
staro
  (#28 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 20:56
Odgovor: Beovizija 2008. - 11.03.2008, 06:21

Jelena Tomašević u ime Srbije na Eurosongu!

Srbiju će na Pesmi Evrovizije u Beogradu u maju predstavljati Jelena Tomašević sa pesmom "Oro", odlučio je žiri, ali i glasovi publike.

Širokim, iskrenim osmehom, zavodljivom crvenom haljinom i fantastičnim glasovnim mogućnostima, šarmantna Kragujevčanka osvojila je srce publike, ali i žirija. Za Jelenu (24) pobeda na Beoviziji nije novo iskustvo, već je pobedila 2004. sa pesmom "Jutro", ali je na spojenom izboru Srbije i Crne Gore izgubila od grupe No Name. Može se reći da za nju važi pravilo "treća sreća", jer je ovo treći put da učestvuje na Beoviziji.

"Hvala svim divnim ljudima oko mene, kao i publici koja mi je omogućila pobedu" rekla je predstavnica Srbije na predstojećem Eurosongu.

Pre proglašenja, prošlogodišnja pobednica prestižnog takmičenja Marija Šerifović poželela je svom nasledniku da časno brani ono što je ona stvorila prethodne godine.

"Trudiću se da ispunim vaša očekivanja, i daću sve od sebe da Eurosong ostane u Beogradu. To jeste teško, ali nije nemoguće. Nećemo se obrukati! Pesmu verovatno neću pevati na engleskom, jer bolje zvuči na srpskom. Međutim, to je svojevrsna uspavanka, koja je jasna na svakom jeziku sveta" rekla je Jelena novinarima.

Njena pesma "Oro", autorsko delo pop velikana Željka Joksimovića, takođe pobednika Beovizije 2005. godine, osvojila je čak 8.563 glasa publike, i maksimalnih 12 bodova žirija. Drugo mesto zauzeli su Aleksa Jelić i Ana Štajdohar ("Beli jablan"), sa skoro pet hiljada poena manje!

Trećeplasirana bila je pesma "Zavet" grupe Beauty Queens – svojevrsna "produžena ruka" pesme "Molitva" – koju potpisuje Vladimir Graić, a izvodi pet devojaka koje su Mariju prošle godine pratile u Helsinkiju.

Jelenina pobeda usledila je nakon prilično razvučenog finala, u kojem je svakome ko je "mrdnuo" na muzičkoj sceni u protekloj godini, dodeljena neka nagrada. Po reakcijama publike, ali i novinara u press centru, mlaki nastupi voditeljskih parova samo su odmogli celokupnom utisku.

A šta predstavnicu Srbije očekuje pre majskog nastupa u Areni?

"Tek sada me je "strefila" pobeda" priznala je Jelena novinarima kroz smeh.

"Već imam zakazan jutarnji program za sutra, a promotivne aktivnosti oko pesme me tek čekaju. Imaću veoma mnogo obaveza" rekla je pevačica, pomalo zbunjena sevanjem bliceva iz obruča novinara koji se sužavao oko nje.

Šta reći osim - neka se navikne na njih, i srećno!

Biografija pobednice

Jelena Tomašević rođena je u Kragujevcu, u novembru 1983. godine – dakle, Kragujevac definitivno rađa beovizijske (i evrovizijske) pobednice! Da podsetimo, i Marija je rođena Kragujevčanka.

Trenutno je Jelena zbog obaveza pauzirala studije na Filološko-umetničkom fakultetu u rodnom gradu, na odseku za engleski jezik i književnost.

Od osme godine niže muzičke uspehe na festivalima u zemlji i inostranstvu, i sarađivala je sa Joksimovićem, Vladom Georgijevim, a snimila je i muziku za film "Ivkova slava".

Prema nezvaničnim informacijama, njen album možemo očekivati u aprilu ove godine.Do tada, poslušajte pobedničku pesmu Beovizije.

(MONDO)

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Povratak na vrh stranice
staro
  (#29 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 33
Odgovor: Beovizija 2008. - 11.03.2008, 10:46

Ja bacala pogled ono prvo veče. Ozvučenje, voditelji, pesme... bezveze. Beovizija takva da je dovoljno da pogledaš onaj pregled pred glasanje i konstatuješ onih par koji mogu da ostave kao nešto utisak. Na mene je ostavila utisak jedino Cveta (prejebala je akustiku sale ) i one devojke u belim haljinicama, mada su opet jedino zajedno zvučale dobro, pojedinačno jako mršavo, bar meni. Nije loša ni Tomaševićka i neka je pobedila da više Lane moje odmori od manifestacije ako je moguće Negativ - razočarenje. I bila mi interesantna Zoe Kida Enivej, čestitam Jeleni.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Povratak na vrh stranice
staro
  (#30 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 21:05
Godine: 29
Odgovor: Beovizija 2008. - 11.03.2008, 12:24

Drago mi je što je Jelena pobedila, mada ni Cveta nije bila loša

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Povratak na vrh stranice

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Prikaz za štampanje <