|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Spomenar Stare teme koje ne zaslužuju da budu obrisane |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Beovizija 2008. |
|
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 19:46
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Odgovor: Beovizija 2008. -
10.03.2008, 03:38
od svih pesama koje sam cula veceras, najvise mi se dopala od grupe "Beauty Queens" i bice mi veoma zao ako sa tom pesmom kod nas ne budemo predstavljali Srbiju na pesmi Evrovizije..
jedina pesma koja mi se pored pomenute svidela je "Cudesni svetovi", mada mislim da je suvise.. ekscentricna za nase pojmove.. ![]() i dopao mi se nastup grupe koja ce prestavljati BiH na Evroviziji.. doduse, vise pesma nego nastup.. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 02:25
Pol: Žensko
|
10.03.2008, 03:56
Ja sam na brzinu preslusala pjesme sa RTS-ovog sajta. Na prvo slusanje mi se najvise dopala Jelena Tomasevic, mada pjesma pomalo lici na Lane. Dobre su i Beauty Queens, Cveta i Negativ. Nisam nikad ranije cula za ovu Cvetu i moram da priznam da stvarno dobro pjeva. Sve je nekako tralalala. Ove ostale ne vrijedi ni spominjati. Prosto mi je nevjerovatnio koliko je losa produkcija
![]() No, sjutra cemo saznati ko ce pobijediti. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 09:10
Pol: Muško
Godine: 16
|
10.03.2008, 09:07
Cveta je pobedila na srpskom idolu, al ju je tadašnji BK zajebao, i nije snimila obećanu ploču.
Od svih pesema, meni se najviše svidela pesma Jelene Tomašević, Cvetina pesma, i Negativ. Sve ostalo je bilo.... nikakvo. Guns don't kill people.
I do! |
|
|
|