|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najlepši stih/refren narodne pesme |
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Pol: Žensko
|
Odgovor: Najlepši stih/refren narodne pesme -
27.08.2008, 21:12
Jednu čašu držim u ruci Jednu čašu držim u ruci Polako je okrec'em Iako si otišla od mene, Ja gledam te u vinu i plačem I pijem za tvoje oči I pijem za tvoju ljubav Jer hoću da se smirim. Izadji iz moje čaše Izadji iz moje duše Jer hoću da te zaboravim Polako noc' prolazi, Ja sedim i pijem, I pijem za tvoju ljubav I pijem za nasu srec'u I pijem za tvoje oči I pijem za tvoju ljubav Jer hoću da se smirim. Izadji iz moje čaše Izadji iz moje duše Jer hoću da te zaboravim. Ciganin sam ja Ciganin sam ja, nemam nikoga Osim jedne stare violine. S pjesmom tugujem, s pjesmom drugujem, Pjesmi ljubav, zivot dugujem. Stari cigani vec su pomrli Sto su nekad sa mnom svirali. I nikog, nikog, nikog nemam Osim stare violine I po neku casu rakije. U zivotu svom, tuznom, ciganskom, Nikad nigdje nisam imao svoj dom. S pjesmom tugujem, s pjesmom drugujem, Pjesmi ljubav, zivot dugujem. Stari cigani vec su pomrli Sto su nekad sa mnom svirali. |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 10:13
Pol: Muško
|
27.08.2008, 21:19
ŠTO TE NEMA?... Kad na mlado poljsko cv'jeće Biser niže ponoć nijema, Kroz grudi mi želja l'jeće: "Što te nema, što te nema?" Kad mi sanak pokoj dade I duša se miru sprema, Kroz srce se glasak krade: "Što te nema, što te nema?" Vedri istok kad zarudi U trepetu od alema, I tad duša pjesmu budi: "Što te nema, što te nema?" I u času bujne sreće I kad tuga uzdah sprema, Moja ljubav pjesmu kreće: "Što te nema, što te nema"... Rebel
|
|
|
|
|
|
Muskarcina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:09
Pol: Muško
Godine: 26
|
27.08.2008, 22:26
tri poljupca hocu jaaaaaa
necu 1,necu 2aaaaaaa, nista manje necu,jer 3 su za srecu, 3 polupca hocu jaaaaaa ![]() Opusteno Ko Babina Sisa
![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Najlepši stih/refren narodne pesme |
Slične teme