VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Muzika

Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Kajdanka iliti sveska za notni sistem
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 02:08
Pol: Žensko
Kajdanka iliti sveska za notni sistem - 29.11.2007, 07:12

smeshno mi je kako mi je ovo palo na pamet.. ali zanima me koliko ste znali na muzichkom chasu da pishete note? ja znam da sam totalno bila operisana od pisanja notnog sistema (kao i za brojke ) pa sam svaku notu pisala kako sam ja htela.. a onaj kljuch shto li dodje na pochetku reda sam jako volela da crtam, pa ste ga tako mogli naci i negdje u sredini, izmedju gornje i donje note kad je jednom profesor uzeo svesku i pocheo da svira ono shto ja napisah, svi smo se valjali od smeha od onda sam se uzdala u drugaricu do mene, pa sam od nje sve prepisivala

raspoznajete li note?

(muzichari, ova tema se ne odnosi na vas )

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kajdanka iliti sveska za notni sistem
staro
  (#2 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Kajdanka iliti sveska za notni sistem - 29.11.2007, 08:01

ko da slusam sebe
e sto mi ta kajdanka bila gnjavez. Nit sam razlikovao note nit sam znao gdje sta ide, sem kljuca narafski
nastavnici su davno digli ruke od pokusaja da mi utuve bar nesto od notnog sistema u glavu

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#3 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 06.07.2008 04:05
Odgovor: Kajdanka iliti sveska za notni sistem - 29.11.2007, 08:23

Kajdanka otkad to nisam cula
DakleM, u meni su jos od malih nogu prepoznali talenat za mjuzu a sve je pocelo od lupanja varjacom po serpama preko flaute do klavira.
A bilo je tu i pomalo skolovanja tako da, prepoznajem note, jesofkors
Ponekad mi se desi da kad cujem neku novu pesmu, prstima drndam po stolu, kao eto sviram u prazno Ne znam ni sto sam prestala da sviram

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku

(muzichari, ova tema se ne odnosi na vas )
-"Ja sam muzichar"
-"A ti si muzichar?"
-" A ne, ne nisam"
-"Nisi?"
-"Pa, jesam"

дo TokиJa

Kajdanka iliti sveska za notni sistem
staro
  (#4 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 09:38
Kajdanka iliti sveska za notni sistem - 29.11.2007, 11:01

Na pocetku skolovanja muzicko mi je ubedljivo bio najdosadniji predmet...izuzev kad se potrefi neka zanimljiva pesmica, pa da se proderem od miline...
Ono znala sam note i teoriju...al to cisto iz nuzde...nisam nesto mirisala to stivo
Posle kad sam dosla na faks...tamo su nas trovali teorijom najstrasnije...I drndala sam harmoniku do besvesti...Mislim da su moji hteli da me se odreknu ....Sad imam dil sa burazerom da sviramo po svadbama

staro
  (#5 (permalink))
angel face
Početnik
angel face je na dobrom putu

Član od: 27.11.2007.
Poslednji login: 13.03.2008 19:42
Odgovor: Kajdanka iliti sveska za notni sistem - 29.11.2007, 13:50

sto se tice muzickog nikada nisam bio nesto nadaren......
Mislim znam sve note al onako kad bacim pogled moram da gledam pazljivo da ne bi pogresio.....
A u prvoj god gimnazije
Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
tamo su nas trovali teorijom najstrasnije
na polugodju sam imao keca iz muzickog STRASNO, ko da ce to ikad da mi zatreba al` dobro niko me nije terao da upisem gym....

inace san mi je da naucim da sviram gitary

Do I look like I give a FUCK, what U think about me?

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:04
Godine: 33
Odgovor: Kajdanka iliti sveska za notni sistem - 29.11.2007, 14:06

UuuuUUUUuuuuuu ja volela notnu svesku a imala sam neki trip da napickam te note, da mi izgleda ta moja pesmica kao simfonija neka, napaljena, šta'š Znam i note, a znam i taktove da brojim

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:02
Godine: 29
Odgovor: Kajdanka iliti sveska za notni sistem - 29.11.2007, 15:04

...volela sam da pisem note i nije mi to predstavljalo neki problem, a sad....

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#8 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Kajdanka iliti sveska za notni sistem - 29.11.2007, 15:14

Ja sam znala da pisem te note, raspoznavala sam ih Ali sada... Pojma nemam Zaboravila sam jos u sedmom razredu, jer sam pevala u horu (a ko je pevao u horu je automatski dobijao 5 ) pa smo i prestali da pisemo, samo smo pevali

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#9 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: juče 23:50
Godine: 30
Odgovor: Kajdanka iliti sveska za notni sistem - 29.11.2007, 15:55

Notna sveska............strava

Voleo sam (kad sam bio mladji ) da 'komponujem' neke svoje 'stvari'..................... Avaj, nisam baš talentovan kompozitor - s obzirom da niko živ nije mogao da izdrži ni dva takta moje 'numere' a da ne kaže: " Ajd' nemoj više, molim te"

Šalim se

Znao sam note ( sada bih trebao malo da se podsetim ). Znam da 'nabodem' par akorda na gitari , ali davno nisam

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#10 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostale