|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: +Biografija (Biography)+ |
|
+Rammstein+ |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 12:04
Pol: Muško
|
+Rammstein+ -
29.11.2007, 10:49
Istina je da je Rammstein radio sa mnogim grupama u svom razvoju sto se moze videti iz zajednickih koncerata, koje sam naveo + sto ima jos dosta grupa sa kojima je Rammstein saradjivao i jos uvek radi. Laibach im je bio veliki uzor na pocetku pri pravljanju albuma
![]() Herzeleid inace to smatraju samo ljubitelji stvarno teskog zvuka...... inace mnogi ih smatraju poremecin umovima...... mada ja tio smatram samo kao njihov oblik svirke, njima se svidja pa nek oni teraju ali dalje od mene...... Inace da je samo za mladje generacije, dal bi tvoj ortak mogo da mi objasni zasto se moj cale nalozio na Rammstein i jos par njegovih kolega..... Inace cale mi ima mnogo ozbiljan ukus tipa Dream Theater, Joe Satriani, Dire Straits, Bon Jovi, Iron Maiden,.... neznam koji su trenutno na listi najprodavanijih albuma ali znam da su se za samo godinu dana uspeli da popnu na 9.mesto najprodavanijih. Sto se tice izdavanja albuma R+ radi malo specifican nacin. Objave album, puste da se vrti nekoliko meseci ili cak i godinu onda turneje, pa pauze do godinu dana pa opet jovo nanovo..... zbog toga ne verujem da su na vrhu najprodavanijih albuma, za razliku od onih koji na pola godine izbacuju po album, pesme R+ se pamte od onih iz `93 do `07 ![]() Do I look like I give a FUCK, what U think about me?
|
|
|
|
Odgovor: +Rammstein+ |
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
|
Odgovor: +Rammstein+ -
30.11.2007, 03:11
Citat:
nigde nisam napisala da je Rammstein grupa koju slushaju iskljuchivo i samo mladje generacije, a Labiach starije.. ima i starijih i mladjih koji slushaju i jedne i druge.. moj ortak ne bi imao potrebu da nishta objashnjava, jer to shto je rekao je bilo chisto karikiranje ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > +Rammstein+ |