VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Muzika

Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate...
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 11:03
Pol: Žensko
Godine: 29
Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate... - 18.11.2007, 22:02

Koji su to instrumenti koje volite da slusate, cujete i svirate?

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate...
staro
  (#2 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
Odgovor: Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate... - 18.11.2007, 22:07

Konge - i ostale perkusije obožavam ... kao i bubnjeve i sve ono što daje ritam...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#3 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Odgovor: Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate... - 18.11.2007, 22:26

Volim klavir jer ga i sama sviram, mada priznajem, klavirski koncerti umeju biti dosadni.
Gitaru volim da čujem uvek.
Prim tamburicu negde tik do uha.
Saksofon.
Zvuk gudački orkestra me uvek razgali.
....

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#4 (permalink))
sonja_ns.
Poznata faca
sonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Godine: 38
Odgovor: Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate... - 18.11.2007, 22:44

Najvise gitaru

*Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*

staro
  (#5 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Godine: 24
Odgovor: Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate... - 19.11.2007, 02:35

Najvise volim da cujem gitaru i klavir, takodje i da ih slusam.. a ne sviram nista... kad sam bila mladja bio je pokusaj sa pianom, ali bezuspesno..

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate... - 19.11.2007, 03:55

Najviše ljudski glas, to mi je najlepši instrument. Zatim klavir, violinu, bubanj, bas (gitara) i saks drndala sam svih pet na nivou probe za saks i violinu sam antitalenat, to su mi odmah oduzeli i tužno me gledali, za bubanj neozbiljna i nedisciplinovana i malo ne mogu da se usaglasim sama sa sobom, klavir mi još najbolje i ide, a gitara je isto smeh, znam 3 pesme neke glupe mislim, nisu glupe nego glupo zvuče kad me čuješ... baš početnički strašno me mrzelo da vežbam al' nikad nije kasno Gde god mi se ukaže prilika da sviram nešto, ja kažem da znam (i potrudim se da ozbiljno delujem da ostavim utisak) i onda mi je mnogo jako da gledam face onih na koje sam ostavila utisak ( neka neko pomogne ovoj nesrećnici )

Sad razbijam okarinu pitajte 'Leba

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
darcoole
Početnik
darcoole će uskoro postati poznat član

Član od: 15.08.2007.
Poslednji login: 17.09.2008 16:55
Pol: Muško
Godine: 19
Odgovor: Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate... - 20.11.2007, 12:41

Sviram gitaru, bas gitaru, bubnjeve, klavir i klavijature... Volim i da pevam, mada je tuga to slusati...

staro
  (#8 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: danas 02:20
Godine: 21
Odgovor: Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate... - 20.11.2007, 17:26

bubnjevi...
a zivotna zelja mi je da naucim da ih sviram, ali niko nece da mi pomogne u ostvarenju moje zelje

smesi se... sutra ce biti gore

staro
  (#9 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate... - 20.11.2007, 18:24

Instrumenti? Hmmmmmmm.........

u kući imamo 4 akustične, električnu gitaru, violinu, usnu harmoniku i drombulje

Imao sam priliku da 'sviram' na bubnjevima, gitari (akustična i električna), bas gitari, violini, klaviru (pianino, sintisajzer, klavir ), usna harmonika, drombulje . Pokušao sam da sviram trubu, ali mi nije išlo

Volim da čujem gitaru (električnu, akustičnu, bas), kao i bubnjeve

Medjutim, najlepši 'instrument' koji volim da čujem je ljudski glas. Još ako je ženski koji strava peva...........

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#10 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Instrumenti koje volite da cujete, slusate i svirate... - 20.11.2007, 18:39

Volim cuti gitaru, sax, bubnjeve a i klavir. Dalje od Smoke on the water na basu, nikad nisam stigla...

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

Odgovor