|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Najtužnija pesma |
|
Odgovor: Najtužnija pesma |
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
|
JOHNNY WAS - Bob Marley
Woman hold her head and cry, 'Cause her son had been shot down in the street and died From a stray bullet. Woman hold her head and cry; Explaining to her was a passerby Who saw the woman cry Wondering how can she work it out, Now she knows that the wages of sin is death, yeah! Gift of Jah is life. She cried: Ah-um, I - I know! "Johnny was a good man," I - I know! (never did a thing wrong) "Johnny was a good, good, good, good, good, good, good, good, good, good, good man", (Johnny was good man) Wo-ooh! Woman hold her head and cry, As her son had been shot down in the street and died Just because of the system. Woman hold her head and cry; Comforting her I was passing by. She complained, then she cry: yeah, I know now, no I know, I know now: (Johnny was a good man) Said I know. (Never did a thing wrong) (Johnny was a good man) Can a woman tender care, she cried, (Never did a thing wrong) Cease towards the child she bear? (Johnny was a good man Woman cry, woman - (Never did a thing wrong) She cried, yeah! (Johnny was a good man) Can a woman tender care Cease towards the child she bear? (Never did a thing wrong) (Johnny was a good man) ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.06.2006.
Poslednji login: 13.06.2007 17:06
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Najtužnija pesma -
16.06.2006, 02:39
Tužna je naša ulica, od kada nisi tu,
jer tužne pjesme pjevale, oni što ostaju, iste smo snove sanjali, istom se nadali, drugi su igru vodili, i snove ukrali. Nije mi žao što si otišla, znam da si morala, jedino boli malena, što se nisi javila, ne bih ti rekao ostani, ne bih ni probao, ne bih ti rekao volim te, samo čuvaj se. Moja je pjesma lagana, polagana, i tiho se ispija, sasvim lagana i bez pitanja, što si otišla. Kad kreneš sruši mostove, izbriši tragove, meni pjesma ostaje, da me smiruje, iste smo snove sanjali, istom se nadali, ja nisam smogao hrabrosti, da se odlučim. ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 21:02
Pol: Žensko
Godine: 30
|
25.06.2006, 17:23
R.E.M. - Everybody Hurts...
![]() I jos jedna od Moby-ja, ali nema sanse da se setim kako se zove.. ali je pretuzna.. prosto nagoni na samoubistvo ![]() kad sam radila na radiju, zabranila sam urednicima muz. programa u jutarnjoj smeni da pustaju ove dve pesme, jer skenjanju ljude ranom zorom..a to niiijeee doobrooo ![]() |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
28.06.2006, 21:32
Riblja Čorba - Rrekla je
Simon & Garfunkel - Sound of Silence Pink Floyd - Wish You Were Here Rolling Stones - Angie The Beatles - Yesterday ... Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|