|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najtužnija pesma |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Pol: Žensko
Godine: 46
|
Odgovor: Najtužnija pesma -
19.10.2007, 21:28
Merlin - I ovo prodje Evo, i ovo prodje a mislio sam nikad nece proci djavo po svoje dodje a kladio bih se da nece doci neko ove noci u te bistre oci crno vino toci, ko li je da znam neko ove noci u te bistre oci mutno vino toci dok ja lutam, dok ja lutam nema na tvome prozoru cvijeca ni proljeca nema u tvome srcu niceg sto na mene potsjeca neko ove noci te bistre oci crnom bojom boji, bog mu platio neko ove noci te bistre oci crnom bojom boji, a ja ih zlatio, a ja ih zlatio nocas kad vojska pahulja bez najave udje u grad nemoj da budes lijepa jer ni ja vise nisam mlad i nedaj ove noci u te bistre oci nedaj kad te molim, il' nemoj da znam nedaj ove noci te bistre oci nocas ih oroci, da miran lutam, da miran lutam Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
|
Harry Nilsson - Without you
No, I can't forget this evening Or your face as you were leaving But I guess that's just the way the story goes You always smile but in your eyes your sorrow shows Yes, it shows No, I can't forget tomorrow When I think of all my sorrow When I had you there but then I let you go And now it's only fair that I should let you know What you should know I can't live if living is without you I can't live, I can't give any more I can't live if living is without you I can't give, I can't give any more No, I can't forget this evening Or your face as you were leaving But I guess that's just the way the story goes You always smile but in your eyes your sorrow shows Yes, it shows I can't live if living is without you I can't live, I can't give anymore I can't live if living is without you I can't live, I can't give anymore ... ... |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 10.11.2007.
Poslednji login: 10.11.2007 11:15
Godine: 25
|
10.11.2007, 11:11
Mozda sam malo zakasnila sa odgovorom na temu ali...
Ismael Lo - Tajabone ("Sve o mojoj majci" soundtrack, nemam pojma o chemu chovek peva al' zvuchi tuznooooo) Bisera Veletanlic - Zlatni dan Reamon - Supergirl Ella & Louie - Summertime Nina Simone - Four women |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: juče 16:55
Pol: Muško
Godine: 23
|
10.11.2007, 13:42
Indexi Zute dunje Voljelo se dvoje mladih sest mjeseci, godinu kad su htjeli da se uzmu da se uzmu aman, aman dusmani im ne dadose Razboli se ljepa Fatma jedinica u majke pozeljela zute dunje zute dunje aman, aman zute dunje, zute dunje iz Stambola Ode dragi da donese zute dunje Carigradske al ga nema tri godine tri godine aman, aman nit se javlja, niti dolazi Dodje dragi sa dunjama nadje Fatmu na nosilima dvjesto dajem, spustite je tristo dajem, otkrite je da jos jednom Fatmu ljubim ja |
|
|
|