|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Plesanje |
|
Odgovor: Plesanje |
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 10:43
Pol: Žensko
|
Odgovor: Plesanje -
07.09.2007, 22:07
Citat:
![]() ...Pre sam češće išla na te plesne večeri, al kako više nisam u Bg ne idem u opšte.... Citat:
![]() Citat:
)...A brat me učio jive, disco i salsu...![]()
|
|||
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
|
07.09.2007, 22:21
Obožavam da igram
![]() Jednostavno, volim muziku i ona me ponese. Dovoljno je da je čujem i zaigram, pa makar kao lepa luda skakala po stanu ili na ulici. Igram sve: klasično, latino, folklor,... Jedino, iznad svega prezirem ono polupijano širenje peškira iliti ražanj na svadbama. To što naši balkanci nevoljno plešu - šta ću im ja. Do sad nisam imala partnere koji su bili radi sem malo oficijelnog klaćenja na nogama da mi pruže to zadovoljstvo zvano ples. Ali, ako neće oni, ima ko hoće. Bez lažne skromnosti, kao nekog ko relativno dobro pleše, rado su me birali za partnerku oni malobrojni kojih nije stid zaigrati. Dakle, nisam sedela i čeznutljivo posmatrala igrače. Pa, sad, ako je mojim dragim bićima lepše da me gledaju u naručju drugih - njihov izbor. Ja prosto ne mogu da zbog njih ostanem mirna i sedim na stolici. Niti su oni to od mene očekivali. |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
|
08.09.2007, 11:46
Jos jedna koja jako, jako voli da igra!!!
![]() Desava mi se da djuskam sama sa sobom, u stanu, po sat vremena i duze (posto se ne bavim sportom, to mi dodje kao zamena)! ![]() Sto se tice klasicnih plesova, isla sam na casove kad sam bila mladja, ali nisam imala prilike da negde u javnosti zaplesem... Desi se, zapravo, ponekad da zaplesem valcer ili klasicni ples, ali stvarno jako retko... Mislim da vecina nasih muskaraca ili ne zna da plese ili ih je sramota, pa podrsku traze u alkoholu! ![]() |
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
09.09.2007, 15:30
evo jos jedna
![]() obozavam da igram, djuskam.. bilo kuci, bilo kad izadjem, bila muzika tiha, glasna, happy.. uvek, ne mogu da sedim mirno ako se muzika cuje u pozadini.. moram makar da pevusim ![]() Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
|
Obožavam - nije mi bitno ni mesto ni vreme - samo igra
( imam sjajne partnere i ) ![]() Prepodnevni sati - '' ponela '' nas muzika ![]() Citat:
što ne znači da ne bih volela...'' Zamisli život u ritmu muzike za ples '' ![]() ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|