|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Tose Proeski - In memoriam |
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Odgovor: Tose Proeski - In memoriam -
18.10.2007, 21:43
Evo nasla sam nesto sto zelim da podelim sa vama i sigurna sam da ce vam posle ovog biti jos teze...
uvod u text... tose je bio siromasan do 22.god. kaze "...moji roditelji dobro znaju sta je siromasan zivot- ili imas jedva ili rezivljavas. To je beda..." Iz detinjstva pamti:" Iz tako teskog perioda pamtim sve. Sada shvatam da je to bila zivotna skola. secam se, imali smo psa. Tata je odlazio u prodavnici i cesto kupovao bajat hleb, bio je jeftiniji, i to sve pod izgovorom da je hleb za kuce. u stvari, taj hleb smo jeli mi. imam roditelje kakve bi svako na svetu pozeleo. Odrastao sam u harmoniji u z previse ljubavi, i to me odrzava. I zbog toga sam srecan." Odlomak iz intervjua- Novine AS mislim da su komentari suvisni... ![]()
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
18.10.2007, 21:59
Oprostajna pesma Tonija Cetinskog "bratku" Tosetu... "Ostavi svetlo na putu kojim zelis poci pomozi mi kad snivam,sretan i nasmijan da mogu ti doci Podigni ruke, u bjeli hram uspravno kreni i reci tiho svima da ostat ces dete medju andjelima. A ja? Neka mi Bog otvori oci, neka mi nebo pojaca sluh da cujem te i vidim u svakom snu. A ti? Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevas, pjevas svima da zauvijek cuju tvoj glas. ova te zemlja voli i cuva uspomene na dane kad si bio tu a dragi ljudi nose te ko vecnu ranu. A ona? Na jastuku lezi. U nebo gleda,slapa ruke i suze skriva sto nisi s njom dok letis medju andjelima."
|
|
|
|
Tose Proeski - In memoriam |
|
|
Angel Of Love
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
|
![]() Tose Proeski-Cujes li Cujes li, nocu kad se svijetla ugase, ovu bol srce kao da ne dise spavaj moj andjele samo ne zaboravi ja cu da te volim zauvijek Cujes li, rijeci koje ne izgovorim cinim sve samo da te ne probudim oduvijek i nikad tvoj vrijedilo je zivjeti za to Da usne tvoje poljubim i njezno da te zagrlim da ti priznam andjele da si moje sve i gdje da nadjem srcu ljek kad voljet cu te zauvijek kad nijedno sjecanje nemam bez tebe Da ti priznam andjele da si moje sve kad nijedno sjecanje nemam bez tebe ![]() ..od mene za tebe ..![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 15.09.2008 19:21
Godine: 21
|
19.10.2007, 09:14
Soba za tugu Ovo je odluka moja jer bila volja je tvoja da s drugim odes od mene i sve mi niz brdo krene Da mrakom zamenim dugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane Ref. Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje ni vise i bilo sta da se desi ja sam na istoj adresi Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje ni vise U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao zivot je stao uzalud skidam tvoj greh sa sebe sve me boli posle tebe (2x) Ovo je odluka moja i mnogi ce da se cude a kada odlucim nesto to tako mora da bude Da mrakom zamenim dugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane Ref. U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao zivot je stao uzalud skidam tvoj greh sa sebe sve me boli posle tebe (2x) U ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje ni vise i bilo sta da se desi ja sam na istoj adresi U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao zivot je stao uzalud skidam tvoj greh sa sebe sve me boli posle tebe Nedostajes nam Andjele Pocivaj u miru mi mislimo na tebe i nikom nije stalo, pa mi dodje zao, jer ja bih svoje srce svakom dao. |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.09.2007.
Poslednji login: 14.05.2008 11:45
Lokacija: Svakoga dana još jedan korak dalje od onog mesta gde sam bila juče ...
|
19.10.2007, 09:27
Громови на душа Магла пак ме покрива Мириса на неволја Ноќва сум ти така сам Улици накиснати Прозорци расплакани Каде ли си бар да знам Од небо нек се спуштаат И громови на душа Само да ти слушнам глас Признавам пред светот Ќе го минам веков Да те најдам ради нас Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Светот мој минус тебе во него Она што ќе остане Малку е Од небо нек се спуштаат И громови на душа Само да ти слушнам глас Признавам пред светот Ќе го минам веков Да те најдам ради нас Не можам од тебе да оздравам Сета љубов дур сум жив На тебе ја потрошив Светот мој минус тебе во него Она што ќе остане Малку е ![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
|
19.10.2007, 10:11
Tose Proeski Angel si ti Od utro do mrak vo mislive na pocetokot nas se sekjavam koga od son me razbudi so pogledot dusa mi otvori Posakav mig da te imam i vecno kraj mene da si ti a koga ljubov mi podari na dusa belig mi ostavi Angel si ti jas peam za tebe angel si ti te cuvam vo sebe angel si ti koj samo za mene moze da zapre i vreme Patot po koj sega cekoram so rozi e poslan i nema kraj a koga jas ke te pregrnam senkite dve ko edna se znaj A ljubovta obicna ja smeni vo posebna ti si mojot blagoslov komu davam se vo zivotot moj ![]() sve za naseg andjela... za tebe Tose...
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
|
19.10.2007, 10:56
Dragi ljudi, nema potrebe da mi se zahaljujete za temu
Naravno drago mi je da vam se svidja...ali ovo je nasa tema jer da nije vas ne bi je ni bilo... ![]() Hvala vama ...ovo je nasa i Tosetova tema... Zelim svakom od vas pojedinacno da zahvalim i zato svakom saljem ![]() ![]() za Crazy Angel Za sanjalicu** za cuba za liliku za little fary za Ivanu-psy za coolgirl za kitty za cecaru za Gogu za psssst za m.i.r.a. za**princess** za mrvachu za silviu za zoe za remorker-bgd .... i sve one koji su odvojili svoje vreme da procitaju nasu temu veliki za Tose...![]()
|
|
|
|
Odgovor: Poginuo Toše Proeski |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 19.10.2007.
Poslednji login: 19.10.2007 21:29
Godine: 28
|
Odgovor: Poginuo Toše Proeski -
19.10.2007, 11:50
![]() ![]() od utorka ujutro čitam forume, dopisujem se sa prijateljima i plačem... nigde još nisam pronašla nekog ko je ostao ravnodušan na ovo što se dogodilo i to je dokaz da je toše bio veliki čovek i da je njegova smrt veliki, veliki gubitak. strašno mi je žao, još uvek ne mogu da verujem da je istina i da više nikada necemo čuti neke nove pesme i da nikad više necemo videti taj veliki, iskreni i neodoljivi osmeh... toše, neka ti je večna slava. ![]() pročitajte ovaj tekst.. http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=16607 |
|
|
|