VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Muzika

Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi...
staro
  (#381 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:04
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 23.06.2008, 16:54

hvala torAto, nadjoh jos sinoc uz objasnjenje Artura sta da radim
jos samo da pronadjem nesto da izolujem zvuk sa videa..

ali hvala ti stvarno

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#382 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: juče 23:47
Pol: Muško
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 23.06.2008, 22:13

http://vixy.net/

potrebno je samo da ubaciš link do video klipa i u polju "convert to" da prebaciš na opciju "mp3 audio only"

ili nekim od silnih video to mp3 konvertera :
Free Video to MP3 Converter

staro
  (#383 (permalink))
celeste
Novi član
celeste je na dobrom putu

Član od: 25.06.2008.
Poslednji login: 25.06.2008 16:41
Godine: 21
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 25.06.2008, 12:19

Zdravo svima!
Ima jedna pesma koja mi ne da mira. Ne uspedoh nigde da je nadjem. Ne znam ko peva ni kako se zove. Ono sto znam jeste da je na spanskom, istu sam cula u telenoveli Pecados Ajenos, u nasem prevodu Ljubav i greh, koja se emituje na foxu i koju pomno pratim. Mozda neko zna...
E sad, ne odgovaram za moj spanski, samouka, ali pesma ide od prilike ovako:
"... muevete, muevete ce en tu cuerpo tienes algo yo no se ce , ce me provocas y te tengo ganas locas..." Spominje se tu jos i 'chica', 'chocolate'... (Tu pesmu pustaju kada se pojavljuje izvesna 'Elsa' koja igra u nekakvom striptiz klubu i onda ide ta numera. Za upucene, ako ima takvih.)

staro
  (#384 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 19:43
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 27.06.2008, 00:07

E,ljudi,zamolicu vas da mi neko postavi link da skinem pjesmu "Jednoj zeni" od Zlatka Manojlovic. Molim vas da mi sto prije postavite link,kevi zakon pjesma :D Sad pokusavam da nadjem na netu,ali ne mogu naci..
Hvala unaprijed

Mladost je uvijek bezrazlozno nasmijana - to je kod nje najprivlacnije.

staro
  (#385 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Godine: 36
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 27.06.2008, 00:10

Citat:
coolgirl kaže: Pogledaj poruku
E,ljudi,zamolicu vas da mi neko postavi link da skinem pjesmu "Jednoj zeni" od Zlatka Manojlovic. Molim vas da mi sto prije postavite link,kevi zakon pjesma :D Sad pokusavam da nadjem na netu,ali ne mogu naci..
Hvala unaprijed

evo, nađoh na youtube-u...

staro
  (#386 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 19:43
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 27.06.2008, 00:16

Pa nasla sam i ja na YouTube-u,ali pokusavam da nadjem pjesmu,da downloadujem na komp sebi... Ako ko zna gdje ima,molim vas da mi postavite link!
Hvala

Mladost je uvijek bezrazlozno nasmijana - to je kod nje najprivlacnije.

staro
  (#387 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 20:13
Godine: 35
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 27.06.2008, 21:31

Evo instrumentala Zlatko Manojlović - Jednoj ženi

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#388 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 15:48
Godine: 24
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 01.07.2008, 13:03

Sinoć gledam film ''Michael'' sa Džontra Voltom* pa mi se baš svidela ona stvar -kad su u kafiću, a on pusti neku pesmu pa sve žene počnu da plešu..
a nemam pojma ni kak' se zove ni ko izvodi.
'oćem tu pesmu. Pomoć? Anyone?

* dete rešava ukršentene reči, zapne pa pita:
''Tata, koje je ime naučnika Volta?''
''Pa, Džontra''

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

staro
  (#389 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: juče 20:13
Godine: 35
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 01.07.2008, 14:16

Citat:
Zvonchica kaže: Pogledaj poruku
Sinoć gledam film ''Michael'' sa Džontra Voltom* pa mi se baš svidela ona stvar -kad su u kafiću, a on pusti neku pesmu pa sve žene počnu da plešu..
a nemam pojma ni kak' se zove ni ko izvodi.
'oćem tu pesmu. Pomoć? Anyone?
To je Aretha Franklin.

Staviću ti i link da skineš pesmu samo da je nađem.

PS

Evo i linka za download pesme Aretha Franklin - Chain of Fools

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

Poruku je izmenio zmax, 01.07.2008 u 15:32. Razlog: dodatak

staro
  (#390 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum