VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Muzika

Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi...
staro
  (#41 (permalink))
Verolina
Novi član
Verolina je na dobrom putu

Član od: 15.06.2006.
Poslednji login: juče 20:33
Pol: Žensko
Godine: 21
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 28.06.2006, 13:56

E hvala za pjesme !

Buduci da nam nije dat dug zivot ostavimo nesto cime bismo svjedocili da smo zivjeli!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Narucite pesmu koju zelite!
staro
  (#42 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Narucite pesmu koju zelite! - 29.06.2006, 20:04

Ako zelite neku pesmu i ne mozete da je nadjete, obratite se meni!
Recite ime pesme ili grupu ( najbojle bi bilo oboje ) koja je peva i ja cu pokusati da je nabavim!
NE GARANTUJEM NISTA ALI DACU SVE OD SEBE DA PRONADJEM ZELJENU PESMU!!!

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#43 (permalink))
Grmi
Početnik
Grmi će uskoro postati poznat član

Član od: 13.05.2006.
Poslednji login: 29.07.2008 12:06
Godine: 29
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 03.07.2006, 23:02

E 'vako....jes' da malo promasujem temu ali razumite me,vec ocajavam...meni treba adresa odakle mogu da dowloadujem Vivamania Vol.1....znaci cela kompilacija iz 98-me,2 CD,na njoj su Rammstein,Radiohead,Nada Surf,Type O Negative itd.
Ni svemocni Google a ni "brdo" torent sajtova mi nisu pomogli ali mozda VI hocete ....nada umire poslednja

The night seems so dark because the day is much too bright

staro
  (#44 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 03.07.2006, 23:33

Grmi, nisam neki expert u traženju, a i ne znam šta je to torent al' evo nađoh bar spisak pesama koje su na tom disku, (ovde), malo je sitno doduše, ali vidi se , pa ako ništa, a ono da skidaš jednu po jednu, pa napraviš sam kompilaciju? A? Ako negde zapne javi, ja neke pesme već imam (A mogu i da potražim na soulseek-u šta ti treba).

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#45 (permalink))
Grmi
Početnik
Grmi će uskoro postati poznat član

Član od: 13.05.2006.
Poslednji login: 29.07.2008 12:06
Godine: 29
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 03.07.2006, 23:58

Hvala za trud Squaw , ali avaj, na ovakvo nesto sam naletao gomilu puta....sve neki sajtovi sto se placaju, ni to nije problem,platio bih.....Ali ne mogu iz nasu zemlju Srbiju .

Ok. Na kraju cu stvarno morati da "pabircim" pesmu po pesmu dok ne kompletiram celu kompilaciju...spisak imam odavno , imam cak i audio kasete koje su skoro neupotrebljive od silne upotrebe
Mada sam malo lenj za tako nesto naoruzacu se strpljenjem i free sajtovima i krenuti sa ovim "sizifovskim" poslom....

Jos jednom hvala , javljam ako nesto ne uspem da "navatam"...

The night seems so dark because the day is much too bright

staro
  (#46 (permalink))
Pcela ubica
Početnik
Pcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 05.07.2006, 05:33

SQUAW (obraćam se direktno tebi, jer od tebe najviše očekujem odgovor, ali ni ostalima nije zabranjeno da odgovore ), znaš li možda ko izvodi i kako se zove originalna pesma, koju je maznuo onaj Ciganin Baki Đogani a.k.a. B3 ( ) za svoj najveći hit "Olovna ruka"?

If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss...

staro
  (#47 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 05.07.2006, 08:23

Citat:
alffonso kaže:
Imam ja tu pesmu ,ali ne znam kako dai posaljem.

Hvala puno u svakom slucaju,dobila sam je

staro
  (#48 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 05.07.2006, 16:08

Citat:
Pcela ubica kaže:
SQUAW (obraćam se direktno tebi, jer od tebe najviše očekujem odgovor, ali ni ostalima nije zabranjeno da odgovore ), znaš li možda ko izvodi i kako se zove originalna pesma, koju je maznuo onaj Ciganin Baki Đogani a.k.a. B3 ( ) za svoj najveći hit "Olovna ruka"?
Jbte 'čelo, nisam imala predstavu koja je ovo pesma , pa sam je skinula sa neta da pokušam da odgonetnem... i... it daznt ring maj bel mada mi liči&zvuči da je uzeo neki sempl od "Woman in love" od Barbre Strejsend, ali 'ladno... (za refren) pa na to brljao ostalo... A? Ovo mi sinulo na prvo slušanje... ali slušaću ga intenzivno ovih dana ('bem li ti košnicu ), pa ćem da vidim da l' mi se javlja nešto drugo... i dođi nekad na MSN dok smo mladi...

staro
  (#49 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 16.07.2006, 23:55

Ako neko ima pesmu "Rimljani" od Bajage, nek se javi

staro
  (#50 (permalink))
Verolina
Novi član
Verolina je na dobrom putu

Član od: 15.06.2006.
Poslednji login: juče 20:33
Godine: 21
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 26.07.2006, 21:35

Ako neko zna tacan naziv pjesme i izvodjaca neka se javi, i ako ima da mi je posalje

Kako voljeti kad sve sto imam to su porazi
milion godina u jedan kofer nocas staviti
kad sve sto imas to je laz
to je najbolje sto znas
lagati

Buduci da nam nije dat dug zivot ostavimo nesto cime bismo svjedocili da smo zivjeli!

Odgovor