|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... |
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 00:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... -
01.06.2008, 20:26
Ja imam al' negde na tavanu na kaseti
i nemam gde da je slušam ![]() Citat:
šalji ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 04:00
Pol: Muško
|
01.06.2008, 20:43
a ja pregledao listu The Temptations i vidim nema
kad ono vruća čokolada linkovi za instant karmu ti stižu (14 pesama) ali bez te ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2008.
Poslednji login: 08.06.2008 14:20
Godine: 21
|
03.06.2008, 16:21
Bar dan zelim,
Pesma koja mi treba ide ovako nekako,valjda, mozda nisam siguran: Aj neno neno samo ja i ti aj neno neno....ili, moz' biti da je nino neno ili kako god onako, vesela melodijica neka, pa ako neko moz' da pomogne, biti cu zahvalan.Ajd pa tako, uzdravlje! |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
04.06.2008, 14:45
Citat:
... but nisam 100% siguran... uostalom možeš prvo preslušati pesmu... možda prepoznaš izvodjača Backi Rucak |
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:35
Godine: 20
|
10.06.2008, 18:50
maheri i hakeri.. treba mi vasa svesrdna pomoc
![]() da li neko zna koja se pesma pusta u reklami za Beck's pivo, ova najnovija sa onim silnim "rekao/la ne" sloganima? ![]() i da li neko zna gde mogu da je skinem? ![]() gracias ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.07.2006.
Poslednji login: juče 03:03
Godine: 38
|
19.06.2008, 17:34
Jel bi neko preveo od Plastic Bertrand
Interpret: Plastic Bertrand Ca Plane Pour Moi evo pronasao eng ![]() WhamWham! Bam! my cat Splash lies on my bed with his tongue puffed out by drinking all my whisky. As for me, not enough sleep, drained, persecuted, I had to sleep in the gutter where I had a flash Oooo-ooo-ooo-ooo! in four colours Allez-oop! One morning a darling came to my home, a cellophane puppet with Chinese hair, a plaster, a hangover, drank my beer in a large rubber glass Oooo-ooo-ooo-ooo! like an Indian in his igloo This works for me, this works for me This works for me me me me me This work for me Oooo-ooo-ooo-ooo! This works for me Allez-oop! The chick***, what a gas! what a vibration! to be sent on the door mat filed, ruined, drained, filled You are the King of the divan! she says to me in passing Oooo-ooo-ooo-ooo! I am the King of the divan This works for me, this works for me This works for me me me me me This workss for me Oooo-ooo-ooo-ooo! This works for me Allez-oop! Don't mind, don't worry Don't affect me It’s not today that the sky will fall on my head and I'll be without glue Oooo-ooo-ooo-ooo! This life’s for me Allez-oop! my chick has gone away, flew away, finally had enough, to break the sink, the bar, leaving me alone like a complete jerk Oooo-ooo-ooo-ooo! I've put my foot in it This works for me, this works for me This works for me me me me me This workss for me Oooo-ooo-ooo-ooo! This works for me This workss for me, this works for me This works for me me me me me bang mon chat "Splash" gite sur mon lit a bouffe Sa langue en buvant trop mon whysky Quand a moi peu dormi vide brime Jai du dormir dans la goutiere Oil jai un flash ouh ouh ouh. En 4 couleurs allez op un matin Une louloute est vnue chez moi Poupee de cellophane cheveux chinois Sparadrap une gueule de bois A bu ma biere dans un grand verre en caoutchouc (Ouh ouh ouh) comme un indien dans son igloo Ca plane pour moi ca plane pour moi Moi moi moi moi ca plane pour moi (Ouh ouh ouh) ca plane pour moi Allez hop la mama quel panard quelle vibration De senvoyer sur le paillasson lime ruine vide comble You are the king of the divan quelle me dit en passant (Ouh Ouh Quh) Im the king of the di - van Ca plane p6ur mai ca glane gour moi . . . Allez hop toccupes tinquietes touches pas ma planete Its not today que le ciel me tombera sur la tete Et que la colle me manquera (Ouh Ouh Ouh) ca plane pour moi Ca plane pour moi ca plane pour moi . . . Allez hop ma nana sest tiree sest barree Enfin cest marre a tout casse levier le bar Me laissant seul comme un grand connard (Ouh Ouh Ouh) le pied dans le plat Ca plane pour moi ca plane pour moi . . . |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
|
23.06.2008, 01:36
Citat:
na kojim TV kanalima se pušta i kada i ima li klipa za tu reklamu na YouTube |
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:35
Godine: 20
|
23.06.2008, 01:45
ma gde bre znam kada se pusta
mislim da vise ni ne pustaju reklamu, ili ja ne mogu da je ulovim ![]() ima na Tubi spot, sigurno.. ali ne znam kako od vec objasnjenog da ti pojasnim ![]() uglavnom, slogan "ne" je bitan.. nemam pojma.. "suknja koja je rekla "ne" golim kolenima" ili "pankeri koji su rekli "ne" pop kulturi".. tako nesto ![]() ![]()
|
|
|
|