VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Muzika

Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi...
staro
  (#221 (permalink))
quick
Novi član
quick je na dobrom putu

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 08.07.2007 18:05
Pol: Muško
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 08.07.2007, 18:05

jel ima netko "već odavno spremam svog mrkova" od zvonka bogdana u mp3 da mi pošalje?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#222 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 15.07.2007, 02:11

Citat:
quick kaže: Pogledaj poruku
jel ima netko "već odavno spremam svog mrkova" od zvonka bogdana u mp3 da mi pošalje?
ako nisi našao do sada, javi mi se preko pp-a

staro
  (#223 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 25
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 01.08.2007, 08:44

ko ovo pjeva?
rodni kraj:refrem: i dal jos svirate nocu pored rijeke dal je proslo ono vrijeme svirate li one nase peme i dali jos ponekad sretnes moju dragu dali je jos uvijek onako lijepa pita li za mene i dal me ceka pisi mi sve

i nemojte misliti na Indiru Radic nego ciju je ta glupaca pjesmu prepjevala

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#224 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 01.08.2007, 08:47

Citat:
veljko yaric kaže: Pogledaj poruku
ko ovo pjeva?
rodni kraj:refrem: i dal jos svirate nocu pored rijeke dal je proslo ono vrijeme svirate li one nase peme i dali jos ponekad sretnes moju dragu dali je jos uvijek onako lijepa pita li za mene i dal me ceka pisi mi sve
Drugi Nacin - Pisi mi

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#225 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 01.09.2007, 04:11

E ovako, pošto sam već više puta (skoro onoliko koliko imam prstića - i ruke i noge) dobila pp od ljudi koji su se samo zbog ove pesme (Tanja Jovićević - Jutro) učlanjivali na forum i pitali imam li je slučajno, jer kako kažu guglaju satima i ćorak, ja sam je okačila ovde:

http://files-upload.com/files/473438/Tanja%20Jovicevic%20-%20Jutro.mp3

... pa kome treba neka skida, lakše je nego da šaljem mailove pojedinačno i sporadično svakom. Sačekate malo da odbroji svoje i desni klik na download link i save target as. Ja se nadam da link radi. Nema na čemu.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#226 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Godine: 23
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 08.09.2007, 13:23

Ima li neko tamburase ali uzivo samo da nisu oni tamburaski evergreen jer to imam.Becarci,i ostalo ali uzivo!

staro
  (#227 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 12.09.2007, 20:48

da li netko ima pjesmu somborske ruze? znam da ima dosta verzija te pjesme, ali nije bitno koja je. samo da je ta pjesma...bila bih veoma zahvalna

nattydread is coming to dinner

staro
  (#228 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 12.09.2007, 21:49

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
da li netko ima pjesmu somborske ruze? znam da ima dosta verzija te pjesme, ali nije bitno koja je. samo da je ta pjesma...bila bih veoma zahvalna
I za druge (ili prve )
download link za pesmu: Somborske Ruže-Duško jakšić

Spotovi riblje Corbe
staro
  (#229 (permalink))
miln
Novi član
miln je na dobrom putu

Član od: 18.09.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 13:38
Godine: 26
Spotovi riblje Corbe - 18.09.2007, 11:49

zna li neko gde bi mogla download spotove od riblje corbe....??

Unapred hvala

staro
  (#230 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 18.09.2007, 12:12

Imaš neke spotove na youtube Odande možeš da ih skineš tako što ćeš link od spota uneti u mesto za to predviđeno ovde: http://keepvid.com/ izabrati u padajućem meniju youtube i skinuti ga A ima i nekih programčića još za taj download, imam jedan, al' ne znam kako se zove, niti mogu da ga nađem sad na kompu Javim ti kasnije kad padne pomoć prijatelja

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor