VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Muzika

Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi...
staro
  (#161 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članova

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: juče 16:42
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 13.02.2007, 00:09

jel ko ima----
Ruža crvena

Ružo moja crvena,
neubrana ljubavi.
Ti si bol jedina,
suza moje mladosti.

Recite joj da bez nje
nestale su sve
nade ljubavi sve tuge radosti.
Da je volim još, i nemogu bez nje,
bez ruže crvene. (2X)

Prošlo je već godina,
neubrana ljubavi.
Još si bol jedina,
uspomena mladosti.

Recite joj da bez nje...

Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#162 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 13.02.2007, 08:12

E ona pesma iz Eli Mekbil od Berija Vajta
Imal ko

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#163 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 06:12
Godine: 32
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 13.02.2007, 08:22

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
E ona pesma iz Eli Mekbil od Berija Vajta
Imal ko
Bilo ih je vishe. Ja mislim da su se ove pjesme vrtile pa ti reci koja ti treba (a mozhda ti sve trebaju )

Love Serenade
You're the First, the Last, My Everything
Never Never Gonna Give You Up

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#164 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 13.02.2007, 08:25

Citat:
Papak kaže: Pogledaj poruku
Bilo ih je vishe. Ja mislim da su se ove pjesme vrtile pa ti reci koja ti treba (a mozhda ti sve trebaju )

Love Serenade
Never Never Gonna Give You Up
Treba mi ona na koju je odlepio onaj mali advokat sto vazda stavi prst na usta i muca Mada moze sve

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#165 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 13.02.2007, 14:04

ImaL neko Hunter Payne - I'm so glad to be yours...
ja ne mogu da nadjem ni na jednom programu za skidanje,ni na googletu... ni ni dje...

Ubica mekog srca.

staro
  (#166 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 13.02.2007, 14:20

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Treba mi ona na koju je odlepio onaj mali advokat sto vazda stavi prst na usta i muca Mada moze sve
Ja mislim da je to You're the First, the Last, My Everything, pa sam ti je bacila na Gmail ako nije, javi.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#167 (permalink))
Lillith
moonlight shadow

Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 13.02.2007, 14:25

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Ja mislim da je to You're the First, the Last, My Everything, pa sam ti je bacila na Gmail ako nije, javi.
Evo skidam,javim

jeste to je ta

William Wordsworth

Poruku je izmenio Lillith, 13.02.2007 u 14:36.

staro
  (#168 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 06:33
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 13.02.2007, 21:24

E tu sam pjesmu i ja trazila, evo obecano mi je da cu je i ja danas dobiti

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#169 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 06:33
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 13.02.2007, 21:31

Zna li neko?

Ne znam ni tacan text pjesme niti ko je pjeva
Refren kaze:

I wanna be a rock star

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#170 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članova

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: juče 16:42
Godine: 27