VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Muzika

Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi...
staro
  (#141 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 27.01.2007, 16:04

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
toliko ste bili uvjerljivi, da ste i mene zamalo zbunili
morati ću vas sve razočarati, ali ovu stvar pjevaju inner circle i snimljena je negdje krajem 80-tih, mozda 6 - 7 godina poslije marleyeve smrti. zbog sličnosti sa marleyevim glasom dolazi na zalost do planetarne zabune. (meni lično nije slično, ali ljudi brkaju). imam jedan album od inner circla, ali ne znam da li se na njemu nalazi ta pjesma...zahtjevati će dobranog kopanja po diskovima, pa ako je nađem, šaljem svima koji su tražili, samo ostavite mail na pp.
Prosvetljenje

Verovatno je zato i nema u njegovoj kompletnoj diskografiji na netu koju prekopavam već pola sata

Tnx ženska
Sad ćem ja da skinem Inner Circle

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#142 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 27.01.2007, 16:14

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Verovatno je zato i nema u njegovoj kompletnoj diskografiji na netu koju prekopavam već pola sata

Tnx ženska
ma nema na čemu zeMska, i drugi put . ej, ako tako kopkajući naletiš na neko zlatno grumenje, pošalji mi ga na pp

nattydread is coming to dinner

staro
  (#143 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 23:02
Godine: 24
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 30.01.2007, 13:52

Hajd sad... ja sam se malo za*ebala i rekla Nennadu da cu mu posaljem Balasevica. a necu, pa ako ce neko drugi...

A imam i ja pitanjce.
Svekar je pre neki dan cuo pesme My immortal -Evanescence i May It Be- Enya, pa je pomislio da to peva jedna te ista osoba i ubio se covek objasnjavajuci mi kako je jednom gledao neku pevacicu, svidela mu se jako al nije zapamtio kako se zove.
Znaci, treba mi neka pevaljka cije supesme slicne onima gore...
Help?

staro
  (#144 (permalink))
pumba
Iskusni forumdžija
pumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članovapumba je miljenik mnogih članova

Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: juče 16:42
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 30.01.2007, 14:15

daj Nenadovu adresu il gde vec da mu posaljem ... ee haj baš nas briga...

Iskustvo je ono što imaš kad ti više ne treba

staro
  (#145 (permalink))
sanja a.
Novi član
sanja a. je na dobrom putu

Član od: 04.01.2007.
Poslednji login: 02.02.2007 00:09
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 31.01.2007, 23:33

Pazi sad,film je dzeki braun,a muzika koja ona njemu pusta su difloniksi ili nesto slicno,muzika je fenomena,kako da je nadjem.....:

staro
  (#146 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Godine: 28
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 31.01.2007, 23:40

Citat:
sanja a. kaže: Pogledaj poruku
Pazi sad,film je dzeki braun,a muzika koja ona njemu pusta su difloniksi ili nesto slicno,muzika je fenomena,kako da je nadjem.....:
Imam ja to, baci mail na private

"Ovo mesto nikada neće doneti ikome sreću.
Ali ako padne u pogrešne ruke..."

staro
  (#147 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 01.02.2007, 02:19

Trebam ovu pesmu

Chubby Checker - Lets twist again

Imal neko?

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#148 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 01.02.2007, 02:25

Pošalji mail na pp

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#149 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 01.02.2007, 02:39

Hvala

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#150 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 14:06
Godine: 24
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... - 01.02.2007, 14:38

Maloprije na radiju cuh pjesmu koju nisam cuo sto godina, a mnogo je jaka... "Living on the edge of a knife" (cini mi se da se tako zove) - Iggy Pop
Ponovo prosjacim, al' sta cu sad.

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."