|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... |
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Treba mi pesma! Ko ovo peva? ... i slični problemi... -
26.11.2006, 19:48
Volim snašu crnog oka, crnog đavola
Al' neće sa mnom ni da divani, A baš se mislim ove noći Da ću njenoj kući poći, al' Ona zaspi pendžer zatvori. A, oj snašo me nemoj tako, pusti me u sobu Tamburom ću tebi pjevati, Ni tvoj ćaća neće znati Da ti sa mnom teku sati Daj me pusti da te poljubim. Neće snaša tamburaša, neće bećara Ona hoće gospodina punih džepova, Ja joj kažem: "Ne bud luda Ma takvi ne znaju Da te noću grle, ljube, samo spavaju". Već godina dana ima kako patim ja Ostala je kraj gospodina, Sad joj fali tamburica Pod pendžerom tanka žica Ali noćas drugoj idem ja. Baš je sretoh neko veče šorom sama šeće Gospodin joj otišo u grad Što me snašo nisi htjela Otišli bi iz tvog sela Živjeli bi ko dva anđela. Pa ja kapiram da je to neka starogradska koju izvodi ko stigne, pod nazivom "Snaša" ili "Neće snaša tamburaša". Evo ja sam na guglu našla da to izvode Zlatni dukati, Željko Lončarić Zec, Slavonski bećari, Slavonske lole... ali ne znam ko je tačno snimio u originalu i čiju verziju tražiš. Uglavnom, nadam se da sam malo pomogla iako nisam baš dobra iz te oblasti Ako ti se ovde kod nas na forumu niko ne javi, probaj da kontaktiraš nekog od ovih nickova, možda ti pošalje, jer onaj link za download više ne važi Link
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.09.2006.
Poslednji login: juče 16:42
Pol: Muško
Godine: 27
|
01.12.2006, 01:53
jel ima neko slucajno(il' namerno)
mp3 Zvonko Bogdan "Do dva konja, a obadva vrana" Do dva konja, a obadva vrana, eno stoje cvrsto zauzdana, a u koli sve mirise seno - ajde, zeljo, da se povezemo. Poljem ravnim pusticemo vrance neka lete ludo, neprestance. Neka lete, ma nikad ne stali, od umora makar popadali ! Za sve ljude ni briga nas nije. Koga volja nek' nam se i smije. Sreca nasa to su konji vrani. Ajde, zeljo, dok su zauzdani.
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 11.12.2006.
Poslednji login: 14.12.2006 20:17
Godine: 15
|
MENI TREBA PESMA "MACE MOJE CUPAVO" !!! AKO NEKO IMA NEKA JAVI !
I MOZE AKO SLUCAJNO IMA I "DVA KRAJA SVETA"! ![]() |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
|
13.12.2006, 14:53
ako neko u blizini ima
Rambo Amadeus - Opojne droge su opasne po mladi organizam da mi sibne na mejl ili oni koji znaju na ludjake ![]() fala ![]() |
|
|
|
|
|
v.d. moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 22:11
Godine: 32
|
20.12.2006, 12:24
Gde da dođem do "Oni su" od Bgsindikat.
Reči sam skinuo treba mi song. ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 25.12.2006.
Poslednji login: 25.12.2006 13:32
|
25.12.2006, 13:22
Ljudi, POMOC!!!!!
Imam neki text, ne znam ni sta ni ko!!! "...Postoji tama u nama i neki kult, u kome disu nemiri, u duhu buntovnika ona vecno spava sama, budjenjem njenim pomeraju se svemiri... Jos uvek postoje neki svetovi od snova sacinjeni, po kojima bosa hoda, kao sto to rade opcinjeni..." Da li neko yna o kome ili o cemu se radi |
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 14:06
Godine: 24
|
05.01.2007, 17:45
Ako neko ima pjesmu "Ljubav se zove imenom tvojim" Dine Dvornika, bio bih mu/joj mnoooogo zahvalan kada bi mi je poslali na nemanja.ran@gmail.com
Kako je samo tesko naci tu pjesmu, a najjaca je... moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
|
05.01.2007, 19:32
Citat:
![]()
|
|
|