|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pesma koja vas opisuje |
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Odgovor: Pesma koja vas opisuje -
20.11.2007, 12:59
pijatelji su mi rekli da me ova pesma opisuje...
mada, pronalazim se u ovoj pesmi...MYSTERY TRAIN Bon Jovi There are days when she's a whisper Nights when she's a scream A reason to wake up in the morning To close your eyes and dream She'll curse you like a sailor She'll wound you with her eyes She always makes it better But she won't apologize I know everything about her but don't know her at all She's a ride on a mystery train To a place you've never been before Better hold on tight to that mystery train You're not in Kansas anymore She's a ride Mystery train She cries because she's happy She sings songs when she's mad Like a stiff drink when you need it She's good at being bad And long before you knew her you knew she was the one She's a ride on a mystery train To a place you've never been before Better hold on tight to that mystery train You're not in Kansas anymore She's a ride Mystery train I know everything about her but don't know her at all She's a ride on a mystery train To a place I've never been before Better hold on tight to that mystery train I'm not in Kansas anymore She's a ride On a mystery train She's a ride On a mystery train
|
|
|
|
|
|
La Nińa [:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 08:16
|
26.11.2007, 22:37
Ne znam,Za Godine Tvoje-Van Gogh,opisuje moj zivot u poslednje vrijeme,a ne znam bas koja opisuje mene...
IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT
|
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
|
27.11.2007, 00:17
Pink - Nobody Knows Lyrics
Nobody knows Nobody knows but me That I sometimes cry If I could pretend that I'm asleep When my tears start to fall I peek out from behind these walls I think nobody knows Nobody knows no Nobody likes Nobody likes to lose their inner voice The one I used to hear before my life Made a choice But I think nobody knows No no Nobody knows No Baby Oh the secret's safe with me There's nowhere else in the world that I could ever be And baby don't it feel like I'm all alone Who's gonna be there after the last angel has flown And I've lost my way back home I think nobody knows no I said nobody knows Nobody cares It's win or lose not how you play the game And the road to darkness has a way Of always knowing my name But I think nobody knows No no Nobody knows no no no no Baby Oh the secret's safe with me There's nowhere else in the world that I could ever be And baby don't it feel like I'm all alone Who's gonna be there after the last angel has flown And I've lost my way back home And oh no no no no Nobody knows No no no no no no Tomorrow I'll be there my friend I'll wake up and start all over again When everybody else is gone No no no Nobody knows Nobody knows the rhythem of my heart The way I do when I'm lying in the dark And the world is asleep I think nobody knows Nobody knows Nobody knows but me Me ova me nekako opisuje u poslednje vreme... ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
|
02.12.2007, 19:19
Iznad duge
Negde, tu iznad duge gde ljubav sja, negde postoji zemlja o kojoj sanjam ja Tamo, tu iznad duge nebo zri snovi daju ti pravo da tamo budes ti I jednog dana videcu ja, zvezdu koja s neba pada meni Probudicu se u toj zemlji gde za mene sve se radja, vecno zeleni... Negde, tu iznad duge, ptice su, znaj Ptice su iznad duge Zasto ne mogu ja? I ako srecne ptice lete iznad duge zar ne mogu ja?... Bebi Dol Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:17
|
02.12.2007, 19:40
Manje vise ova...
Vrlo, vrlo zadovoljan tip- Riblja corba Pred sobom vidim perspektivu Buducnost svetlu i lepu Imam rupu na cipeli I veliko nista u dzepu Fali mi koja daska u glavi Fali mi koje dugme na slicu Al' zato imam novu ideju I jednu polovnu ljubavnicu(bez ovog dela )Imam talenta za spavanje Visak srca za davanje Organe za razmnozavanje Motiv za usvinjavanje Noge za provetravanje Dobar sam za izbegavanje Imam mladez na levoj strani Na jesen obicno imam i grip Jos sam kod mame i tate na hrani Ja sam vrlo, vrlo zadovoljan tip Imam bubuljicu na nezgodnom mestu Jeftin sam kao procitan strip Pokvarenu mastu i prljave strasti Ja sam vrlo, vrlo zadovoljan tip Azra... ma hajde mrdni vec jednom ma hajde pokreni se ma hajde ucini nesto ma hajde .. ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
|
03.12.2007, 06:34
Hir hir hir Sve sto kazem, sve sto cinim sve je kazu hir, svaka rijec i svaka kretnja, sve je samo hir Od frizure do odjela, sve je, kazu, hir preko glazbe, pa do jela sve je samo hir preko stvari koje volim, pa do drustva mog sve sto citam i sto slusam - sve ih smeta to kad me bilo sto ponese, kao divlji vir zlobni jezik spremno kaze: opet njezin hir! Kad sam tuzna il' se smjesim, sve je, kazu hir Il' u pravu il' kad grijesim, sve je samo hir Cak i kada mislim glasno, kazem bilo sto svaki pogled, korak svaki - sve ih smeta to cak i zato sto sam sama i sto volim mir zao jezik spremno kaze: opet njezin hir! Hir, hir, hir, sve je kazu hir Hir, hir, hir, sve je samo hir... ![]()
|
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
|
11.02.2008, 21:39
NATASA BEKVALAC DOBRO MOJE Ja mogu da se kunem u laz kad pomislis da dobro me znas ucinila bih nesto ludo radi reda Ja mogu da ti pokvarim dan k'o crna zemlja teska sam ali umem da te volim k'o nijedna Pomozi mi i pronadji u meni sve ono najbolje sto sam davno sakrila dokazi mi da me neces raniti nikada Uvek sam htela divlje, a terala pitome zbog toga i srce moje se ne daje nikome samo se tuge broje za pogresne izbore i sta mi drugo ostaje nego da ti verujem Ja mogu da te ostavim sad da ljubomorna preturim grad kad u pola noci vidim da te nema Ja mogu da ti porusim svet, al' necu da flertujem sa drugih pet, al' necu ali umem da te volim k'o nijedna Pomozi mi i pronadji u meni sve ono najbolje sto sam davno sakrila dokazi mi da me neces raniti nikada Uvek sam htela divlje, a terala pitome zbog toga i srce moje se ne daje nikome samo se tuge broje za pogresne izbore i sta mi drugo ostaje nego da ti verujem Dobro moje ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|