|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ac/dc... |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 20:01
Pol: Muško
|
Odgovor: Ac/dc... -
19.04.2008, 19:34
Znaci krajem 80-ih i pocetkom 90-ih pola moje sobe je bilo u posterima AC/DC a ostala polovina svi ostali.
Kad sam prvi put sa svojih 16 godina video spot Heatseeker pao sam na dupe... ![]() Isto tako me je oborio sa nogu i Thunderstruck... ![]() 90-e moj skolski prijatelj u povratku iz Nemacke donese mi zastavu AC/DC. Niko jaci od mene!!! ![]() I sada imam sve albume ove grupe na svim vrstama nosaca zvuka, sto na LP-u sto na kasetama sto na CD-u. Volim da slusam i "siroviji" i manje komercijalniji period grupe tipa Flick Of The Switch ili Fly On The Wall album. Ma za sva vremena!!! P.S. Ako se jos pojave negde u Evropi idem da ih gledam sigurno!!! ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 02:22
|
19.04.2008, 21:13
One night in the club called the shakin' hand
There was a 42 decibel rockin' band And the music was good and the music was loud And the singer turned and he said to the crowd Let there be rock Dva puta vidjeni uzivo BACK IN BLACK TOUR DECEMBAR 1982 BELGIUM BRUSSELS THE RAZOR'S EDGE WORLD TOUR APRIL 91 DORTMUND GERMANY Sta reci Giant of rock !!!!!!!!!!!!!!!!! Fuck koja vremena |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 02:22
|
10.05.2008, 00:05
AC/DC IZDAJE NOVI ALBUM !!
Posle raznih glasina i demanta u zadnje vreme novinska agenciji "Reuters" konacno je potvrdila da AC/DC planira izdati novi album tokom godine. Na novom albumu AC/DC saradjuje sa producentom Brendan O'Brianom zajedno sa Mike Fraserom koji su ranije radili sa Bruce Springsteenom & Pearl Jamom. "Posle osam godinina dosao je kraj cekanja AC/ DC fansa na novi album" izjavio je Brian Johnson Na pitanje o turneji Brian Johnson je kratko odgovorio da se turneja planira ali da datum nije utvrdjen. ![]() |
|
|
|