|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Marija Šerifović tužila Tijanića |
|
Odgovor: Marija Šerifović tužila Tijanića |
|
|
Rosa Salvaje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:28
Pol: Žensko
|
Odgovor: Marija Šerifović tužila Tijanića -
30.01.2008, 23:16
Citat:
![]() Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento) |
|
|
|
|
Odgovor: Svađa Tijanića i Šerifovićeve - srpska evrobruka |
|
|
Hocu tanjir i tacka!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 02:28
Godine: 28
|
Odgovor: Svađa Tijanića i Šerifovićeve - srpska evrobruka -
31.01.2008, 00:09
.......ljudi sramota....... mi naravno ništa ne radimo kao drugi......
![]() |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
|
Marija peva na Ušću u vreme „Evrovizije“
![]() Brukanje Srbije pred svetom se nastavlja. Marija Šerifović će krajem maja, u vreme održavanja „Evrovizije“ u Beogradu, ipak nastupiti pred domaćom i stranom publikom, ali zbog svađe sa Aleksandrom Tijanićem, neće pevati u „Areni“, gde se održava „Evrosong“, već na „Ušću“. - Marija će između 20. i 23. maja održati veliki besplatan koncert na Ušću. To je poklon njenim fanovima iz zemlje i inostranstva, i zato će sve biti zaista spektakularno: ogromna bina, savršena rasveta, zvuk... - rekao nam je juče njen menadžer Saša Mirković i dodao da će gosti na koncertu biti Paulo Koeljo, čuveni pisac, i još petoro uglednih ljudi iz sveta kulture, koji su osim nje i Koelja imenovani za ambasadore EU za interkulturalni dijalog. Mariji će se na sceni pridružiti i Ukrajinka Ruslana koja je pobedila 2004. na „Evroviziji“, kao i Turkinja Sertab Erner, pobednica „Evrosonga“ 2003. Na pitanje da li će pobednica „Evrovizije“ nastupiti i na „Evroviziji“, kao što je običaj, Mirković je rekao: - Nadam se da ćemo ovih dana rešiti nesuglasice sa Tijanićem i da će Marija da zauzme svoje mesto koje joj pripada i na „Evroviziji“ i na „Beoviziji“. Ima naznaka da bi te stvari mogle da se reše na obostrano zadovoljstvo, a pogotovo na zadovoljstvo publike. Međutim, Aleksandar Tijanić, direktor RTS-a, nam je ispričao drugačiju priču. - Marijin menadžer je nudio, kako kaže, „zakopavanje ratnih sekira“. Pre nego što razgovaramo o tome, on mora da demantuje svaku laž koju je izgovorio i o RTS-u i o meni. Dok sam ja ovde, on nema pristup u RTS, a Marija je uvek dobro došla, ali bez njega. Moji urednici kažu da je najzanimljivije od svega što je zakopavanje ratnih sekira ponudio dan posle predsedničkih izbora, a ne dan ranije, pa stoga mislim da je njegova kampanja protiv RTS-a samo delimično uslovljena njegovom takozvanom brigom za Mariju, a većim delom je potpuno drugog porekla - ispričao je Tijanić. ( blic ) Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 23:33
Godine: 29
|
07.02.2008, 22:11
Dogovor Marije i RTS-a: Kraj afere "Molitva"? ![]() RTS i evrovizijska pobednica Marija Šerifović konačno su ugovorili saradnju. Direktor javnog servisa Aleksandar Tijanić nije želeo da precizira detalje dogovora, navodeći da je "saradnja dogovorena u prijateljskom tonu", bez prisustva menadžera Saše Mirkovića, kojem je "zabranjen pristup" na RTS. "Na sastanku u prijateljskoj i srdačnoj atmosferi, dogovorili smo saradnju i moje učešće u predstojećim muzičkim spektaklima koje organizuje RTS", potvrdila je i je Šerofivićeva. Ona je saopštila da su dosadašnji nesporazumi "proizvod nesrećnih okolnosti". "Te incidente nisam želela, nisam inicirala i sada sam ih svojom voljom prekinula. Ja govorim u svoje ime i sama snosim posledice svojih, a ne tuđih reči", navela je Šerifovićeva. Ona je podsetila da je RTS organizovala njen odlazak na prošlogodišnje takmičenje u Finskoj. "Znam da je u našu zajedničku pobedu uloženo mnogo napora i kreativnosti, kao i oko 400 hiljada evra", navela je. Tijanić nije želeo da komentariše pismo Mirkovića, u kojem je menadžer "digao ruke" od pregovora sa RTS, i optužio direktora javnog servisa za, između ostalog, "šurovanje" sa političkim figurama iz devedesetih. Mirković je, inače, medijima demantovao da će Marija pevati na Ušću, dok se u Areni bude održavala Evrovizija. "Rekao sam da će tamo nastupiti da bi promovisala album, ali nisam navodio datum" naveo je on. Ovim je verovatno okončana afera "Molitva", započeta pre nekoliko nedelja, kada je evrovizijska pobednica podržala predsedničkog kandidata SRS Tomislava Nikolića. (MONDO) Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 05:41
Pol: Muško
Godine: 38
|
07.02.2008, 22:17
...ne znam ko mi je odvratniji...mrtva trka...
![]()
|
|
|
|
|
|
impresario
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 02:54
Godine: 34
|
07.02.2008, 22:17
Nadam se da su završili sa glupostima...
![]() Ke vidime ....![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Godine: 31
|
07.02.2008, 22:21
...kako god bilo mi bez blama ne možemo...baš bruka
![]() treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
skywalker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: juče 22:00
Pol: Muško
Godine: 36
|
08.02.2008, 20:49
Brate, kako ne znas...pa Marijica, naravno...zar postoji nesto odvratnije od nje (osim tvog avatara
)? |
|
|
|