VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Muzika

Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ambijentalna muzika
staro
  (#11 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Ambijentalna muzika - 13.07.2006, 18:51

Jes' izašli smo mi ovde malo iz ambijentala al' ti ga Mako baš skrenu Ima da otvorimo klub obožavalaca pomenute grupe... Eeeeeeee to su mi neke od prvih ploča koje sam kupovala sama, kad sam, kao, stasala za zvrndanje po gradu zbog njih sam i zavolela elektro

Depeche

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
maqa
Iskusni forumdžija
maqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 21:02
Godine: 30
Odgovor: Ambijentalna muzika - 13.07.2006, 19:13

i jos samo malo off:

Citat:
SQUAW kaže:
Jes' izašli smo mi ovde malo iz ambijentala al' ti ga Mako baš skrenu
hahahha...ja sam poznata po skretanju sa teme.. prava skretacica .. mozda da se zaposlim na zeleznici kao skretnicarka?!

staro
  (#13 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Godine: 32
Odgovor: Ambijentalna muzika - 11.09.2006, 20:55

Ne znam da li se ovo uklapa u ovu temu, ali ja bih preporučila bend Anastazja, mislim da se radi o Makedonskim muzičarima, radili su muziku za film "Pre kiše", pa ako vam nekada padnu pod ruku poslušajte pažljivo.

staro
  (#14 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 09:49
Godine: 29
Odgovor: Ambijentalna muzika - 30.10.2007, 23:55

Vangelis, Enigma, Deep Forest, J. M. Jarre ..... ima ih puno, i volim ovu vrstu muzike, jer me opusta

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#15 (permalink))
robi
Dee Jay
robi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 01.11.2008 01:47
Pol: Muško
Odgovor: Ambijentalna muzika - 31.10.2007, 00:16

Iskreno receno, dobra je za usi, i relaxira. Izdvojio bih Enigmu i Art of Noise, njih sam obavezno pustao svako vece i jednostavno i nebih zaspao dok ih nepustim.

P0400/Critical system malfunction!!!!!

staro
  (#16 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 00:17
Godine: 34
Odgovor: Ambijentalna muzika - 05.11.2007, 17:43

Opuštajuća, maksimalno.

Ono što moram da izdvojim jeste Sacred Spirit Chants and Dances of the Native Americans. Oborilo me s nogu kada sam prvi put čula. Bila sam kao omađijana.

A tu su i Deep Forest, Vangelis, Jean Michelle Jarre, Enya, Enigma, Mike Oldfield, Adiemus ...

When life hands you lemons, ask for tequila and salt

staro
  (#17 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 22:42
Godine: 35
Odgovor: Ambijentalna muzika - 16.11.2007, 20:28

Dead Can Dance
is a band comprised of Lisa Gerrard and Brendan Perry. Formed in Melbourne, Australia, in 1981 and initially based there, it disbanded in 1998 but reunited temporarily for a world tour in 2005 (...)

за мене су они синоним за амбијенталну мјузу...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#18 (permalink))
dani danguba
Početnik
dani danguba će uskoro postati poznat član

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: juče 06:15
Odgovor: Ambijentalna muzika - 16.11.2007, 23:04

shpongle2_thumb.jpgja nekako provodim vreme sa Shpongle odlicni su jes da ima dosta elektronike ali poslusajte i vi,necete se razocarati,nadam se

staro
  (#19 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Godine: 31
Odgovor: Ambijentalna muzika - 16.01.2008, 13:53

Enya, Enigma, Mike Oldfield............my favourite Deep forest

i
Citat:
Sve od ambijentala nejtiv amerikanaca što postoji
naravno

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#20 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Godine: 33
Odgovor: Ambijentalna muzika - 30.07.2008, 13:21

Citat:
broj310 kaže: Pogledaj poruku
за мене су они синоним за амбијенталну мјузу...
Za mene čika Brian

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor