|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Београдски синдикат |
|
Odgovor: Београдски синдикат |
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
|
Odgovor: Београдски синдикат -
16.09.2007, 04:23
Beogradski Sindikat sam zavolela uz jednog mog druga ovde koji ih jako gotivi.. jednom je sedelo nas 8 kod njega na gajbi, rekao da ima pesmu za nas.. proglasio je "nashom" pesmom i pustio nam onu stvar "Zajedno"
![]() tad sam prvi put zbilja poslushala rechi te pesme i s obzirom shta smo skupa sve proshli, rechi te pesme igrom sluchaja opisuju nas 'nekolicinu'.. maznula mu cd-e, te preslushala ostatak kad sam doshla kuci.. i mogu reci da im neke pesme imaju mnogo jake rechi ![]() Tvoja snaga je moja snaga, zajedno smo jaci Tvoja saga je moja saga, pronacicemo nacin Zajedno, kazi zajedno, uvek zajedno, samo zajedno Tvoja snaga je moja snaga, zajedno smo jaci Tvoja saga je moja saga, uvek postoji nacin Zajedno, samo zajedno, svi zajedno Sve je pocelo od vizije sprovedene u delo Osam glava jedno telo, kao otisak na asfaltu vrelom Na raskrscu zdravog razuma i ludila Snaga se udruzila, spojila ih sudbina, zver se probudila I vreba ko je dovoljno jak, ko je spreman Ko je svoje snage svestan, a kome podstreg treba Sindikat, zvezda vodilja, Sindikat, peta godina Ekipa nesalomiva, ne gubi tlo pod nogama. pravo iz podzemlja Drzeci se kodeksa, i dalje jake volje, i dalje cistog obraza Nekoliko gresaka, par losih poteza, nakon silnih prepreka Ni od cega ne 'preza, moja ekipa i ja, nebeska armija u stroju Moja ekpia i ja, vitezi na bojnom polju, pero u ruci Mac u srcu pohodu istine, pregrmili najteze, koracnici blizi se Glavu gore Srbine, moras svoj da ostanes, samo brate drzi se Tvoja frka je moja frka, zajedno u svemu Tvoja muka je moja muka, bice sve u redu Samo zajedno, svi zajedno, uvek zajendo, samo zajedno Tvoja frka je moja frka, zajedno u svemu Tvoja muka je moja muka, bice sve u redu Samo zajedno, svi zajedno, uvek zajendo, samo zajedno... |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 29.01.2008.
Poslednji login: 28.04.2008 07:35
Pol: Muško
Godine: 29
|
14.02.2008, 08:31
he he
![]() Upravo ih slusam ... s vremena na vrijeme tako pocnem dan. Nema nikog u kancelariji i onda mogu da uzivam u njima. Imaju bas tekstova da se covjek dobroooo zamisli .... |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: juče 16:55
Godine: 23
|
17.02.2008, 22:12
Ja ih slusam.... bio sam na proslom doceku nove godine na trgu (Bg) i slusao sam ih uzivo.... odusevili su me..
![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2008.
Poslednji login: 08.05.2008 20:57
Godine: 25
|
08.05.2008, 20:55
kako ste ljudi?e,neka mi neko kaze njihova politicka opredeljenist.kako sam ja ukapirao ne vole kostunici,ne vole radikale,ne vole mladjana dinkica,ne vole canka.koga gotive?ubi se trazici,ne mogu nista da nadjem.a,iskreno ne slusam hip hop.pa me ineresuje.pozdrav
|
|
|
|