|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Šta slušate trenutno? |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Šta slušate trenutno? -
21.04.2008, 17:20
![]() 1. Art of Motion 2. When She Cries 3. Drifting 4. For My Father 5. Practice is Perfect 6. Shanghai 7. Into The Ocean 8. Nocturne 9. Heather's Song 10. Samus Stardrive 11. Keys to the Hovercar 12. Rylynn
|
|
|
|
|
|
La Nińa [:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 08:16
|
21.04.2008, 17:24
Yu Grupa:
-Boze spasi me -Cudna suma -Dugo znamo se -Ima samo jedna stvar -Kosovski bozuri -Poklanjam -Poslednja pesma -Pustinja EKV: -Budi sam na ulici -Dum,dum -Krug -Neko nas posmatra -Par godina za nas -Srce -Zajedno ![]() IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT
|
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
|
21.04.2008, 20:54
njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|