|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Filmska muzika |
|
Odgovor: Filmska muzika |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 11:56
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Filmska muzika -
05.04.2006, 01:59
U mom slučaju, muzika utiče na doživljaj filma. Pored muzike iz ovih filmova koje ste pomenule, da nabrojim još i muziku iz filma Ukradena lepota, Beti Blu, Hrabro srce, Petparačke priče, Poslednji mohikanac, sve one numere koje je radio Morikone, Amelija Pulen, Dve čađave dvocevke, Forest Gamp, Veliko plavetnilo i ko zna šta još, a ne pada mi na pamet...
Ali ovu pesmu prosto moram da odzviždim kad god sednem na bajs "Raindrops keep falling on my head", savršena je Ovog trenutka ću da je pokrenem u plejeru. ![]()
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:35
|
05.04.2006, 02:06
meni filmska muzika mnogo utiche na krajnji utisak filma.. muziku odmah primetim.. ako me se muzika dojmi ondaK ce se nadje na listi
jedan cd je vec jako dugo medju prvim na listi.. a to je Pulp Fiction (ujedno i moj prvi cd ) tu je i saundtrak '4 rooms'.. 'Amelie'.. 'Deep Blue'.. 'Dirty Dancing'.. 'Studio 54'.. 'Trainspotting'.. 'As good as it gets'.. 'French Kiss'..xmmm... ima ih garant jos.. ali mi ne padaju na pamet.. poslednji koji sam nabavila je 'Walk the line'.. a imam plan i da nabavim saundtrak iz animiranog filma Tima Burtona 'Corpse Bride'.. prosto mi je super muzika ![]() |
|
|
|
|
|
Todd Anderson
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
|
10.04.2006, 23:56
Još jedno pozitivno brojanje za apsolutno zadivljujuće fantastični soundtrack za film "La fabuluous destin de Amelie Pulain".
Mene lično, pravo u srce pogađa melodija pod nazivom Les jours tristes |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Godine: 27
|
11.04.2006, 09:25
Uh gde me nadje.
Svako jutro se budim uz temu filma "Love story", soundtrack iz Bulevara Revolucije...I mislim da je muzika veoma bitna za sami dozivljaj filma. Bez nje mi nekako sve prazno, i automatski primetim nedostatak iste, ili kada je nekako neprilagodjena nekoj sceni u filmu. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 16.04.2006 11:05
Pol: Muško
Godine: 30
|
13.04.2006, 21:17
Ne znam koliko je vas gledalo Mijazakijev film Halw's Moving Castle (ove godine je bio nominovan za oskara) ali glavna muzička tema koja se provlači kroz film je fenomenalna. Muzika je urađena u stilu valcera a naziv je "The Merry go round". Oduševio sam se (film mi i nije baš po volji).
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|