|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Velikani narodne muzike |
|
Odgovor: Velikani narodne muzike |
|
|
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 08:40
Pol: Muško
|
Odgovor: Velikani narodne muzike -
19.02.2008, 08:22
Toma Zdravkovic
najveci roker medju narodnjacima,moj zemljak i prijatelj mnogih koje znam.Bio sam klinac kad smo odlazili u njegovo rodno selo samo da bi ga pozdravili,sve je stajalo kad je Toma dolazio.Sve za cime cezne jedan prosecan muskarac Toma je imao u izobilju,svaka pesma je prica za sebe,za razliku od ovih sada koji pisu i snimaju imaginaciju,Toma je zivot pretvarao u pesmu.Legendo,nadam se da negde gore cepas poker uz dobru casicu... |
|
|
|
|
|
Toxygen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: danas 09:42
Pol: Muško
|
19.02.2008, 11:57
Ja se secam Mare Djordjevic. Pevala je stare melose koji su jedna od Srpskih bashtina.
Secam se i Carevca (Vlastimir Pavlovic- Carevac) i njegove interpretacije Svilenog Konca iz kraja 50ih koji je na mene ostavio dubok utisak. Svaki put kad to cujem najezim se... Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour... |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 09:42
Pol: Žensko
Godine: 29
|
06.05.2008, 11:23
Zvonko Bogdan No1
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 19:20
Pol: Žensko
Godine: 26
|
06.05.2008, 11:53
Cune Gojković i njegov "Janičar",Miroslav Ilić sa pesmom "Polomiću čaše od kristala",Silvana Armenulić i "Šta će mi život..." i još par njih,a da ima velikana,ima,i hvala Bogu što su još uvek u većini i što ih narod pamti pre nego ove novokomponovane hit mejkere
![]() |
|
|
|