|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Velikani narodne muzike |
|
Odgovor: Velikani narodne muzike |
|
|
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 18:39
Pol: Muško
|
Odgovor: Velikani narodne muzike -
19.02.2008, 08:22
Toma Zdravkovic
najveci roker medju narodnjacima,moj zemljak i prijatelj mnogih koje znam.Bio sam klinac kad smo odlazili u njegovo rodno selo samo da bi ga pozdravili,sve je stajalo kad je Toma dolazio.Sve za cime cezne jedan prosecan muskarac Toma je imao u izobilju,svaka pesma je prica za sebe,za razliku od ovih sada koji pisu i snimaju imaginaciju,Toma je zivot pretvarao u pesmu.Legendo,nadam se da negde gore cepas poker uz dobru casicu... |
|
|
|
|
|
Toxygen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: danas 20:50
Pol: Muško
|
19.02.2008, 11:57
Ja se secam Mare Djordjevic. Pevala je stare melose koji su jedna od Srpskih bashtina.
Secam se i Carevca (Vlastimir Pavlovic- Carevac) i njegove interpretacije Svilenog Konca iz kraja 50ih koji je na mene ostavio dubok utisak. Svaki put kad to cujem najezim se... |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 22:28
Pol: Žensko
Godine: 29
|
06.05.2008, 11:23
Zvonko Bogdan No1
![]() Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti. ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:17
Pol: Žensko
Godine: 26
|
06.05.2008, 11:53
Cune Gojković i njegov "Janičar",Miroslav Ilić sa pesmom "Polomiću čaše od kristala",Silvana Armenulić i "Šta će mi život..." i još par njih,a da ima velikana,ima,i hvala Bogu što su još uvek u većini i što ih narod pamti pre nego ove novokomponovane hit mejkere
![]() |
|
|
|