VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Muzika

Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Novosti u svetu muzike - vesti, noviteti, predstavljanja, pohvale, kritike...
staro
  (#1 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 01:51
Pol: Muško
Godine: 27
Novosti u svetu muzike - vesti, noviteti, predstavljanja, pohvale, kritike... - 22.12.2006, 07:53

Tema na kojoj mozemo da razglabamo o novitetima u svijetu muzike

Upravo slusam novog Colu... sta znam, ne ulazi u uvo na prvu

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Noviteti
staro
  (#2 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Noviteti - 22.12.2006, 08:03

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
Tema na kojoj mozemo da razglabamo o novitetima u svijetu muzike

Upravo slusam novog Colu... sta znam, ne ulazi u uvo na prvu
nisam preslušala, ali ti verujem , od ''projekta'' ''okano'' Čola otišao skroz u neku komercijalu , i ne mogu da verujem da je to onaj Čola, koji je znao da ''bocne'' pravo u

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor: Noviteti u muzici
staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Odgovor: Noviteti u muzici - 22.12.2006, 19:35

ne znam po kom kriterijumu čola bira pjesme, ali kao što goga kaže, od okane čola nije čola. igrom slučaja slušam "rai" muziku (porijeklom iz dijela alžira koji se zove oran) i svaki put se zaprepastim kad nađem neku arapsku "rai" pjesmu obrađenu na čolinim novim albumima. zar i ti sine čolo?

nattydread is coming to dinner

staro
  (#4 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 13:12
Godine: 24
Odgovor: Noviteti u muzici - 22.12.2006, 20:13

Kad je Cola izbacio novi album???

Jeste li culi i videli novi spot i pesmicu od Flamingosa?

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:35
Godine: 33
Odgovor: Noviteti u muzici - 23.12.2006, 13:32

Čolu i njegove nove albume ne mogu da svarim ni na blic dok se vrte u reklamama za novi cd. To mi nikad neće ući u uši. Takođe, odbacujem a priori sve što izdavačka kuća CITY RECORDS euforično štanca. To mi je klasičan treš. (Tu ne ubrajam kompilacije i ostalo uhu podnošljivo kao npr Haustor, Gibonni i slično... a da se našlo kao njihovo izdanje, mada to obično nisu noviteti već best of) Znači sve one Emine Jahović, Romane, Lune, Đoganiji, Flamingosi, Amadeusi i bla bla bla - od toga mi je

E baš juče vidim da je Bebi Dol izbacila cd sa obradama i verujem da ih je uradila dobro. Na blic videh da su se tu našle i Harlem Shuffle, Help, Man's world, Pappa'sgotta brand new bag, Free, Moon river... pa ćem uskoro kupiti taj cd i bez da ga odslušam prethodno

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 00:10
Odgovor: Noviteti u muzici - 23.12.2006, 20:14

Citat:
Ivana-psy kaže: Pogledaj poruku

Jeste li culi i videli novi spot i pesmicu od Flamingosa?

Jesam, i raznežila sam se , uradjen u fazonu Hita meseca, D.Marković sa kezom a la 32 biserno bela zubića , ali sve ostalo je super... Lepo uradjeno
(jesu li Flamingosi tu bili u fazonu sarajevkih rokera iz 80-ih?)

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#7 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 00:08
Odgovor: Noviteti u muzici - 23.12.2006, 21:18

Ja sam skoro skinuo novi album Zeljka Samardzica-"Lice Ljubavi" i ima par lepih pesmica.Ja nesto i nisam Zeljkov ljubitelj kad udje u turbo folk aranzmane ali da ima balada koje mu dobro stoje,ima.Preporucujem-"Ne spominji ljubav","Mesec u vodi","Lice ljubavi",ostale mi nisu privukle paznju.

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#8 (permalink))
rodjen_los
Početnik
rodjen_los će uskoro postati poznat članrodjen_los će uskoro postati poznat član

Član od: 10.11.2006.
Poslednji login: 12.02.2007 11:23
Godine: 24
Odgovor: Noviteti u muzici - 24.12.2006, 00:52

A jeste li culi za tri nove pesme BG-Sindikata
1.Oni su
2.Vec Vidjeno
3.Pretorijanska Garda

Ne prestajte snove svoje sanjati,
ni ljepsem sutra se nadati.
Ne prestajte rukama raditi,
ni srcem svojim ljubav grabiti,
jer dok budemo voljeli i snove svoje snili
vjecno ce Krajina da zivi...

staro
  (#9 (permalink))
cokaido
Početnik
cokaido je na dobrom putu

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 20.06.2008 10:03
Odgovor: Noviteti u muzici - 25.12.2006, 02:53

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Čolu i njegove nove albume ne mogu da svarim ni na blic dok se vrte u reklamama za novi cd. To mi nikad neće ući u uši. Takođe, odbacujem a priori sve što izdavačka kuća CITY RECORDS euforično štanca. To mi je klasičan treš. (Tu ne ubrajam kompilacije i ostalo uhu podnošljivo kao npr Haustor, Gibonni i slično... a da se našlo kao njihovo izdanje, mada to obično nisu noviteti već best of) Znači sve one Emine Jahović, Romane, Lune, Đoganiji, Flamingosi, Amadeusi i bla bla bla - od toga mi je
Potpuno se slazem sa tobom za CITY RECORDS, stvarno ramo nema nista interesantno, a bogami ni novo. Posto od kada postoje izbacuju jednu istu muziku.

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
E baš juče vidim da je Bebi Dol izbacila cd sa obradama i verujem da ih je uradila dobro. Na blic videh da su se tu našle i Harlem Shuffle, Help, Man's world, Pappa'sgotta brand new bag, Free, Moon river... pa ćem uskoro kupiti taj cd i bez da ga odslušam prethodno
Sto se tice pomenute dame verujem da ce taj CD biti dobar. Nisam neki fan stvari koje je radila u svom zivotu, ali sam je zavole kada sam je slusao sa nekim Jazz bandom u Beogradu i mnogo bolje zvuci kada ne njace dok peva (nadam se da razumete nasta mislim). Necu kupiti album ali cu ga sigurno preslisati, verujem da tu ima dobrih obrada i da su sjajni muzicari svirali.

Poruku je izmenio SQUAW, 25.12.2006 u 14:17. Razlog: VB kodovi

staro
  (#10 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum