|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muzika Za mene je rokenrol način života. Pali brate, narodnjaci su zakon |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Novosti u svetu muzike - vesti, noviteti, predstavljanja, pohvale, kritike... |
|
Odgovor: Noviteti |
|
Odgovor: Noviteti u muzici |
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Odgovor: Noviteti u muzici -
22.12.2006, 19:35
ne znam po kom kriterijumu čola bira pjesme, ali kao što goga kaže, od okane čola nije čola. igrom slučaja slušam "rai" muziku (porijeklom iz dijela alžira koji se zove oran) i svaki put se zaprepastim kad nađem neku arapsku "rai" pjesmu obrađenu na čolinim novim albumima. zar i ti sine čolo?
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 13:12
Godine: 24
|
22.12.2006, 20:13
Kad je Cola izbacio novi album???
Jeste li culi i videli novi spot i pesmicu od Flamingosa? sreća, sreća, radost, ma uživancija...
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:35
Godine: 33
|
23.12.2006, 13:32
Čolu i njegove nove albume ne mogu da svarim ni na blic dok se vrte u reklamama za novi cd. To mi nikad neće ući u uši. Takođe, odbacujem a priori sve što izdavačka kuća CITY RECORDS euforično štanca. To mi je klasičan treš. (Tu ne ubrajam kompilacije i ostalo uhu podnošljivo kao npr Haustor, Gibonni i slično... a da se našlo kao njihovo izdanje, mada to obično nisu noviteti već best of) Znači sve one Emine Jahović, Romane, Lune, Đoganiji, Flamingosi, Amadeusi i bla bla bla - od toga mi je
![]() E baš juče vidim da je Bebi Dol izbacila cd sa obradama i verujem da ih je uradila dobro. Na blic videh da su se tu našle i Harlem Shuffle, Help, Man's world, Pappa'sgotta brand new bag, Free, Moon river... pa ćem uskoro kupiti taj cd i bez da ga odslušam prethodno ![]()
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:10
Godine: 34
|
Jesam, i raznežila sam se , uradjen u fazonu Hita meseca, D.Marković sa kezom a la 32 biserno bela zubića , ali sve ostalo je super... Lepo uradjeno (jesu li Flamingosi tu bili u fazonu sarajevkih rokera iz 80-ih?) ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:08
Pol: Muško
|
23.12.2006, 21:18
Ja sam skoro skinuo novi album Zeljka Samardzica-"Lice Ljubavi" i ima par lepih pesmica.Ja nesto i nisam Zeljkov ljubitelj kad udje u turbo folk aranzmane ali da ima balada koje mu dobro stoje,ima.Preporucujem-"Ne spominji ljubav","Mesec u vodi","Lice ljubavi",ostale mi nisu privukle paznju.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.11.2006.
Poslednji login: 12.02.2007 11:23
Godine: 24
|
24.12.2006, 00:52
A jeste li culi za tri nove pesme BG-Sindikata
1.Oni su 2.Vec Vidjeno 3.Pretorijanska Garda ![]() ni ljepsem sutra se nadati. Ne prestajte rukama raditi, ni srcem svojim ljubav grabiti, jer dok budemo voljeli i snove svoje snili vjecno ce Krajina da zivi... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 20.06.2008 10:03
|
25.12.2006, 02:53
Citat:
Sto se tice pomenute dame verujem da ce taj CD biti dobar. Nisam neki fan stvari koje je radila u svom zivotu, ali sam je zavole kada sam je slusao sa nekim Jazz bandom u Beogradu i mnogo bolje zvuci kada ne njace dok peva (nadam se da razumete nasta mislim). Necu kupiti album ali cu ga sigurno preslisati, verujem da tu ima dobrih obrada i da su sjajni muzicari svirali. |
|
|
|
|