|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ženske suze su OK ili... |
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 11:08
Pol: Žensko
Godine: 32
|
Odgovor: Ženske suze su OK ili... -
25.10.2007, 10:43
Retko placem...daleko od ljudi...retki su videli moje suze
![]() Po nekad sam tvrdja od suza,a opet po nekad se kotrljaju same ![]() a osim vidljivih suza mnogo vise bole one nevidljive ![]() I još nešto veoma bitno po meni,nikad ne plačem da me neko vidi nego da izbacim prljavštinu iz srca ,možda zato žene duže žive-vrše povremenu "detoksikacuju" duše ![]() Neko je već spomenuo samokontrolu koja je veoma bitna,što bih ja rekla "biti uvek iznad situacije" ali po nekad se desi i to buuum sa suzama,pa ljudi smo zar ne ![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
29.10.2007, 18:47
Citat:
Boldovano....... Verovali ili ne, cheshtje sam te, manipulatorske suze, vidjala kod muskaraca nego kod zena. Nisam videla mnogo zena kako plachu, ali jesam mushkarce. Uglavnom kad zele neshto da postignu ili iz besa kad ne mogu neshto da dobiju a bash se napeli..... Nemam bash dobro mishljenje o mushkim suzama, smatram ih vetjim manipulatorima od zena. Sa ostalim d shto je Sans rekla se slazem. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
|
Unexpected
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 09:07
Pol: Muško
Godine: 22
|
13.01.2008, 05:35
Ako joj nesto treba recice na drugi nacin, ne suzama. Ako je povredjena, saslusam je, ako joj je do price naravno, zatim oraspolozim (obicno i uspem). Zagrljaj, pokloncic ili njena omiljena cokolada, rame za plakanje i 2x po 30 minuta muzike Balasevica na dan uvek pomazu. Padam na sve sto je vezano za oci! I idemo, za sve one koje placu : Bas ti lijepo stoje suze ali nemoj plakati, zasto bisere u blato nocas bacas mi!
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
|
13.01.2008, 12:47
suze su manipulacija
ne ,nije mi zao tek tad bih umela da budem grozna....ne podlezem toj vrsti manipulacije..... |
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 11:26
Godine: 31
|
13.01.2008, 12:55
...nekad manipulacija,nekad ne,
muške ili ženske...nebitno... nekad nisam mogla zaplakati,kad su postojali razlozi za to... ...i kad plačem,plačem sama.. |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:55
Godine: 44
|
13.01.2008, 13:26
..čim plače nešto hoće ili laže..prosto kao mjuzikl
![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 11:22
|
14.01.2008, 11:51
Женске сузе одувек биле предмет разноразних анализа. Оне нису увек истог предзнака и заиста су, понекад, једно (али не и једино) од оруђа којем жена прибегава како би реализовала неке своје циљеве. Сматрам их легитимним начином `борбе` у мушко – женским везама, јер ни ми мушкарци нисмо баш наивни по том питању, пошто и ми користимо одређене (па и сличне) механизме у истој функцији.
Ипак, жене су пуно универзалније и савршеније у својој феноменолошкој лепоти, да би их могли тек тако редуцирати на бића која у вечитој `заседи` чекају да постанемо рањиви, како би сјајем у својим прелепим очима од нас измамиле неку привилегију, односно оствариле неку од својих жеља коју региларним методама то нису биле у стању да учине. Од количине и квалитета узајамне љубави и поверења у једној мушко – женској вези зависи и степен коришћења суза и осталих механизама који су суштинска обмана партнера. Што више љубави – мање фолирања. Што мање поверења – то више суза... Међутим, верујем да женске сузе чешће имају другачији предзнак. Сретао сам жене које се заплачу и када су срећне. Тужан филм, туђа несрећа, плач напуштеног детета, испало птиче из гнезда ... су наизглед обичне и свакодневне ствари, али знају да изазову женске сузе. Та врста суза их и чини женама у правом смислу и особама достојним сваке пажње и поштовања.... ... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|