VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Женска доминација на в.ц. (а и иначе...)
staro
  (#1 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 17:44
Pol: Muško
Godine: 35
Женска доминација на в.ц. (а и иначе...) - 02.06.2008, 22:06

Дакле, имам такав утисак- да жене овде доминирају. Што никако није лоше, али ипак мислим да су мушки малко подређенији и питам се why?

Исто можемо приметити и у стварном животу, све је више доминантних жена и волео бих да укрстимо копља поводом те чињенице. Може? Зашто су мушки устукнули пред женским језиком, пред женском "појавом"? Има ли ту нечега што би трајно закомпликовало и пореметило ове наше односе? Плашите ли се мушки тога?

Замислите само у шта се све то може претворити...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Женска доминација на в.ц. (а и иначе...)
staro
  (#2 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen člantriViALna je savršen član

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 30.09.2008 07:45
Pol: Žensko
Odgovor: Женска доминација на в.ц. (а и иначе...) - 02.06.2008, 22:24

Ne mislim da zene dominiraju na VC (a i inace), mislim da su samo pricljivije.
Ono "ispeci pa reci" se kosi sa zeMskom prirodom...uglavnom ( a i sporednom), mada...sve to kad - tad dodje na svoje...
Mudro cutanje.
Prazno cutanje.
Prepuno cutanje...

Never confuse movement with action.

staro
  (#3 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 17:44
Godine: 35
Odgovor: Женска доминација на в.ц. (а и иначе...) - 02.06.2008, 22:46

мудро збориш тривиална. ћутање као занат, ако усуд. боље је и тако некад. (боље и тако-икако него никако)

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#4 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Godine: 20
Odgovor: Женска доминација на в.ц. (а и иначе...) - 03.06.2008, 00:36

pa ima nas vise
pricamo vise

a ako kazem da smo pametnije, odna cu da se selim u zensku kafanu sa novom temom

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#5 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Odgovor: Женска доминација на в.ц. (а и иначе...) - 03.06.2008, 08:29

Citao sam negde davno da su zene u proseku inteligentnije od muskaraca, u sta najiskrenije verujem, i da ih ima znatno vise medju genijalcima. Zatim, notorna je istina da su zene (takodje u proseku) daleko bolje u proceni situacije i samim tim odluke su im ispravnije i blagovremenije nego sto je to (opet u proseku) u slucaju kod muskaraca.

Krahom matrijarhata i dolaskom u podredjeni polozaj u porodici i drustvu pocinje zensko prilagodjavanje novonastaloj situaciji i kao rezultat toga dame su razvile niz mehanizama kako bi, pre svega lakse prezivele, ali i sto vise uticale na porodicne poslove pa i na drustvene tokove. U toj borbi im nije bilo ni lako ni prijatno, ali zene su svakako uspele da odrze svoj odlucujuci uticaj u svim sferama drustva i u daleko nepovoljnijim uslovima nego sto je danasnji trenutak kada emancipacija kuca na svaka vrata i kada se i formalno pravno sve vise mora postovati...

Posto je VC jedan moderan medij u kojem dolaze do izrazaja pre svega nase duhovne i mentalne sposobnosti, a formalno i sustinski obezbedjuje potpunu ravnopravnost, ispada da smo mi muskarci time hendikepiraniji, jer ne mozemo da koristimo svoje `misice` niti formalne polozaje kako bi uticali na stisljivost zena. A i sama koncepcija sajta im, rekao bih, odgovara tako da mislim da zene u nekom stepenu dominiraju ovim sajtom sto meni licno ne smeta. Naprotiv...

Naravno, ovo je tek moje skromno i licno misljenje...

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

staro
  (#6 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:01
Godine: 31
Odgovor: Женска доминација на в.ц. (а и иначе...) - 03.06.2008, 19:52

Može biti da dominiraju...ako je i tako treba da ste ponosni,vi naši drugari .

Jer imate za drugarke,jake ličnosti,rekla bi.A i ko vam brani da kuckate ?

Mada kad bolje razmislim,od kako sam na V.C.a to je od oktobra prošle godine...tračare meseca su mahom muškarci,čast devojkama(izuzecima) 2-3 puta.

Znači na temama žene dominiraju,a na traču muškarci .

I meni ne smeta,ni malo .

A za ovo inače,nekom drugom prilikom .

staro
  (#7 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:59
Godine: 33
Odgovor: Женска доминација на в.ц. (а и иначе...) - 03.06.2008, 19:56

Što se zamajavaš sa takvim stvarima?

staro
  (#8 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Godine: 38
Odgovor: Женска доминација на в.ц. (а и иначе...) - 03.06.2008, 20:07

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku

Može biti da dominiraju...ako je i tako treba da ste ponosni,vi naši drugari .

Jer imate za drugarke,jake ličnosti,rekla bi.A i ko vam brani da kuckate ?

Mada kad bolje razmislim,od kako sam na V.C.a to je od oktobra prošle godine...tračare meseca su mahom muškarci,čast devojkama(izuzecima) 2-3 puta.

Znači na temama žene dominiraju,a na traču muškarci .

I meni ne smeta,ni malo .

A za ovo inače,nekom drugom prilikom .

...uvek sam voleo dominantne...
...kod mene je to povezano sa sexualnom zeljama i fantazijama...

......

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#9 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Godine: 20
Odgovor: Женска доминација на в.ц. (а и иначе...) - 03.06.2008, 20:19

pa, i ima vise zena na sajtu mislim, vise zena koje aktivno ucestvuju u temama
a muskarci.. pa ja sam se na brzinu setila samo njih 15ak koji ucestvuju u forumasenju
dok nisam ni htela da pocinjem da prebrojavam zene
nije ovo dominacija, samo predah muskaraca u razmisljanju

krek, krek.. ne gudra..