VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li ste muskarac "pasha"?
staro
  (#1 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
Da li ste muskarac "pasha"? - 31.05.2006, 21:10

Situacija od danas ...
Naime,dugogodisnji komsija,covek sredovecnih godina,se seli.Stvari mu prenose,utovaraju u kola,kombinuju sta i kako rasporediti,kako bi stalo..i sl.-ni manje ni vise nego tri devojke..
Nisam mogla a da se ne zapitam,setivsi se jos par slicnih primera (npr.-majke im kupuju garderobu,prijavljuju ispite,..sestre spremaju sobe,rade domace/seminarske/graficke i sl. ) muskaraca 'pasha',kako bi moja drugarica rekla ... da li ste takvi?Imate li sve odlike jednog pase,muskarca koji je navikao da zene "rade" za njega,pocev od majke,sestre...pa do zene,drugarice,cerke ..?Recite nam

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li ste muskarac "pasha"?
staro
  (#2 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 11:22
Pol: Muško
Odgovor: Da li ste muskarac "pasha"? - 31.05.2006, 21:14

-NE, al tezim-

staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 21:15
Godine: 32
Odgovor: Da li ste muskarac "pasha"? - 31.05.2006, 22:03

-NE, al tezim-

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#4 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 07:56
Odgovor: Da li ste muskarac "pasha"? - 01.06.2006, 07:44

NE i ne tezim
Jest da se ne snalazim najbolje u kuhinji i tu u potpunosti sam zavisan od svojih ukucana zenskog roda, al sam zato samostalan oko svega ostaloga, pa i oko peglanja svojih stvari (koje sreca retko kad su poguzvane bar meni)
Jedino bi mladjoj sestri mogao prepustiti da nesto odabere za mene od garderobe, al da me mama i starija sestra oblace kuku na sta bi licio
Definitivno nisam pasa, pre ce biti da sam papucar

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#5 (permalink))
maqa
Iskusni forumdžija
maqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 21:02
Godine: 30
Odgovor: Da li ste muskarac "pasha"? - 01.06.2006, 12:42

hmm...pa pasha je gazda..i to onaj koji radi sta hoce, samovlastan... te bas i nije neki termin za ovo ...ali je zato ovo swbino priznanje da je papucar pravi termin...

staro
  (#6 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 21:15
Godine: 32
Odgovor: Da li ste muskarac "pasha"? - 01.06.2006, 18:25

Ma zezanje, naravno da ni ja ne zelim da se ponasham tako, osim u inat heheh

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#7 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 07:56
Odgovor: Da li ste muskarac "pasha"? - 01.06.2006, 18:46

Citat:
maqa kaže:
ali je zato ovo swbino priznanje da je papucar
ko prizna pola mu se doda
ma ne imam ja i svoje JA, mogu i ja nesto da odlucim... eto puste me da biram u koju radnju cu ici po namirnice

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#8 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Odgovor: Da li ste muskarac "pasha"? - 02.06.2006, 00:30

Citat:
maqa kaže:
hmm...pa pasha je gazda..i to onaj koji radi sta hoce, samovlastan... te bas i nije neki termin za ovo ...ali je zato ovo swbino priznanje da je papucar pravi termin...

...Pa na to sam upravo i mislila..sto se moze videti iz mog posta.Gazda,u smislu da drugi rade za njega,tacnije zene

staro
  (#9 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 11:22
Odgovor: Da li ste muskarac "pasha"? - 02.06.2006, 05:04

Citat:
Sonja kaže:
...Pa na to sam upravo i mislila..sto se moze videti iz mog posta.Gazda,u smislu da drugi rade za njega,tacnije zene
+ mogu i svi ostali.
-Ne, al' tezim

staro
  (#10 (permalink))
Perica37
Novi član
Perica37 je na dobrom putu

Član od: 28.07.2006.
Poslednji login: 19.10.2006 21:46
Godine: 40
Odgovor: Da li ste muskarac "pasha"? - 06.08.2006, 10:31

sve zavisi do situacije, problemi se obicno desavaju ukoliko je neko skrenio s puta, onda se prebacuje sve i svasta partneru.ukoliko jedan ili drugi partner ume da bude DOBAR vodja, zasto bi se uopste pominjala rec Pasha.ja mogu da budem dobar PASHA ukoliko je moja lepsa polovina u svemu zadovoljna, istovremeno ne mogu zahtevati od moje partnerke da budem PASHA, a ja lutalica, nisam nezan,nemam Ljubavi,pijem i luta. Pa takvi muskarci ne mogu ni SEBI biti PASHE. svi mi moramo znati zasto da se borimo i zivimo u zivotu.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku<