|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Podrigivanje |
|
Odgovor: Podrigivanje |
|
|
|
BabyDoll on The Woll
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 03:16
Pol: Žensko
|
Odgovor: Podrigivanje -
27.08.2008, 20:42
Jes vala
![]() A i solo podrig bez pozadinske paljbe ![]() ko lonac bez poklopca. ![]() ![]() ![]() "...Moram otrpjeti dvije - tri gusjenice ... ... ako hoću upoznati leptira ..." |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Godine: 20
|
28.08.2008, 01:59
jes da je muska kafana i jes da cu sigurno biti okarakterisana kao prosatkusa pa sigurno zaraditi i po koji crveni.. ali ljudi moji, ja umem da podrignem kako malo koji muskarac ume
i ne stidim se da to pokazem ![]() davno su me drugari naucili kako da podrigujem na silu.. bilo je tu i i odlazaka u ambulantu zbog mucnine i gasova.. ali nisam se dala i naucila sam a i nije me sramota u mom drustvu u kojem se stalno krecem da im demonstriram kako se to ustvari radi ![]() najlasje je pustiti jedan onako.. socan podrig posle case necega gaziranog, ili na pun stomak kad se olaksavas.. ma lazem ja vas.. aj to pricam samo da _babi_ nabijam rogove jer ja znam a ona ne zna ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 14:12
Godine: 46
|
28.08.2008, 02:18
desi se i meni (pitajte babu, ako mi ne verujete
), uglavnom kada sam jako gladna i krenem alavo da jedem, ne zvacuci zalogaj, nagutam se vazduha pa ne znam da li to vise izgleda kao stucanje ili podrigivanje. Uglavnom izleti mi neki podrigano, koji vrlo piskavo zvuci - sopran podrigivanje Pivo ne pijem, mada znam da je najbolji "izbacaj" posle uslast popijenog piva![]() Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla
|
|
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
|
28.08.2008, 02:34
Citat:
![]() A sta sve mogu da izgovorim podrigivajuci, e to necu da iznosim u javnost. Ovih dana sam u frajla fazonu ![]()
|
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Godine: 20
|
28.08.2008, 02:42
e da ga bem onda..
greska u koraci ![]() cemo podrigigujemo u duJetu ![]() HELLO ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 10:07
|
28.08.2008, 09:08
Trudim se da ne podrigujem, al kad muka natera (ko sto neko reče, posle schweppesa) onda to uradim ''u sebi''...Al muska ekipa, kad se okupi, to im onda bude pohvala da je ručak bio dobar
...Izgleda im je to neko porodično nasledje ...Kontam da se oni medjusobno i obučavaju ![]()
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Pol: Muško
Godine: 38
|
28.08.2008, 16:23
Citat:
![]() |