VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Podrigivanje
staro
  (#1 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 14:21
Pol: Muško
Podrigivanje - 27.08.2008, 20:13

Ne mogu da odolim da kada popijem čašu hladnog piva (recimo tuborg) ne podrignem! Iako od toga Mementica dobije ospice (posebno kada nismo sami), nepokolebljiv sam! Pivo bez podrigivanja je kao tiganj bez drške.

Da li podrigujete i kada?

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Podrigivanje
staro
  (#2 (permalink))
ajrin
Početnik
ajrin će uskoro postati poznat članajrin će uskoro postati poznat članajrin će uskoro postati poznat član

Član od: 11.08.2008.
Poslednji login: juče 14:10
Pol: Žensko
Godine: 22
Odgovor: Podrigivanje - 27.08.2008, 20:21

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Ne mogu da odolim da kada popijem čašu hladnog piva (recimo tuborg) ne podrignem! Iako od toga Mementica dobije ospice (posebno kada nismo sami), nepokolebljiv sam! Pivo bez podrigivanja je kao tiganj bez drške.

express yourself, don't repress yourself

staro
  (#3 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 14:22
Godine: 31
Odgovor: Podrigivanje - 27.08.2008, 20:27

...upravo sam sada ...pila schweppes..mada mislim da je bio presudan jedan post,koji sam pročitala

staro
  (#4 (permalink))
CHichaGlisha
BabyDoll on The Woll
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 03:16
Odgovor: Podrigivanje - 27.08.2008, 20:42

Citat:
Pivo bez podrigivanja je kao tiganj bez drške.
Jes vala

A i solo podrig bez pozadinske paljbe

ko lonac bez poklopca.

"...Moram otrpjeti dvije - tri gusjenice ... ... ako hoću upoznati leptira ..."

staro
  (#5 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Godine: 20
Odgovor: Podrigivanje - 28.08.2008, 01:59

jes da je muska kafana i jes da cu sigurno biti okarakterisana kao prosatkusa pa sigurno zaraditi i po koji crveni.. ali ljudi moji, ja umem da podrignem kako malo koji muskarac ume i ne stidim se da to pokazem
davno su me drugari naucili kako da podrigujem na silu.. bilo je tu i i odlazaka u ambulantu zbog mucnine i gasova.. ali nisam se dala i naucila sam a i nije me sramota u mom drustvu u kojem se stalno krecem da im demonstriram kako se to ustvari radi
najlasje je pustiti jedan onako.. socan podrig posle case necega gaziranog, ili na pun stomak kad se olaksavas..

ma lazem ja vas.. aj to pricam samo da _babi_ nabijam rogove jer ja znam a ona ne zna

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#6 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 14:12
Godine: 46
Odgovor: Podrigivanje - 28.08.2008, 02:18

desi se i meni (pitajte babu, ako mi ne verujete), uglavnom kada sam jako gladna i krenem alavo da jedem, ne zvacuci zalogaj, nagutam se vazduha pa ne znam da li to vise izgleda kao stucanje ili podrigivanje. Uglavnom izleti mi neki podrigano, koji vrlo piskavo zvuci - sopran podrigivanje Pivo ne pijem, mada znam da je najbolji "izbacaj" posle uslast popijenog piva

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#7 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: Podrigivanje - 28.08.2008, 02:34

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku

ma lazem ja vas.. aj to pricam samo da _babi_ nabijam rogove jer ja znam a ona ne zna
Nisam rekla da ne umem da podrignem, nego da uz sve nadljudske napore i isprobavanjem raznoraznih tehnika, ne da mi se da naucim da prdnem bRe
A sta sve mogu da izgovorim podrigivajuci, e to necu da iznosim u javnost.
Ovih dana sam u frajla fazonu

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#8 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Godine: 20
Odgovor: Podrigivanje - 28.08.2008, 02:42

e da ga bem onda.. greska u koraci
cemo podrigigujemo u duJetu
HELLO

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#9 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 10:07
Odgovor: Podrigivanje - 28.08.2008, 09:08

Trudim se da ne podrigujem, al kad muka natera (ko sto neko reče, posle schweppesa) onda to uradim ''u sebi''...Al muska ekipa, kad se okupi, to im onda bude pohvala da je ručak bio dobar ...Izgleda im je to neko porodično nasledje ...Kontam da se oni medjusobno i obučavaju

staro
  (#10 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:54
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Podrigivanje - 28.08.2008, 16:23

Citat:

...Angusica je najsrecnija...kada se setam go po kuci...podrigujem,prdim i pritom,obavezno cesem jaja i premestam baboona sa leva na desno i obrnuto...jbm li ga...valjda voli to moje "animalno" sto gajim u sebi...