VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje
staro
  (#21 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 06:10
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje - 10.04.2008, 07:11

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Još samo da si naveo da bi šetao po Jakutsku u januaru u šortsu... i da ti nimalo ne bi bilo neprijatno...
Jossa muskarcino sad ako je ne obrlatis neces nikada, sad ga lomi

kud otvori' temu sad sam skonto da moram da se brijem... a 'nako sam fino mog'o jos dan-dva da dzedzim cupav
pocinjemo sa psihickim pripremama... mozda se i obrijem ujutru, ako se uopste primjetim u ogledalu dok budem prolazio do tusa
cek, cek, pa ja se ni ne tusiram

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 23:07
Godine: 42
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje - 10.04.2008, 07:26

Bradu brijem svaki dan , glavu svaki drugi dan ...
jaja jednom u 2 nedelje ili po zahtevu

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#23 (permalink))
memento
nostromo
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 10:36
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje - 10.04.2008, 21:09

- Zasto penzioneri rasire noge kada se briju?
- Onda im jaja zategnu kozu ispod brade!

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

staro
  (#24 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 21:25
Godine: 34
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje - 10.04.2008, 21:42

значи, од војске имам фрустрације са бријањем. не волем никако, за мене је то и више од гњаваже. једва сам дочекао цивилство да могу опуштено да занемарим ту досадну ставку. обавим то сада једном недељно, или сваког десетог дана, што би било четири- пет пута месечно само

и никад ми неће бити јасно, како неко може сваке, али сваке вечери под нож, пардон, под бријач?

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#25 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 07:39
Godine: 31
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje - 10.04.2008, 21:49

Tema je sjajna ima svega, riba,a vi kako te?

Da se i ja pridružim, brijanje se visoko kotira na listi stvari koje ne volim da radim.
Setih se smotre u partizanima, pita me poručnik što se nisi obrijao, ja mu kažem brijao sam se sinoć, a on će : Ne pitam te kad si se brijao, nego što se nisi obrijao" mis'im

Festina lente

staro
  (#26 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 21:25
Godine: 34
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje - 10.04.2008, 22:01

Citat:
BaneK kaže: Pogledaj poruku
Tema je sjajna ima svega, riba,a vi kako te?

Setih se smotre u partizanima, pita me poručnik što se nisi obrijao, ja mu kažem brijao sam se sinoć, a on će : Ne pitam te kad si se brijao, nego što se nisi obrijao" mis'im
исти случај код мене на јутарњим постројавањима у нишу, косовској митровици и пећи. колико сам само пута "опоменут" и да се "за пет минута нацртам обријан".

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#27 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 23:09
Godine: 31
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje - 10.04.2008, 22:05

... odprilike se brijem svaki drugi dan, tj. bar 2x nedeljno, vikendom pokušavam da eskiviram, ali ako se izlazi a brada je od prekjuče mora se (ajd dobro ne mora se, hoće se )

"Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka. više voli medvedicu, mada nekad dobije i žaoku."

staro
  (#28 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 03:01
Godine: 30
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje - 11.04.2008, 01:41

Generalno ne volim da se brijem, jer mi to predstavlja gnjavažu. Međutim, iako me niko puškom ne tera da se brijem, brijem se skoro svakog dana

Nekako mi je to prešlo u rutinu (uključim autopilota i udri)

Avaj, ima to i lošu stranu. Zbog moje rasejanosti tokom brijanja, posle toga izgledam kao da sam se brijao sabljom

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#29 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje - 11.04.2008, 11:09

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Još samo da si naveo da bi šetao po Jakutsku u januaru u šortsu... i da ti nimalo ne bi bilo neprijatno...
Приписаћу ово личној нетрпељивости
Ајде да отворимо сличну тему овој, мушкарци који кукају зато што морају у војску, а женама је лако, морају само да рађају, неке не више од трипут.
Ех кад се само сетим, пита мене тако поручник Жеља док сам био у четницима хоћу ли кући после 2 месеца војске, реко нећу, који ћу ђаво... мислим да сам после тога отишао на 2 викенда, нисам користио редовно, добио 5 дана наградног, скинуо се 20 дана раније... а када ме безуба сељачина од водника једном вратила да се обријем знао сам да је то за моју добробит, да ме научи дисциплини...