|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje |
|
|
|
s#permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 23:07
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje -
10.04.2008, 07:26
Bradu brijem svaki dan , glavu svaki drugi dan ...
jaja jednom u 2 nedelje ili po zahtevu ![]()
|
|
|
|
|
|
nostromo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 10:36
|
10.04.2008, 21:09
- Zasto penzioneri rasire noge kada se briju?
- Onda im jaja zategnu kozu ispod brade! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 21:25
Godine: 34
|
10.04.2008, 21:42
значи, од војске имам фрустрације са бријањем. не волем никако, за мене је то и више од гњаваже. једва сам дочекао цивилство да могу опуштено да занемарим ту досадну ставку. обавим то сада једном недељно, или сваког десетог дана, што би било четири- пет пута месечно само
![]() и никад ми неће бити јасно, како неко може сваке, али сваке вечери под нож, пардон, под бријач? с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
v.d. moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: danas 07:39
Godine: 31
|
10.04.2008, 21:49
Tema je sjajna ima svega, riba,a vi kako te?
Da se i ja pridružim, brijanje se visoko kotira na listi stvari koje ne volim da radim. Setih se smotre u partizanima, pita me poručnik što se nisi obrijao, ja mu kažem brijao sam se sinoć, a on će : Ne pitam te kad si se brijao, nego što se nisi obrijao" mis'im ![]() |
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 21:25
Godine: 34
|
10.04.2008, 22:01
Citat:
![]() с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 23:09
Godine: 31
|
10.04.2008, 22:05
... odprilike se brijem svaki drugi dan, tj. bar 2x nedeljno, vikendom pokušavam da eskiviram, ali ako se izlazi a brada je od prekjuče mora se (ajd dobro ne mora se, hoće se
)![]() "Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka. više voli medvedicu, mada nekad dobije i žaoku."
|
|
|
|
|
|
Onaj Koji Je Puk'o
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 03:01
Godine: 30
|
11.04.2008, 01:41
Generalno ne volim da se brijem, jer mi to predstavlja gnjavažu. Međutim, iako me niko puškom ne tera da se brijem, brijem se skoro svakog dana
![]() Nekako mi je to prešlo u rutinu (uključim autopilota i udri) ![]() Avaj, ima to i lošu stranu. Zbog moje rasejanosti tokom brijanja, posle toga izgledam kao da sam se brijao sabljom ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
|
11.04.2008, 11:09
Citat:
![]() Ајде да отворимо сличну тему овој, мушкарци који кукају зато што морају у војску, а женама је лако, морају само да рађају, неке не више од трипут. Ех кад се само сетим, пита мене тако поручник Жеља док сам био у четницима хоћу ли кући после 2 месеца војске, реко нећу, који ћу ђаво... мислим да сам после тога отишао на 2 викенда, нисам користио редовно, добио 5 дана наградног, скинуо се 20 дана раније... а када ме безуба сељачина од водника једном вратила да се обријем знао сам да је то за моју добробит, да ме научи дисциплини... |
|
|
|
|