|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.06.2006.
Poslednji login: 13.06.2007 17:06
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Gnjavaža zvana brijanje -
16.06.2006, 10:39
Citat:
tako da se uopste ne brinem oko toga... (booli me uvo za sve!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 30
|
22.09.2006, 11:27
Ma ja to kako mi dodje .... kad hocu brijem se kad necu preskocim .... osim kad situacija na poslu ipak zahteva da budem sveze obrijan ( zamislite podbulog , neobrijanog tipa sa zakrvavljenim ocima kako voda grupicu od 30-tak ljudi kroz nashe kulturno blago
) |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 13:12
Pol: Žensko
Godine: 24
|
22.09.2006, 13:26
Citat:
Nije to bas bezazleno, u vojsci cak svaki dan morate da se druzite sa ziletom! Pa onda tu su iritacije, bubuljice, posekotine! Muka jedna! ![]() sreća, sreća, radost, ma uživancija...
|
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 01:51
Godine: 27
|
23.09.2006, 07:06
Citat:
![]() Citat:
ja mlatio ko budala i izgledao sam ko da su poceli da me kolju... a tek da ne pricam o iritaicji koze 5 sati posle.... a kremice od svake mi bude samo gore... sljiva zakon... malo spoljnje malo unutrasnje dezinfekcije ![]() |
||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: 25.04.2008 18:46
|
10.04.2008, 00:01
Кад видим оне рекламе за безболне осмоструке жилете, са оним манекенчићима који цвиле, куку, пече, боли, ијао, тесна ми је гуза, што ме роди мајко и на муке стави... изнервирам се као да сам 2 сата слушао Чеду Цигана. Тачно би их израфало какви су сморови или послао у руску војску где нема мамице да од малог дечака направи велику девојку која ће после читав живот цмиздрити, загорчавати живот супрузи ако иједна буде доољно добра за њега и на крв и нож се свађати око боје цвећа на балкону.
Бријање ми никад није представљало проблем, мислим да сам се првих пар година бријао искључиво сапуном, јер ми је пена била за пи*кице. Топла вода ми је такође ишла на живце, не волим топлоту. Једини оправдан разлог да мушкарцу смета бријање по мени јесте - лењост, иста она због које га мрзи да се тушира, пере зубе, мења веш, реже нокте... |
|
|
|