|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Vaša očekivanja od žene |
|
Odgovor: Vaša očekivanja od žene |
|
Kakve se to zene traze??? |
|
Odgovor: Kakve se to zene traze??? |
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:55
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Kakve se to zene traze??? -
08.02.2008, 22:26
Nekada uhvatim da tražim svakakve ili tražim one koje mi daju,prostije je za objasniti.
ALI... imam tu 'ebenu pošast u svojoj biografiji da sam uvek imao bisere i uvek su sve svi čudili odakle mi takve ribe što kaže Angus,da se okreću za njima... I što je najgore kada mi uleti posle neki i gabor svi počnu da je cene i zagledaju,jer kontaju da nešto ima najbolje čim sam ja s njom... I... sad imam problem da i dalje ja tako volim lepe i pametne,ne volim radodajke,a hvatam sebe da ni na dobrotu ne padam,a valjda tako i treba... da se dobrotom nešto osvojiti za sebe i svoju dušu možda bi svi i odglumili dobrotu ne bi li dobili najbolji qrac ili najbolju pičku... ALI... hemija da ne kažem 'miris' žene je jači od svega,pa ja ma kako znao sve ne mogu,a da ne živim po tome,jer sumnjam da se i po čemu drugom i može živeti... Mene mogu želeti svi,ali je važno koga ja želim... i one su najpametnije,najlepše i najbolje dok su moje... ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Pol: Žensko
Godine: 31
|
09.02.2008, 00:28
Citat:
Što bi rek'o Ršum: ČUVAJ SE SINE LAKIH ŽENA GOVORIO MI OTAC I ŠTA SAD Oko moga srca Ko bršljan se svila Jedna laka ženska Od sto sedam kila ![]() |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 04:55
Pol: Muško
Godine: 44
|
09.02.2008, 00:49
Citat:
![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|