VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Žene pitaju, muškarci odgovaraju
staro
  (#71 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 23:15
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Žene pitaju, muškarci odgovaraju - 28.03.2008, 01:12

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Iskreno..

Jel' vam jako bitno (i zašto) ako je vaša partnerica imala manje od 10 ili ako je imala više od 10 partnera prije vas?

Što bi vama više odgovaralo?

...partnerica za sta?za ples?
...ako je partnerica samo u sexu...onda je bolje da je imala vise od 10 partnera...zbog iskustva...ako je u pitanju namera da je zenim...onda mora da bude nevina...
......

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#72 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 00:53
Godine: 31
Odgovor: Žene pitaju, muškarci odgovaraju - 28.03.2008, 02:26

Citat:
Iskreno..

Jel' vam jako bitno (i zašto) ako je vaša partnerica imala manje od 10 ili ako je imala više od 10 partnera prije vas?

Iskreno najvise bih mi odgovaralo da se to pitanje nikada i ne pokrene jer smatram da nije bitno.Bez obzira na broj partnera nekome koga volite uvek mozete bas vi biti PRVI i PRAVI

Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.

staro
  (#73 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 12:26
Odgovor: Žene pitaju, muškarci odgovaraju - 28.03.2008, 07:52

Citat:
Iskreno..

Ovo moze da bude vrlo bitno, ako je muskarac, recimo, specificno ambiciozan. Zamislite svu njegovu srecu ako mu njegova ljubav, ili jos bolje supruga (visoko promiskuitetne proslosti), posle seksa saopsti da upravo on ima najveceg djoku u gradu.

Zato, neudate dame, u lov na sto vise partnera, kako bi istinski obradovale svoje buduce muzeve....

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

staro
  (#74 (permalink))
private_zg
Početnik
private_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat članprivate_zg će uskoro postati poznat član

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 23.05.2008 15:41
Godine: 32
Odgovor: Žene pitaju, muškarci odgovaraju - 28.03.2008, 11:55

Citat:
Iskreno..

Nije mi bitno ako je ona normalna i cijeni i postuje tu osobu s kojom je.

Newton je bio u krivu, lakse brze padaju

staro
  (#75 (permalink))
drth09
Početnik
drth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: juče 23:34
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Žene pitaju, muškarci odgovaraju - 28.03.2008, 17:39

mene zanima da li vam se povremeno javlja neodoljiva potreba da imate sex sa nekom od koleginica na poslu, recimo u liftu ili na radnom stolu, svejedno.

... i da li je to ista osoba ili zavisi od raspolozenja, ili vas za svaku veze neka drugacija fantazja...

eto to hocu da znam!

staro
  (#76 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Odgovor: Žene pitaju, muškarci odgovaraju - 29.03.2008, 01:23

Citat:
drth09 kaže: Pogledaj poruku
mene zanima da li vam se povremeno javlja neodoljiva potreba da imate sex sa nekom od koleginica na poslu, recimo u liftu ili na radnom stolu, svejedno.

... i da li je to ista osoba ili zavisi od raspolozenja, ili vas za svaku veze neka drugacija fantazja...

eto to hocu da znam!
...da ti kazem...sve sto sam mastao...to se i ostvarilo...vreme je da menjam firmu...

staro
  (#77 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 21:01
Godine: 42
Odgovor: Žene pitaju, muškarci odgovaraju - 29.03.2008, 02:07

mene sad zanima,jel morate pre toga neku i da popijete ili je dovoljno da se samo kladite?

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#78 (permalink))
Angus
Vatrogasac...

Odgovor: Žene pitaju, muškarci odgovaraju - 29.03.2008, 02:16

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
mene sad zanima,jel morate pre toga neku i da popijete ili je dovoljno da se samo kladite?
...mislim da je bitnije da te prijatelji isprovociraju...

staro
  (#79 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 21:01
Godine: 42
Odgovor: Žene pitaju, muškarci odgovaraju - 29.03.2008, 02:17

zato mi drzimo dupe uza zid....i prvo dobro osmotrimo metu......
al tebe volemo,to je fakat.....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#80 (permalink))
drth09
Početnik
drth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: juče 23:34
Godine: 28
Odgovor: Žene pitaju, muškarci odgovaraju - 29.03.2008, 02:39

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
zato mi drzimo dupe uza zid....i prvo dobro osmotrimo metu......
al tebe volemo,to je fakat.....
da,da....