|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Odakle se meri? |
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 07:08
Pol: Žensko
|
Citat:
lave... ... ![]() Necu nista medicinski, obecavam. Drugarski savet: nikako lenjirom-bolje vam je krojacHkim santiMetrom. Evo kako dva forumasa caskaju na tu temu(zvanicno, izvor: net ): cHlan I Pa sto nebi mogo da se izmeri. Jel to neki problem, uzmes lenjir, stavis ga pored doticnog i izmeris (naravno u uzbudjenom stanju) A sto se tice proseka, u to ne verujem jer evo npr. na ovom forumu, vecina raspolaze velicinom 13 - 15, eventualno 16cm, pa kad neko kaze da mu je "miljenik" veci od toga (kao npr. dusan7) svi se cudite i dizete galamu. sto se tice moje velicine, to sam vec reko 18 - 19cm. cHlan II Od chega zavisi da je 18 a od chega da je 19? Kako ga odrzavash? Jel puno troshi? Shta kazu ribe? Kad ce da chastish? E, aj i meni pozajmi onu ciglu koju si kachio, pa da i mene vole ribe? " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 18:40
Pol: Muško
Godine: 57
|
Odgovor: Odakle se meri? -
29.11.2007, 18:06
Riba se meri od glave prema repu..., opa promašio sam temu ali vraćam se, pa meri se ovako: kad odbiješ njegov i njen stomak, ono što pretekne se izmeri i to je prava neupotrebljena dužina. Lako je vama da ćaskate o merenju, izmerite dužinu puža, a treba da ga izvučete iz kućice gde se uvukao i da ne bude koletelarna šteta.
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 19:54
Godine: 35
|
30.11.2007, 21:37
сложио бих се са овом констатацијом тропрстог
![]() има истине и у брзини пласмана на женско тржиште ![]() с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Unexpected
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 13:30
Godine: 22
|
13.01.2008, 04:58
A sto bi se merio!? Geometrijom se bavi na drugim mestima, a ne u sexu. Nosim patike broj 45, a o drugim velicinama necu ni da pricam
![]() |
|
|
|