|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako znate da li je dobra u krevetu? |
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 24.07.2008.
Poslednji login: 24.07.2008 03:36
Pol: Žensko
Godine: 16
|
Odgovor: Kako znate da li je dobra u krevetu? -
24.07.2008, 03:16
E caos ljudi, ja sam nova ovde.
![]() Imam jedno pitanje za sve osobe muskog pola- nadam se da me necete iscoolirati. ![]() Imam decka 1 godinu, on mi je prvi i vrlo sam stidljiva, pa su usledili problemi u sexu( npr. nijednom ja "nisam bila na njemu" jer mislim da sam debela( lecim se od anorexije i bulimije). NJemu to do sada nije smetalo, ali je pocelo meni, a cini mi se i njemu. Sta da radim? Kako da naucim "da mesam"? ![]() ![]() Mozda cete se smejati, ali bi mi savet dobrodosao... ![]() |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:59
Pol: Muško
Godine: 44
|
24.07.2008, 12:51
Ukoliko se ne stidi sama sebe
,tj. nije iskompleksirana toliko da može da uđe u udžbenike patologije,dobra je za početak u svemu,a za sex ili se rodi ili ne,to su već nijanse,kakvi učitelji takva i učenica... Ako 'nume' pokaži joj,pa ako se volite nauči se brzo...![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 07:18
|
24.07.2008, 13:05
Citat:
![]() Ne znam koliko bi pomoglo resenje (doduse iz jednog vica) kada momak, cija je devojka imala slican problem, pre njenog "skakanja u sedlo" onu, dakle musku, stvar umoci u pesak... ![]() Ovo, u svakom slucaju, treba primiti sa rezervom. ![]() ... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:59
Godine: 44
|
24.07.2008, 14:57
Citat:
![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 07:18
|
21.08.2008, 19:29
Ženin talenat za seks (po mom skromnom i subjektivnom mišljenju rađenom na relativno malom uzorku žena) je gotovo po pravilu direktno proporcionalan njenoj empacipovanosti i bogatstvu duhovn |