|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? |
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:34
Pol: Žensko
|
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? -
10.08.2008, 02:15
@believer
Da, potpuno se slažem sa tobom. I to je i ono što već napisah. Nije stvar u onoj koju vodaš i pokazuješ, nije stvar u dokazivanju pred drugima, stvar je u odnosu prema svim ženama, ma šta ti one bile. |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:24
Godine: 46
|
10.08.2008, 02:29
Pojedinci su na forumu vec pokazali, koliko su dzentlmeni. Mozda svi ne definisu dzentlmena na isti nacin. Ono sto je za mene dzentlmen, ne mora da znaci da je i za svakog drugog! Oni koji se pokazuju, prikazuju i iskazuju (pravi dzentlem nikada nece sam za sebe da kaze da je dzentlmen niti ce govoriti o tome ko po njemu jeste ili nije dzentlmen) u drustvu, pored "dame" ostavljaju upravo takav utisak na druge, ali u vecini drugih okolnosti, zapravo su sve drugo, samo ne dzentlmeni, sto po meni nema smisla.
Dzentlmen!? Ili jesi, ili nisi! Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Pol: Muško
Godine: 41
|
Xe,Xe,a gde li ja to onda spadam,kad mi je bilo muka kad sam video jadnike kako se primaju na temu tipa "Koliko ste ih imali do sada?".Nalozila se poveca grupa "svalera" da nabraja,prebrojava recke,da kace slike,ili da zale sto nemaju sliku da je svima nama pokazu!!! Kakav trip,da covek ne poveruje.I to nisu decaci,vec matori momci,od 30 i vise...sta reci?? Sam sam muskarac,ali neodbranjivo se ne brani,tako da su svi sve rekli.Mislim da moj odgovor u toj temi govori gde pripadam.
|
|
|
|
|
|
Frajla Juca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: 04.01.2009 08:19
Godine: 28
|
10.08.2008, 07:42
Ne znam ja sam skoro uvek imala dzentlmene u svom zivotu, i uvek se secam lepih trenutaka i ogromne paznje posvecene meni.... ali valda "dobro se dobrim vraca"..kako nasi stari kazu...ali da ne spominjem bilo je i onih koji ti na tvoju dobrutu zlobom vrate.... koji su na pocetku bili dzentlmeni ne znam ti i ni ja kako ljubazni, a na kraju te povredili kao niko...ili uradili nesto sto ni sanjati nisam mogla...i ko zna za cega je to dobro
![]() |
|
|
|
|
|
zena u crwenom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 23:37
|
29.08.2008, 18:07
izumiru nego sta kao dinosaurusi.....
![]()
|
|
|
|
|
|
zena u crwenom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 23:37
|
29.08.2008, 18:54
svaka cast izuzetcima
![]()
|
|
|