VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne?
staro
  (#71 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 23:36
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 10.08.2008, 02:11

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku

Biti džentlmen je (nešto kao) životni stav a ne ponašanje prema ženi koja u datom momentu treba da se oseti damom.
recimo da je ovo po meni odgovarajuca definicija....
znam mnogo muskaraca iz familije polusveta (dzip, kinta, bodi majice,i slicne kojestarije)koji svojim devojkama u kafanama sipaju pice,pale cigarete i slicno....al te male,malo malo pa dobiju shljagu ......

ploviti se mora i bez broda

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#72 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:34
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 10.08.2008, 02:15

@believer
Da, potpuno se slažem sa tobom. I to je i ono što već napisah. Nije stvar u onoj koju vodaš i pokazuješ, nije stvar u dokazivanju pred drugima, stvar je u odnosu prema svim ženama, ma šta ti one bile.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#73 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:24
Godine: 46
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 10.08.2008, 02:29

Pojedinci su na forumu vec pokazali, koliko su dzentlmeni. Mozda svi ne definisu dzentlmena na isti nacin. Ono sto je za mene dzentlmen, ne mora da znaci da je i za svakog drugog! Oni koji se pokazuju, prikazuju i iskazuju (pravi dzentlem nikada nece sam za sebe da kaze da je dzentlmen niti ce govoriti o tome ko po njemu jeste ili nije dzentlmen) u drustvu, pored "dame" ostavljaju upravo takav utisak na druge, ali u vecini drugih okolnosti, zapravo su sve drugo, samo ne dzentlmeni, sto po meni nema smisla.
Dzentlmen!? Ili jesi, ili nisi!

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#74 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 10.08.2008, 03:05

Xe,Xe,a gde li ja to onda spadam,kad mi je bilo muka kad sam video jadnike kako se primaju na temu tipa "Koliko ste ih imali do sada?".Nalozila se poveca grupa "svalera" da nabraja,prebrojava recke,da kace slike,ili da zale sto nemaju sliku da je svima nama pokazu!!! Kakav trip,da covek ne poveruje.I to nisu decaci,vec matori momci,od 30 i vise...sta reci?? Sam sam muskarac,ali neodbranjivo se ne brani,tako da su svi sve rekli.Mislim da moj odgovor u toj temi govori gde pripadam.

staro
  (#75 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: 04.01.2009 08:19
Godine: 28
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 10.08.2008, 07:42

Ne znam ja sam skoro uvek imala dzentlmene u svom zivotu, i uvek se secam lepih trenutaka i ogromne paznje posvecene meni.... ali valda "dobro se dobrim vraca"..kako nasi stari kazu...ali da ne spominjem bilo je i onih koji ti na tvoju dobrutu zlobom vrate.... koji su na pocetku bili dzentlmeni ne znam ti i ni ja kako ljubazni, a na kraju te povredili kao niko...ili uradili nesto sto ni sanjati nisam mogla...i ko zna za cega je to dobro

staro
  (#76 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen član

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 23:37
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 29.08.2008, 18:07

izumiru nego sta kao dinosaurusi.....

zene su rodjeni vozaci-prvo te pale,pa te vozaju,pa te gaze i na kraju obilaze

staro
  (#77 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 29.08.2008, 18:19

Jok,jok ... !!! IMA NAS JOS !

staro
  (#78 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen članlado je savršen član

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 23:37
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 29.08.2008, 18:54

svaka cast izuzetcima

zene su rodjeni vozaci-prvo te pale,pa te vozaju,pa te gaze i na kraju obilaze

staro
  (#79 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 23:38
Godine: 37
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 29.08.2008, 18:55

...sto se mene tice... ...izumrli su...

...četkam garave.... ...odžake...

staro
  (#80 (permalink))
bellissima
bella
bellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimumbellissima je dostigao maksimum

Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 19:26
Godine: 29
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 29.08.2008, 23:28

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...sto se mene tice... ...izumrli su...
davnih dana...

Odgovor