VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne?
staro
  (#61 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:56
Pol: Muško
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 30.06.2008, 12:17

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...e moj brate Nebojsa...uvek sam voleo da iskomentarisem postove "onih sto su razocarane u muski rod"...pa su muskarci "sa ovih prostora" ovakvi,onakvi...da bi na kraju ispali mamine maze...znaci generalizacija...koja mi jako ide na qrac...ne pitajuci se...kako to da ja bas uvek naletim na takve?...ali...sta nama mazama preostaje,kada te zenski rod vidi tako,nego da se okrenes maminoj sisi i suknji...
...necu vise na ovu temu...poceo sam da loopetam i vise nego sam nadaren...
Prvo vole kao da brinu o nama,pa kad vide da sem q'ca ne dobijaju mnogo više proglase nas za 'mamine sinove'... pa jok treba da se pobijemo što nas nije rodila strina od ujaka po ocu ili baba od rođene babe...

Ma krivo im što 'volimo' keve... Posesivne i ljubomorne ludice...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:58
Godine: 38
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 30.06.2008, 12:20

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Prvo vole kao da brinu o nama,pa kad vide da sem q'ca ne dobijaju mnogo više proglase nas za 'mamine sinove'... pa jok treba da se pobijemo što nas nije rodila strina od ujaka po ocu ili baba od rođene babe...

Ma krivo im što 'volimo' keve... Posesivne i ljubomorne ludice...
...znaci...da rezimiramo...ako javno kazemo...volim svoju kevu...nismo dzentlmeni i nista od sexa?...
...onda mama izvini...idem da dam oglas da te se odrichem preko novina...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#63 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:56
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 30.06.2008, 12:24

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...znaci...da rezimiramo...ako javno kazemo...volim svoju kevu...nismo dzentlmeni i nista od sexa?...
...onda mama izvini...idem da dam oglas da te se odrichem preko novina...
Ma jok,nek' se 'ebu sa tatinim sinovima...

A ti i ja ćemo ovako i dalje... kad smo mogli do sada neće nam biti teško...

staro
  (#64 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:02
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 30.06.2008, 15:37

evo dva vrsna djentlmen_a..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#65 (permalink))
Plava ptica
Početnik
Plava ptica će uskoro postati poznat član

Član od: 04.05.2008.
Poslednji login: 03.07.2008 10:12
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 30.06.2008, 15:51

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Ma jok,nek' se 'ebu sa tatinim sinovima...

A ti i ja ćemo ovako i dalje... kad smo mogli do sada neće nam biti teško...
Ma da ste vi meni živi i zdravi ,dinosauruse ne jurim...a i definicija džentlmena je relativna ,promenjljiva s vremenom

I pad je let

staro
  (#66 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebeBecar ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 13:24
Godine: 23
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 04.07.2008, 10:29

Ne jos se drzimo

staro
  (#67 (permalink))
morpheo
Početnik
morpheo će uskoro postati poznat članmorpheo će uskoro postati poznat član

Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 00:20
Godine: 26
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 09.08.2008, 02:25

Ne moze nam niko nista Ima nas jos....necete nas se tako lako otarasiti

Ako si se uputio prema cilju i putem poceo da zastajkujes i da kamenjem gadjas svakoga psa koji laje na tebe, nikad neces stici na cilj.

staro
  (#68 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 65
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 10.08.2008, 01:37

Citat:
GostBG kaže: Pogledaj poruku
Dok je dama,bice i dzentlmena.
Slažem se.

Kako biti gentleman prema nekome ko nije ili neće da bude lady?

Biti džentlmen u klasičnom (da ne kažem pravom engleskom) smislu teško da je moguće u vreme (sve veće) ravnopravnosti polova. A naročito sa ženama koje naginju feminizmu.

Da li možete da zamislite da jedna samosvesna, nezavisna itd. žena sedi u kolima i čeka da muškarac izidje iz kola, obidje ih, otvori joj vrata i priži ruku da joj pomogne da izidje?! Pre će biti da će se prosečan muškarac plašiti i da proba takav gest da ne bi uvredio ženu kao da je smatra nesposobnom ili nedoraslom da se stara o sebi.

Očigledno da se suština i ispoljavanje džentlmenskog ponašanja mora prilagoditi novim uslovima.

Neko reče da su današnji muškarci razmaženi. Može se to gledati i ovako: štitile, potkupljivale i učile ih mamice, držeći ih kao malo vode na dlanu, da im se slučajno neka druga žene ne dopadne više nego ona sama i postane važnija u muškarčevom životu od nje - mame!

staro
  (#69 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:38
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 10.08.2008, 01:47

Citat:
nenad.bds kaže: Pogledaj poruku
Da li možete da zamislite da jedna samosvesna, nezavisna itd. žena sedi u kolima i čeka da muškarac izidje iz kola, obidje ih, otvori joj vrata i priži ruku da joj pomogne da izidje?! Pre će biti da će se prosečan muškarac plašiti i da proba takav gest da ne bi uvredio ženu kao da je smatra nesposobnom ili nedoraslom da se stara o sebi.
Nema to veze sa samosvešću i nezavisnošću. Stvar je uvažavanja, pažnje, a nikako iskazivanja tuđe nesposobnosti ili nedoraslosti.
Ja sam vrlo sposobna sama sebi da sipam piće u kafiću. I to činim uvek kad sam u ženskom društvu. Ali u muškom čekam da mi to učini muškarac. Prosto, to je stvar uvažavanja njega kao muškarca, a ne izraz moje nemoći. Naravno, nije ni najmanje damski onom bez manira reći: Dobro, majku mu, oćeš mi sipati ti ovo piće? Još manje je džentlmentski odgovoriti: Što, pa ne muvam te?
Majku mu njegovu, sipaš piće babi, mami, komšinici, prijateljici, kumi, drugarici... I žalosno je ako te to nisu u kući naučili.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#70 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 17:40
Godine: 33
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 10.08.2008, 02:04

Citat:
Becar kaže: Pogledaj poruku
Ne jos se drzimo
Koji si ti džentlen majketi kad hoćeš da kačiš po forumu slike bivših riba?

Biti džentlmen je (nešto kao) životni stav a ne ponašanje prema ženi koja u datom momentu treba da se oseti damom. Takvim "veštacima" i ne treba dozvoliti da budu džentlmeni, prvo time bi im imponovala a drugo sigurno iza takvog ophodjenja stoji neka namera...ne džentlmenska.

Citat:
Stvar je uvažavanja, pažnje, a nikako iskazivanja tuđe nesposobnosti ili nedoraslosti.
Miško to uvek lepše sroči