|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? |
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: juče 21:58
Pol: Muško
Godine: 38
|
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? -
30.06.2008, 12:20
Citat:
![]() ...onda mama izvini...idem da dam oglas da te se odrichem preko novina... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:56
|
30.06.2008, 12:24
Citat:
![]() A ti i ja ćemo ovako i dalje... kad smo mogli do sada neće nam biti teško... ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2008.
Poslednji login: 03.07.2008 10:12
Pol: Žensko
|
30.06.2008, 15:51
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 00:20
Godine: 26
|
09.08.2008, 02:25
Ne moze nam niko nista
Ima nas jos....necete nas se tako lako otarasiti ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik za navek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 65
|
10.08.2008, 01:37
Slažem se.
Kako biti gentleman prema nekome ko nije ili neće da bude lady? Biti džentlmen u klasičnom (da ne kažem pravom engleskom) smislu teško da je moguće u vreme (sve veće) ravnopravnosti polova. A naročito sa ženama koje naginju feminizmu. Da li možete da zamislite da jedna samosvesna, nezavisna itd. žena sedi u kolima i čeka da muškarac izidje iz kola, obidje ih, otvori joj vrata i priži ruku da joj pomogne da izidje?! Pre će biti da će se prosečan muškarac plašiti i da proba takav gest da ne bi uvredio ženu kao da je smatra nesposobnom ili nedoraslom da se stara o sebi. Očigledno da se suština i ispoljavanje džentlmenskog ponašanja mora prilagoditi novim uslovima. Neko reče da su današnji muškarci razmaženi. Može se to gledati i ovako: štitile, potkupljivale i učile ih mamice, držeći ih kao malo vode na dlanu, da im se slučajno neka druga žene ne dopadne više nego ona sama i postane važnija u muškarčevom životu od nje - mame! |
|
|
|
|
|
Lajavi Krelac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:38
|
10.08.2008, 01:47
Citat:
Ja sam vrlo sposobna sama sebi da sipam piće u kafiću. I to činim uvek kad sam u ženskom društvu. Ali u muškom čekam da mi to učini muškarac. Prosto, to je stvar uvažavanja njega kao muškarca, a ne izraz moje nemoći. Naravno, nije ni najmanje damski onom bez manira reći: Dobro, majku mu, oćeš mi sipati ti ovo piće? Još manje je džentlmentski odgovoriti: Što, pa ne muvam te? Majku mu njegovu, sipaš piće babi, mami, komšinici, prijateljici, kumi, drugarici... I žalosno je ako te to nisu u kući naučili. |
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 17:40
Godine: 33
|
10.08.2008, 02:04
Koji si ti džentlen majketi kad hoćeš da kačiš po forumu slike bivših riba?
![]() Biti džentlmen je (nešto kao) životni stav a ne ponašanje prema ženi koja u datom momentu treba da se oseti damom. Takvim "veštacima" i ne treba dozvoliti da budu džentlmeni, prvo time bi im imponovala a drugo sigurno iza takvog ophodjenja stoji neka namera...ne džentlmenska. ![]() Citat:
![]()
|
|
|
|
|