VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne?
staro
  (#11 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: juče 14:28
Pol: Muško
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 14.11.2007, 02:16

Ja sam JEGA,tako rodjen,tako vaspitan,tako zivim,tako cu i umreti!!!
Dobar nije vrlina,vec mana!
Kad se ceo svoj zivot brinem kako je drugom,a sebe zapostavljam...
DAL SAM JA DZENTLMEN???
Nagradu u svom trudu,vidim u izazvanom osmehu i srecnim ocima.
Ima dzentlmena,razlikuju se po vremenu i mestu u kojem zive...
po nacinu i stilu...
ali ima i onih koji puno ocekuju od takvih...
koji se razocaraju,kad nedobiju na razmazene prohteve...
ima dzentlmena,ima.Treba biti i malo tolerantan!!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:31
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 14.11.2007, 06:25

Ja volim dzentlmene. Ali nekako ih sve manje ima medju mladjim ljudima. Kao da se kriju i kao da ne smeju da pokazu da imaju to u sebi. Ko sto je neko pre mene rekao- vaspitanje i obrazovanje.
Ja volim da muskarac otvara vrata da oboje udjemo u zgradu, na primer. Meni to jako lepo izgleda i osecam se divno.

Nekako kao da muskarci gube tu neku svoju muskost, kao da strahuju od neceg... Naravno da mi oni vestacki dzentlmeni smetaju, jer to nisu dzentlmeni. Pravi dzentlmen sve radi nekako suptilno, nenametljivo i iskreno.

goldie

staro
  (#13 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 13:08
Godine: 24
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 14.11.2007, 08:32

Citat:
euridika kaže: Pogledaj poruku
Mislim da ih ima, i da ne izumiru. To je nešto što se nosi u sebi, ugrađeno kućnim vaspitanjem i obrazovanjem (mislim na opšte obrazovanje, ne na akademska zvanja, to ne mora ništa da znači).

Možda stičemo utisak da izumiru pošto su prostaci glasniji i izražajniji, to moramo da shvatimo kao činjenicu i moramo da budemo u stanju da prepoznamo džentlmene u svakoj mogućoj situaciji. Najpre u nekim veoma običnim i neposrednim kontaktima, tu se sve jako lepo vidi.

Džentlmen te sasluša kada govoriš, gleda te u oči dok razgovra sa tobom, otvori ti vrata ili ne (to je već stvar tradicije), kaže ti da mu je drago što te je upoznao, ponese ti torbu ako ti to odobriš, uradi neke druge male stvari onda kada je za to vreme i na pravom mestu, ne mora da nosi odelo i kravatu i da filozofira na sav glas.
Sa ovim se potpuno slazem. Nikada necu biti dovoljno zahvalan roditeljima, sto su me vaspitali tako kako jesu.

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

staro
  (#14 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 14.11.2007, 13:20

Vetj su mnogi pre mene dosta rekli...

greco odlichno reche, nikad netju motji dovoljno da se zahvalim svojim roditeljima shto su me vaspitali na nachin na koji su me vaspitali... Meni nikad nije bilo teshko da uradim neshto nekome, da se zahvalim, da izmamim osmeh na lice, uchinim neshto za drugog... Neki to u meni vide kao slabost, neki misle da se foliram... Mene bash briga... Takav sam, kakav sam, kome se svidja motatje se oko mene, kome ne, aj' zdravo...

Trudim se da se u svakoj prilici ophodim sa poshtovanjem prema pripadnicima oba pola, starijima uvek persiram, osim ako izrichito ne zahtevaju drugachije, iskreno mi je vrlo neprijatno da kazhem choveku ili zheni starijim od mene 20 godina, TI... Popetju torbu nekom starijem choveku u voz, pomotji nekoj majci da unese kolica u bus... Ne znam, mozhda to deluje nekom smeshno, ali eto...

I... Ima nas josh

Iako sad ovo mozhda izgleda kao hvaljenje, zaista to nije... Bolje je da me ocene oni koji me znaju, i znaju kako se ponasham u nekim situacijama...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Poruku je izmenio Galahad, 14.11.2007 u 14:24. Razlog: Nepismen do zla boga...

staro
  (#15 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 00:11
Godine: 33
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 14.11.2007, 22:08

Moguće je da su samo poprimili drugačiji oblik

Izumiru ništa više ili manje od dama

staro
  (#16 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 02.12.2007, 09:43

......naravno da ne......

staro
  (#17 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:37
Godine: 27
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 02.12.2007, 10:51

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
Da li u današnje vreme ima još džentlmena ili polako izumiru?
koliko dama toliko i dzentlmena
Ako i izumiru onda su tome danasnje dame dale veliki doprinos. Svi mi pokusavamo da se prodamo sto bolje, slijedimo zahtjeve trzista. Mada, ne mislim da dzentlmeni niti dame izumiru. Vremena kada su se vrednovale neke cudne osobine su iza nas.
Licno, mislim da imam dobre manire kad sam u prisustvu ljepseg pola. U sustini postujem sve koji su u mom drustvu, nevezano za pol. Pokazati nekome trunak paznje i interesovanje za neciju pricu je sasvim dovoljno da bi se taj neko osjecao ugodno. A tu lezi cijela filozofija dzentlmenstva

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#18 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 01:40
Godine: 42
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 02.12.2007, 11:38

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Moguće je da su samo poprimili drugačiji oblik

Izumiru ništa više ili manje od dama
Ne dam se ja da izumrem
a povremeno i poprimam drugi veçi oblik

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Zene dodjite na ustanak !

staro
  (#19 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 02.12.2007, 17:51

Ima nas jos, samo sve menje i za par godina od mladjih generacija neocekujem neki broj, nema vise tog vaspitanja i postovanja. To sto sam ja takav kakav jesam nije mi donelo nista dobro u zivotu. Biti dzentlmen danas je mana, i to kakva.

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#20 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:15
Godine: 31
Odgovor: Džentlmeni izumiru ... ili ne? - 03.12.2007, 20:52

ma ne,ne zelim da verujem u to,zavisi i kako se dama postavi prema njima

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282