|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pivo: musko ili zensko pice |
|
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice |
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice -
21.08.2007, 16:53
Ja mislim da ovakve podele na muška i ženska pića još samo kod nas postoje
Žešće smo zaostali, jebote. U normalnom svetu toga nema Generalno ćeš videti manje žena da piju rakiju i manje muškaraca da piju likere, ali to ne znači da je nešto muško ili žensko piće. Znači pivo je kao muško, a žensko je kao vino ili šampanjac, a onaj koji ne pije jaku crnu kafu nego natrti i šlag i penu, taj je sigurno gej. OMG. I žena koja pije pivo nije seksipilna. Sigurno i noge ne brije. Užasi promiskuiteta.Svako voli ono piće koje mu prija, i to je to. Ja ne pijem više (možda po jedno pivce u par meseci, jako retko), ali dok sam pila nikako nisu u kombinaciju dolazila nikakva vina, vermuti, martiniji i ostalo što se više pripisuje ženama, već pivo, viski, konjak i vodka. I nijednog jedinog trenutka se nisam osećala neženstveno zbog toga.
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 23:13
Pol: Muško
Godine: 24
|
21.08.2007, 17:03
Da, NE volim.
Ne, vec za ljubitelje alkohola, i alkoholicare, koji se njime tese da nije alkohol, vec sok od jecma. Citat:
Ne posmatram ih, ne privlace mi paznju. Ostacu uzdrzan na ovo pitanje, ma da smatram da alkohol lako otkriva karakter ili nekarakter tog koji ga konzumira. Nikako. Ne trebaju ni devojke, a ni muskarci. Smatram da je poseban vid demonstriranja jacine svoje psihe i svog „ja” kada covek (mislim i na musko i na zensko) nepije i nije alkoholicar. PS: Ocekujem da ce ovakav moj stav dovesti kod pojedinaca do ostre kritike, ili bar do misljenja da je ovo sto sam napisao zaostalost i zatucanost, jer danas antialkoholizam uopste nije popularan, i gotovo niko nazalost ne ceni ljude koji ne piju ili su bar malobrojni takvi. Uglavnom svi smatraju da je kul piti, i biti opustencija sa flasom u ruci. Neki cak i nazor to rade, znam rulju takvih, samo da bi pricali kad ih pitas kako je bilo sinoc na zurci , a odgovor koji tad obicno sledi: „Ej, bratee , ala smo se prebili sinoc na žuriću, ma niceceg se nesecamo”. Pa sto si onda bio majke ti. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Pol: Muško
Godine: 16
|
21.08.2007, 17:04
Ko kad bi podelili vodu na mushku i zensku. Ko pije zensku, taj je gej. Samo cekam da se to dogodi, i lagodno mogu da izvrsim samoubistvo od prevelike kolicine smejanja.
Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes. |
|
|
|