VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Pivo: musko ili zensko pice
staro
  (#1 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Pol: Žensko
Godine: 25
Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 11:10

Pitanje je, da li ne volite kada vidite devojku u nocnom izlasku da pije pivo? Da li je pivo pice rezervisano samo za muskarce? Da li devojka kad izlazi nocu mora da pije neka "zenska" pica jer joj takva stoje?
A kako posmatrate devojku koja je doterana, a pije pivo?
Koliko izbor pica devojke utice na njen seksipil?
A kako vam izgledaju zene koje piju zestinu?
Da li devojke ne trebaju da piju alkohol?

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice
staro
  (#2 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 19:53
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 12:00

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Niko ne treba da pije alkohol!

staro
  (#3 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:48
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 14:47

Citat:
veverica kaže: Pogledaj poruku
Niko ne treba da pije alkohol!

....a posebno žene ne treba da piju pivo...

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...

staro
  (#4 (permalink))
memento
n o s t r o m o
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 02.09.2008 09:45
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 15:12

Pivo je uniseks piće. U starom veku su ga nazivali tečnim hlebom, a bilo mu je posvećeno čak i jedno niže božanstvo, Gambrinus. Sve ovo ukazuje na njegovu opštu i milenijumsku popularnost. O pivu je ispričano mnogo anegdota i doskočica. Kao čovek koji je radio neko vreme u jednoj maloj, ali čuvenoj pivari, mogu vam preneti jedan savet kojega se treba pridržavati pri konzumiranju piva, a koji sam dobio od starih pivaraca , a oni su to takođe čuli od nekih svojih starijih kolega. Naime, on glasi optprilike ovako:

"Jedno pivo je dobro, dva piva su bolja od jednog, a tri su lošija od dva...".

Pomenuo bih još jednu starovremensku dilemu u novome ruhu:

- Two beer, or not two beer! (Shakesbeer)

staro
  (#5 (permalink))
stane37
Iskusni forumdžija
stane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamant

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Godine: 16
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 15:21

Citat:
Pivo je uniseks piće.
To bih sad ja napisao da nisi ti Uvek sam smatrao da je vops uniseks. I nikad nisam smatrao da je pivo neki alkohol. Mislim, u srednjem veku su deca pila pivo jer nije bilo ciste vode... Ne, ne, pivo nije alkoholno pice, ne priznajem to.

Ja bih pre izabrao two beer nego not two beer.

Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.

Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.

staro
  (#6 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: danas 20:55
Godine: 28
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 16:34

Citat:
stane37 kaže: Pogledaj poruku
Ja bih pre izabrao two beer nego not two beer.
Jel to napisao Shakesbeer btw. imam i ja kriglu

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 33
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 16:53

Ja mislim da ovakve podele na muška i ženska pića još samo kod nas postoje Žešće smo zaostali, jebote. U normalnom svetu toga nema Generalno ćeš videti manje žena da piju rakiju i manje muškaraca da piju likere, ali to ne znači da je nešto muško ili žensko piće. Znači pivo je kao muško, a žensko je kao vino ili šampanjac, a onaj koji ne pije jaku crnu kafu nego natrti i šlag i penu, taj je sigurno gej. OMG. I žena koja pije pivo nije seksipilna. Sigurno i noge ne brije. Užasi promiskuiteta.

Svako voli ono piće koje mu prija, i to je to. Ja ne pijem više (možda po jedno pivce u par meseci, jako retko), ali dok sam pila nikako nisu u kombinaciju dolazila nikakva vina, vermuti, martiniji i ostalo što se više pripisuje ženama, već pivo, viski, konjak i vodka. I nijednog jedinog trenutka se nisam osećala neženstveno zbog toga.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#8 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: juče 23:13
Godine: 24
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 17:03

Citat:
Pitanje je, da li ne volite kada vidite devojku u nocnom izlasku da pije pivo?
Da, NE volim.

Citat:
Da li je pivo pice rezervisano samo za muskarce?
Ne, vec za ljubitelje alkohola, i alkoholicare, koji se njime tese da nije alkohol, vec sok od jecma.

Citat:
Da li devojka kad izlazi nocu mora da pije neka "zenska" pica jer joj takva stoje?
NE, Nista se nemora sem jedne stvari.

Citat:
A kako posmatrate devojku koja je doterana, a pije pivo?
Ne posmatram ih, ne privlace mi paznju.

Citat:
Koliko izbor pica devojke utice na njen seksipil?
Ostacu uzdrzan na ovo pitanje, ma da smatram da alkohol lako otkriva karakter ili nekarakter tog koji ga konzumira.

Citat:
A kako vam izgledaju zene koje piju zestinu?
Nikako.

Citat:
Ne trebaju ni devojke, a ni muskarci. Smatram da je poseban vid demonstriranja jacine svoje psihe i svog „ja” kada covek (mislim i na musko i na zensko) nepije i nije alkoholicar.

PS: Ocekujem da ce ovakav moj stav dovesti kod pojedinaca do ostre kritike, ili bar do misljenja da je ovo sto sam napisao zaostalost i zatucanost, jer danas antialkoholizam uopste nije popularan, i gotovo niko nazalost ne ceni ljude koji ne piju ili su bar malobrojni takvi. Uglavnom svi smatraju da je kul piti, i biti opustencija sa flasom u ruci. Neki cak i nazor to rade, znam rulju takvih, samo da bi pricali kad ih pitas kako je bilo sinoc na zurci , a odgovor koji tad obicno sledi: „Ej, bratee , ala smo se prebili sinoc na žuriću, ma niceceg se nesecamo”. Pa sto si onda bio majke ti.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#9 (permalink))
stane37
Iskusni forumdžija
stane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamant

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Godine: 16
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 17:04

Ko kad bi podelili vodu na mushku i zensku. Ko pije zensku, taj je gej. Samo cekam da se to dogodi, i lagodno mogu da izvrsim samoubistvo od prevelike kolicine smejanja.

Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.

Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.