VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice
staro
  (#11 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 21:44
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 17:23

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Pitanje je, da li ne volite kada vidite devojku u nocnom izlasku da pije pivo?
Stvar ličnog izbora.
Citat:
Da li je pivo pice rezervisano samo za muskarce?
samo za jači pol .
Citat:
Da li devojka kad izlazi nocu mora da pije neka "zenska" pica jer joj takva stoje?
Sve joj dobro stoji, ukoliko zna da '' iznede teret '' istog
Citat:
A kako posmatrate devojku koja je doterana, a pije pivo?
Pomislim: '' Kakva cica - maca '' .
Citat:
Koliko izbor pica devojke utice na njen seksipil?
Ne vidim razlog da izbor pića utiče na seksipil. Možda će se samo slobodnije ponašati. U tome ne vidim ništa loše.

Citat:
A kako vam izgledaju zene koje piju zestinu?
Ne gledam ih. Nemam vremena

Citat:
Da li devojke ne trebaju da piju alkohol?
Zašto samo devojke? Gde su žene u svoj toj priči?
Sloboda izbora ko šta radi - sebi radi .

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 14:58
Pol: Muško
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 18:04

Citat:
Aca1983 kaže: Pogledaj poruku
Ne trebaju ni devojke, a ni muskarci. Smatram da je poseban vid demonstriranja jacine svoje psihe i svog „ja” kada covek (mislim i na musko i na zensko) nepije i nije alkoholicar.
Нема ти неке јачине психе и свог ја. То уопште није тешко, не пити, ја могу да не пијем колико хоћу. Али нећу.

Citat:
veverica kaže: Pogledaj poruku
Niko ne treba da pije alkohol!
Нико Ковач?

Citat:
Aca1983 kaže: Pogledaj poruku
kad ih pitas kako je bilo sinoc na zurci , a odgovor koji tad obicno sledi: „Ej, bratee , ala smo se prebili sinoc na žuriću, ma niceceg se nesecamo”. Pa sto si onda bio majke ti.
Па да се обезнаниш побогу си брате!

Citat:
Pitanje je, da li ne volite kada vidite devojku u nocnom izlasku da pije pivo? Da li je pivo pice rezervisano samo za muskarce? Da li devojka kad izlazi nocu mora da pije neka "zenska" pica jer joj takva stoje?
A kako posmatrate devojku koja je doterana, a pije pivo?
Koliko izbor pica devojke utice na njen seksipil?
A kako vam izgledaju zene koje piju zestinu?
Da li devojke ne trebaju da piju alkohol?
Некако теоретски гледано, не иде ми дотерана жена или девојка и велико точено Пиво за мене има репутацију зидарског пића и то је то.
Међутим, кад се мало присетим, није битан алкохол, битне су сисе.
Увек су ми боље лежале луде девојке које су пиле више него ја, а згодне, са великим грудима, него неке исподпросечне које пазе како се понашају.
Битно је и то како се неко понаша кад попије, како пије, како држи чашу, флашу, буренце... повраћање би некад могло да буде мало мање секси додуше... ваљање по блату, понашање у пићу... и тако то...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Poruku je izmenio yossarian, 21.08.2007 u 18:11.

staro
  (#13 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:32
Godine: 32
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 20:14

Pivo je jedinstveno prvo po tome shto nije zzestokog ukusa za razliku od rakije, tako da u njemu mozzete uzzivati dugo i mnogo i da se pri tome ne napijete, ako iole vodite rachuna. Pivo je socijalno piche. Ne u smilu, piche za socijalu, nego piche koje vas jednostavno opushta u drushtvu, a boga mi i osvezzava, oslobadja inhibicija i popravlja raspolozzenje. Mogu se ja opustiti i zabaviti i bez piva, ali ono jednostavno dodaje jedan mali teg na vagu koja odredjuje u kom pravcu che krenuti moje raspolozzenje.

I jesam, razbio sam se mnogo puta od piva i kad se chovek bash otruje kazze sebi - nikad vishe, samo da ovo prezzivim....do sledeche prilike
I opet, to su samo odredjene prilike kada se popije vishe. Nikada nisam dozvolio da mi to udje u nekakvu chestu naviku. A i ne peterujem vishe. Gore od pijanstva od piva je valjda samo pijanstvo od vina...

Prema tome, to shto je neko uzzivalac piva ne znachi i da je alkoholichar. To je isto kao pretpostaviti da je neko prozzdrljiv zato shto voli npr, kikiriki. Kakve to veze ima?
POstoji razlika izmedju pivopije i alkoholichara.

Posebno ne vidim zashto bi druga merila vazzila za zzene. Ako, je problem u pivu a ne u alkoholu, tj navodno seksi mi je shto pijucka votku i borovnicu, a ako pije pivo nije seksi, onda je to neki moj utuvljeni fetish i predrasuda. Naravno da nije seksi videti zzenu koja se valja mrtva pijana, a al pretpostavljam da ni mi nismo bash za poster...

Devojka koja predamnom naruchi pivce, prvo mi saopshtava da je opushtena i da zzeli da bude opushtena, da zzeli da se zabavi, a naravno i da voli ukus piva, nema tu nikakve mudrosti i da neche da filozofira oko toga... I vech imamo jednu zajednichku crtu...Naravno, ako ne loche toliko da ja skontam da ima problem. Ali, i kad bi se neko redovno prezzderavao i bananama verovatno bi to predstavljalo problem...
Znachi, problem je samo u preterivanju, kao i uzrocima i posledicama tako necheg.

Najseksi zzene koje znam, pijuckaju pivo bez ustezanja, i nishta im ne fali (Ako su dovoljno seksi, chak i podrigivanje che im biti seksi )

Citat:
Нико Ковач?
Niko 1. 2. i 3. (Stiven Sigal)

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#14 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 14:58
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 20:32

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Posebno ne vidim zashto bi druga merila vazzila za zzene. Ako, je problem u pivu a ne u alkoholu, tj navodno seksi mi je shto pijucka votku i borovnicu, a ako pije pivo nije seksi, onda je to neki moj utuvljeni fetish i predrasuda.
Код мене јако често важе друга мерила за жене. Рецимо, код њих ме интересује и физички изглед, интересују ме као потенцијалне партнерке уан веј ор анадр... не кажем рецимо да жена нема право да буде длакава, само кажем да то мени није претерано секси
Није то неки фетиш или предрасуда, већ једноставно наша представа о томе шта је секси а шта не, а сви је имамо, и условљена је многим стварима, рецимо нашим пореклом, не етничким или географским колико социјалним, представама о мушкарцима или женама које имамо, сликама које су нам усађене као прихватљиве или које смо усвојили свесно... Ако неком није секси жена која цуга из кригле и подригује, то је његово демократско право, као што је и право жене да то ради

Citat:
Naravno da nije seksi videti zzenu koja se valja mrtva pijana, a al pretpostavljam da ni mi nismo bash za poster...
Никад нисам видео себе како се ваљам мртав пијан!

Citat:
Devojka koja predamnom naruchi pivce, prvo mi saopshtava da je opushtena i da zzeli da bude opushtena, da zzeli da se zabavi, a naravno i da voli ukus piva, nema tu nikakve mudrosti i da neche da filozofira oko toga... I vech imamo jednu zajednichku crtu...
Јако лепо речено, ја сам споменуо да ми се овакве ствари свиђају искуствено, односно да су ми се знале свидети, ти си то и теоретски поткрепио, вешт си с речима!

Citat:
Najseksi zzene koje znam, pijuckaju pivo bez ustezanja, i nishta im ne fali (Ako su dovoljno seksi, chak i podrigivanje che im biti seksi )
Требала би да буде баш баш баш секси Толико секси да такву још ни на телевизору нисам видео.

Citat:
Niko 1. 2. i 3. (Stiven Sigal)
Ју мин Србиан терористс? Не знам шта си тео да кажеш

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#15 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:36
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 20:34

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
Pivo je jedinstveno prvo po tome shto nije zzestokog ukusa za razliku od rakije, tako da u njemu mozzete uzzivati dugo i mnogo i da se pri tome ne napijete, ako iole vodite rachuna.
Nema veze šta piješ ukoliko ne preteruješ. I "ženstvene ženske" se zabroje pa popiju ohoho "ženstvenih likerčića", koji znaju da budu i ne tako naivni, jer ne deluju žestoko na prvi pogled.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#16 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:32
Godine: 32
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 21:00

Citat:
Ако неком није секси жена која цуга из кригле и подригује, то је његово демократско право, као што је и право жене да то ради

Slazzem se. Sve jedno, meni je bitnije kako pije to shto pije nego shta pije. Podjednako mi je "seksi" uneredjivanje od piva koliko i od likera...

Citat:
Jако лепо речено, ја сам споменуо да ми се овакве ствари свиђају искуствено, односно да су ми се знале свидети, ти си то и теоретски поткрепио, вешт си с речима!
za iskustvo

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Nema veze šta piješ ukoliko ne preteruješ. I "ženstvene ženske" se zabroje pa popiju ohoho "ženstvenih likerčića", koji znaju da budu i ne tako naivni, jer ne deluju žestoko na prvi pogled.
Of skroz. Ovo je bilo uopshteno o pivu.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#17 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 47
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice - 21.08.2007, 21:01

Svaka roba ima svoga kupca, pa tako i pice. Sto se mene tice, nek pije ko sta hoce. Imam dosta prijateljica i koleginica koje narucuju bas pivo i odlaze bas u pivnice gde ima naj - piva.
Gadno je videti nekog kad se napije, pa se usvinji. Uvrezeni zenski-sovinisticki stav je da su muskarci svinje. E, a da tek vidite kad se zensko usvinji. Auuu to je stvarno jadno.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa