|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice |
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 14:58
Pol: Muško
|
Odgovor: Pivo: musko ili zensko pice -
21.08.2007, 18:04
Citat:
Нико Ковач? ![]() Citat:
![]() Citat:
Пиво за мене има репутацију зидарског пића и то је то. Међутим, кад се мало присетим, није битан алкохол, битне су сисе. Увек су ми боље лежале луде девојке које су пиле више него ја, а згодне, са великим грудима, него неке исподпросечне које пазе како се понашају. Битно је и то како се неко понаша кад попије, како пије, како држи чашу, флашу, буренце... повраћање би некад могло да буде мало мање секси додуше... ваљање по блату, понашање у пићу... и тако то... ![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|||
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:32
Godine: 32
|
21.08.2007, 20:14
Pivo je jedinstveno prvo po tome shto nije zzestokog ukusa za razliku od rakije, tako da u njemu mozzete uzzivati dugo i mnogo i da se pri tome ne napijete, ako iole vodite rachuna. Pivo je socijalno piche. Ne u smilu, piche za socijalu, nego piche koje vas jednostavno opushta u drushtvu, a boga mi i osvezzava, oslobadja inhibicija i popravlja raspolozzenje. Mogu se ja opustiti i zabaviti i bez piva, ali ono jednostavno dodaje jedan mali teg na vagu koja odredjuje u kom pravcu che krenuti moje raspolozzenje.
I jesam, razbio sam se mnogo puta od piva i kad se chovek bash otruje kazze sebi - nikad vishe, samo da ovo prezzivim....do sledeche prilike I opet, to su samo odredjene prilike kada se popije vishe. Nikada nisam dozvolio da mi to udje u nekakvu chestu naviku. A i ne peterujem vishe. Gore od pijanstva od piva je valjda samo pijanstvo od vina... Prema tome, to shto je neko uzzivalac piva ne znachi i da je alkoholichar. To je isto kao pretpostaviti da je neko prozzdrljiv zato shto voli npr, kikiriki. Kakve to veze ima? POstoji razlika izmedju pivopije i alkoholichara. Posebno ne vidim zashto bi druga merila vazzila za zzene. Ako, je problem u pivu a ne u alkoholu, tj navodno seksi mi je shto pijucka votku i borovnicu, a ako pije pivo nije seksi, onda je to neki moj utuvljeni fetish i predrasuda. Naravno da nije seksi videti zzenu koja se valja mrtva pijana, a al pretpostavljam da ni mi nismo bash za poster... Devojka koja predamnom naruchi pivce, prvo mi saopshtava da je opushtena i da zzeli da bude opushtena, da zzeli da se zabavi, a naravno i da voli ukus piva, nema tu nikakve mudrosti i da neche da filozofira oko toga... I vech imamo jednu zajednichku crtu...Naravno, ako ne loche toliko da ja skontam da ima problem. Ali, i kad bi se neko redovno prezzderavao i bananama verovatno bi to predstavljalo problem... Znachi, problem je samo u preterivanju, kao i uzrocima i posledicama tako necheg. Najseksi zzene koje znam, pijuckaju pivo bez ustezanja, i nishta im ne fali (Ako su dovoljno seksi, chak i podrigivanje che im biti seksi ) Citat:
Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 14:58
|
21.08.2007, 20:32
Citat:
![]() Није то неки фетиш или предрасуда, већ једноставно наша представа о томе шта је секси а шта не, а сви је имамо, и условљена је многим стварима, рецимо нашим пореклом, не етничким или географским колико социјалним, представама о мушкарцима или женама које имамо, сликама које су нам усађене као прихватљиве или које смо усвојили свесно... Ако неком није секси жена која цуга из кригле и подригује, то је његово демократско право, као што је и право жене да то ради ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Толико секси да такву још ни на телевизору нисам видео. Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|||||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:36
Pol: Žensko
Godine: 33
|
21.08.2007, 20:34
Nema veze šta piješ ukoliko ne preteruješ. I "ženstvene ženske" se zabroje pa popiju ohoho "ženstvenih likerčića", koji znaju da budu i ne tako naivni, jer ne deluju žestoko na prvi pogled.
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:32
Godine: 32
|
21.08.2007, 21:00
Citat:
Slazzem se. Sve jedno, meni je bitnije kako pije to shto pije nego shta pije. Podjednako mi je "seksi" uneredjivanje od piva koliko i od likera... Citat:
za iskustvoOf skroz. Ovo je bilo uopshteno o pivu. Za 'leba i uz 'leba..;
|
||
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 47
|
21.08.2007, 21:01
Svaka roba ima svoga kupca, pa tako i pice. Sto se mene tice, nek pije ko sta hoce. Imam dosta prijateljica i koleginica koje narucuju bas pivo i odlaze bas u pivnice gde ima naj - piva.
Gadno je videti nekog kad se napije, pa se usvinji. Uvrezeni zenski-sovinisticki stav je da su muskarci svinje. E, a da tek vidite kad se zensko usvinji. Auuu to je stvarno jadno.
|