VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Muška kafana

Muška kafana Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Vi i kuhinja
staro
  (#1 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 12.08.2008 07:33
Pol: Muško
Godine: 27
Vi i kuhinja - 13.04.2006, 09:30

tj. mi i kuhinja

Kako se snalazite u kuhinji? Koliko su vam strane varjaca i serpa?

Ja odgajan u stilu sina jedinca, i to zlo bude gore Balkanca, u kuhinji znam samo kako da nesto podgrijem Uvijek mi je kuca bila puna zena, tj onih koji se snalaze bolje u pomenutom djelu nego ja. Valjda iz licnih interesa mi nisu davali da se priblizim sporetu A kad nije bilo njih onda je tu bio otac koji savrseno barata pomenutim orudjem Mada ni meni totalnom laiku nije strano da isprzim ili cak skuvam neka jaja, na sto mogucih nacina znam da ih spremim a i za kafu sam se ispraksao odlicno.
Zato ako meni banete kojim slucajem nenajavljeni ne garantujem da necete otici gladni

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Vi i kuhinja
staro
  (#2 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Odgovor: Vi i kuhinja - 13.04.2006, 11:38

Pa, u poslednje vreme sam prinudjen. Snalazim se sa jednostavnim jelima, a za nešto komplikovanije nemam volje. Jednostavnije je sedneš, poručiš... i odmeriš konobarici noge i guzu...

staro
  (#3 (permalink))
ribenzzi
Iskusni forumdžija
ribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članovaribenzzi je miljenik mnogih članova

Poslednji login: 22.09.2007 01:37
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Vi i kuhinja - 13.04.2006, 12:10

Meni je za malo prije mjesec dana rad u istoj dosao glave- a samo sam 'tela da mi soljice za kafu blistaju , od tada imam zabranu sa vise adresa da se priblizavam sudoperi, a sporet me nikada nije privlacio
Ja i kuhinja-nikako

staro
  (#4 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 20.08.2008 13:07
Godine: 24
Odgovor: Vi i kuhinja - 13.04.2006, 13:53

Citat:
zlocazlockasta kaže:
Meni je za malo prije mjesec dana rad u istoj dosao glave- a samo sam 'tela da mi soljice za kafu blistaju , od tada imam zabranu sa vise adresa da se priblizavam sudoperi, a sporet me nikada nije privlacio
Ja i kuhinja-nikako
Jadan tvoj co'ek!
Volim da kuvam. Nekako se osjecam sposobnijim kada znam sto vise jela da napravim. Djevojke se posebno loze na momke koji umiju da naprave neki specijalitet za intimnu veceru ili sl., vjerujte mi na rijec.

staro
  (#5 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 20.08.2008 13:07
Godine: 24
Odgovor: Vi i kuhinja - 13.04.2006, 19:30

Citat:
swba kaže:
tj. mi kuhinja

Ja odgajan u stilu sina jedinca, i to zlo bude gore Balkanca
Ja sam i jedinac i Balkanac!

staro
  (#6 (permalink))
swba
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Odgovor: Vi i kuhinja - 13.04.2006, 19:46

Citat:
zlocazlockasta kaže:
Ja i kuhinja-nikako
da ja onda preselim temu i u vas kutak

Citat:
greco kaže:
Djevojke se posebno loze na momke koji umiju da naprave neki specijalitet za intimnu veceru ili sl., vjerujte mi na rijec.
ja tu samo znam da priredim dezert

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#7 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Vi i kuhinja - 13.04.2006, 20:43

Evo, javlja se trеći Balkanac jedinac.

Umem da kuvam... jaja... na oko... tvrdo kuvano... meko kuvano... kajganu... omlet... sa salamom... sa slaninom... sa šunkom... sa kobasicom... sa šampinjonima... sa svim gore navedenim zajedno... Umem da skuvam i viršle i kafu i čaj i da napravim sendvič (nekoliko vrsta).

Ali zato najbolje od svega umem da spremim roštilj. I to ozbiljno. Kada se ide na roštiljanje, zna se ko je glavni kuvar. Uhhh, roštiljanje... Sad će 1. maj.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Vi i kuhinja - 13.04.2006, 20:56

Zaboravili ste da navedete da znate i da otvorite konzervu.

Muskarac u kuhinji... ali ne zenski petko... taj je prizor ravan zalasku Sunca.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#9 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
Odgovor: Vi i kuhinja - 13.04.2006, 22:32

Citat:
Kunic kaže:
Evo, javlja se trеći Balkanac jedinac.

Umem da kuvam... jaja... na oko... tvrdo kuvano... meko kuvano... kajganu... omlet... sa salamom... sa slaninom... sa šunkom... sa kobasicom... sa šampinjonima... sa svim gore navedenim zajedno... Umem da skuvam i viršle i kafu i čaj i da napravim sendvič (nekoliko vrsta).
A evo i četvrtog

Hvala ti, Zekane, što si mi otvorio oči Ja mislio da se u kuhinju razumem k'o baba u Internet, kad ono... i ja isto znam da skuvam sve to što i ti ... pa to ispade čitav mali kuvar, jebote

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#10 (permalink))
swba

Odgovor: Vi i kuhinja - 14.04.2006, 08:22

Citat:
Kunic kaže:
Ali zato najbolje od svega umem da spremim roštilj. I to ozbiljno. Kada se ide na roštiljanje, zna se ko je glavni kuvar. Uhhh, roštiljanje... Sad će 1. maj.
rostilj se ne ubraja u kuhinju muski dio moje porodice, pa i ja sa njima, je neprikosnoven u tome... pitajte irnik kakv smo rostilj priredili za nedeljni rucak ... aman bre mi ne slavimo 1. Maj